Facebook'da eski sevgilisini defalarca aratmış. bu aldatma değil de nedir?

benzer şeyler yaşadım. 1 ay oldu ayrılalı. midem bulanıyor hala aklıma geldikçe. dertleşmek isterdim ancak yeniden yeniden hatırlamak istemiyorum

Ayrildin demek.
Onlarin sandigi kadar basit degil iste bu.
Ben sana aynisini yapsam sen ne yapardin dedim
Ben de cogu seyi yuttum eski sevgillilerinden sana aracilarla haberler geldi sana facebookdan mesaj atanlar oldu ben bitirmedim kestirip atmadim diyor.
Sanki ayni sey. Sanki ben eski sevgilimi arattip onu takip ettim.
Ona aynisini yapmakk lazim aslinda. Ona onun dilinden cvp vermek lazim da yakismiyor.

"Aradığında soğuk konuşuyorum,yumuşuyorum" buna rağmen hala teline cvp mı veriyorsun??siz yakında dayanamayıp barışırsınız..ama mutlu olmayı beklemeyin.

Cunku malesef onu hala seviyorum.
Belki o lanet olasi kaniti (oldugu bile supheli) mantiklidir diyorum,hic inanmasam da.
Su an zaten hic olmadigim kadar mutsuzum

Yani bu adam bile bana bunu yaptiysa ben artik kimseye guvenemem.
Durustlugune hayran oldugum,onunla ayni yolda yuruyebilecegime inandigim ilk ve tek insandi.
Yazik...kendine de soyledim. Allaha havale ediyorum onu.

Çok cabuk adamı ipe götürmüşsünüz yahu aratır merak etmıstır siz hic mi yapmadınız ? benimde canımdan cok sevdigim biri var ama bende bakmıstım yalan söylemiyorum yani ama sevdigimden mi tabi ki hayır sadece meraktan bu aldatma felan degildir. tabi kisiye görede degisebilir yinede...

bence bakmak değil sadece, bir kadın gerçekten hissediyor ben buna çok çok inanıyorum

Merak etmiş olabilir ama ben hazmedemiyorum bunu yapmamalıydı.
3 gün öncesine kadar ona kendimden çok inanıyordum. beni sevdiğine adım gibi emindim.
Ama bu yaptığı nasıl bir şeyse çok zoruma gitti.

Bence de fazla abartılı yorumlar yapılmış konu sahibi de dahil.
Yani ben mi iyi niyetli düşünüorum bilemedim de adam seni sevmese yol verir bu kadar kapris hakaret çekmez ısrar etmez illa hayatımda ol diye.
sana da dürüst davranmış. arada aklına geldiğini zor bir ayrılık yaşadıklarını söylemiş gizlememiş yani.
ben en azından kanıtlayacağı şeyi beklemeni tavsiye ederim.
biriyle yazışmamış etmemi biraz yapıcı ol eğer midene kramplar girecek kadar seviyorsan yıkma hemen.

Seni çok iyi anlıyorum canım. Bir kaç ay önce benimde başıma geldi kimisine göre aldatma doğru bana görede öyleydi. Hatta ben aşırı takıntılıyım bu konuda gördüğümde mahvolmuştum burnundan getirdim ama insanın içinde hep bir şüphe kalıyor. Ben bi seferlik affettim gerçekten sevdiğine inandığım için pişmanmıyım dersen değilim çünkü ondan sonra en ufak yanlışını görmedim çokda güzel bir ilişkimiz var şükürler olsun. İnsanın içinde illaki şüphe kalıyor canım ama tamamen karşındaki kişiye bağlı gerçekten seviyorsan tekrar düşün son bir şans için

facede mi aratmış sadece?

valla hoş bi olay değil tabi.insanın içine şüphe düşürecek türden biraz da güven sarsıcı bi olay.ama bence bir şans daha verilebilir.ortada net bir aldatma yok.ayrıca dediği gibi o kişiyi hala düşünüyorsa sizinle ilgili bu kadar iddialı konuşmazdı heralde.merak emtiş olabilir.can sıkıntısından bile aratmış olabilir.(açıkçası bunu ben de yapıyorum hiç bir şey hissetmediğim halde,ve asla irtibata geçmek istemediğim halde)burada karşınızdaki kişinin karakteri de önemli.onu da siz bileceksiniz.dürüst biriyse bu açıklamalarına inanabilir bir şans daha verebilirsiniz.

