- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
facesinin şifresini vermek isteyenlerin en çok yaptığı şey zaten,bak kapattım demek. sanki kapatınca tek hamlede aktif edilmiyor :S bu erkekler her kızı kendileri gibi kuş beyinlimi sanıyor anlamıyorumki?
benzer şeyler yaşadım. 1 ay oldu ayrılalı. midem bulanıyor hala aklıma geldikçe. dertleşmek isterdim ancak yeniden yeniden hatırlamak istemiyorum
"Aradığında soğuk konuşuyorum,yumuşuyorum" buna rağmen hala teline cvp mı veriyorsun??siz yakında dayanamayıp barışırsınız..ama mutlu olmayı beklemeyin.
ben olsam giderdim, bu erkekden fazla hayır bekleme bence,ilerde seni daha çok üzücek ,6 aya da kapılmış olabilirsin ama 1-2 sene sonra dahada bağlanmış olucaksın kendi kendini yıpratıcaksın onunla olduğun sürece
Yani bu adam bile bana bunu yaptiysa ben artik kimseye guvenemem.
Durustlugune hayran oldugum,onunla ayni yolda yuruyebilecegime inandigim ilk ve tek insandi.
Yazik...kendine de soyledim. Allaha havale ediyorum onu.
Çok cabuk adamı ipe götürmüşsünüz yahu aratır merak etmıstır siz hic mi yapmadınız ? benimde canımdan cok sevdigim biri var ama bende bakmıstım yalan söylemiyorum yani ama sevdigimden mi tabi ki hayır sadece meraktan bu aldatma felan degildir.tabi kisiye görede degisebilir yinede...
Çok cabuk adamı ipe götürmüşsünüz yahu aratır merak etmıstır siz hic mi yapmadınız ? benimde canımdan cok sevdigim biri var ama bende bakmıstım yalan söylemiyorum yani ama sevdigimden mi tabi ki hayır sadece meraktan bu aldatma felan degildir.tabi kisiye görede degisebilir yinede...
bence bakmak değil sadece, bir kadın gerçekten hissediyor ben buna çok çok inanıyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım. Bir kaç ay önce benimde başıma geldi kimisine göre aldatma doğru bana görede öyleydi. Hatta ben aşırı takıntılıyım bu konuda gördüğümde mahvolmuştum burnundan getirdim ama insanın içinde hep bir şüphe kalıyor. Ben bi seferlik affettim gerçekten sevdiğine inandığım için pişmanmıyım dersen değilim çünkü ondan sonra en ufak yanlışını görmedim çokda güzel bir ilişkimiz var şükürler olsun. İnsanın içinde illaki şüphe kalıyor canım ama tamamen karşındaki kişiye bağlı gerçekten seviyorsan tekrar düşün son bir şans için
Ayrıca sana git iş yerine görüş istiyorsan mesaj at x ile görüşüyor musun da demez diyemez.
valla hoş bi olay değil tabi.insanın içine şüphe düşürecek türden biraz da güven sarsıcı bi olay.ama bence bir şans daha verilebilir.ortada net bir aldatma yok.ayrıca dediği gibi o kişiyi hala düşünüyorsa sizinle ilgili bu kadar iddialı konuşmazdı heralde.merak emtiş olabilir.can sıkıntısından bile aratmış olabilir.(açıkçası bunu ben de yapıyorum hiç bir şey hissetmediğim halde,ve asla irtibata geçmek istemediğim halde)burada karşınızdaki kişinin karakteri de önemli.onu da siz bileceksiniz.dürüst biriyse bu açıklamalarına inanabilir bir şans daha verebilirsiniz.
Seni çok iyi anlıyorum canım. Bir kaç ay önce benimde başıma geldi kimisine göre aldatma doğru bana görede öyleydi. Hatta ben aşırı takıntılıyım bu konuda gördüğümde mahvolmuştum burnundan getirdim ama insanın içinde hep bir şüphe kalıyor. Ben bi seferlik affettim gerçekten sevdiğine inandığım için pişmanmıyım dersen değilim çünkü ondan sonra en ufak yanlışını görmedim çokda güzel bir ilişkimiz var şükürler olsun. İnsanın içinde illaki şüphe kalıyor canım ama tamamen karşındaki kişiye bağlı gerçekten seviyorsan tekrar düşün son bir şans için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?