Saatlerdir telefonuna cevap vermiyordum.
Mesaj atmis. Neden cevap vermedigimi sormus.
'Kendimi kotu hissediyorum gorduklerimi unutamiyorum yalniz kalmak istiyorum" dedim.
O da " bnm seni üZmeye hakkım yokk eger benden uzak kalmak sana ii gelecekse bencillik yapamam dönerim arkamı senın uzuntulu halın bnmde canımı sıkıo bencillik yapmaya gerek yokk" yazmis.

Bunu eski sevgilin aklindayken benle olmadan dusunecektin. Kanit diyorsun kanitin da yok. Bitsin artik dedimm.

Kanit icin biraz zamana ihtiyaci varmis. Onunla soguk konusuyor olmami kendine yediremiyormus.

Arama beni dememe ragmen bencillik yapmaya devam ediyor ve hala ariyor. beni biraz kendi halime birakmama dusunmeme izin vermiyor.

Ayrıca sana git iş yerine görüş istiyorsan mesaj at x ile görüşüyor musun da demez diyemez.

Normalde durust bir insan.
Daha once yanlisini gormedim.
Ben cok takintili ve supheci biriyimdir.
Bana bir keresinde sizofren demisti hatta bir konu acmistim o zaman cikmiyorduk.
Yani adami daha cikmadan bogmustum takintilarimla.
Belki de bunaldi skldi eskiyi hatirlattim ona.
Simdi de salak gibi kendimde hata aramaya basladim.
Ben iyi degilim galiba :s

buradaki insanların bile eminim ki %90ı hayatının bir döneminde ya da hala eski sevgilisini facebookta ya da twitterda arıyor ve ona bakıyor. hatta sadece sevgilisini değil takıntılı olduğu bazı insanlara da bakıyor. bu bir aldatma değil. hoş bir şey değil belki ama bir aldatma elbette değil. ama tabii ki bu insanın hayatını takip etmek, onunla ilgili sağla solla konuşmak, dedikodusunu yapmak gibi bir takım kalitesiz sohbetlere giriyorsa bunu değerlendirmeniz gerekebilir. arada bakmak ve sapık gibi takip etmek farklı şeyler.

En cok da bana hala laf vurmasini hayretle karsiliyorum.
Abarttigimi ,ortada mide bulandiricak bir sey olmadigini soyluyor.
Ben ise hakaret etmeye onu midesizlikle suclamaya bela okumaya devam ediyorum.
Sans verebilirdim belki ama konusurken ona tek bir kelime etmek bile icimden gelmiyor.
Bu durum hep boyle surecekse zaten olmaz.
Zaten kendisi de soguk konusmami kendisine yediremiyormus.
Demek bir sucluluk psikolojisi icinde degil beyefendi.

canim facede mi aratti twitterda takibe mi aldi?
Yoksa benimki gibi her ikisi de mi?
Ozel degilse merak ettim.
Peki ona karsi hissettgin soguklugu nasil icinden atabildin zor olmadi mi?
Masallah allah bozmasin ins.

eski sevgilisini face den aratması hiç hoş değil bence de neyin merakı bu anlamış değilim
ben daha yeni biten ilişkimi neredeyse hergün face de bakıyorum neden!çünkü hala ona karşı bişiler hissediyorum ve ne haltlar karıştırıyor bakalım bir kıza bişi yazmış mı gibisinden bakıyorum yani çünkü hala içimde bitmedi o o yüzden bakıyorum
bişi hisseetmiyor ise niçin bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…