- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
ay hiç bulaşma boşver ya o kıza tenezzül edip gitmeye de deymez. ama merak ettim nedir kanıtlıycağı şey
Ben de merak ettim ama icimden bir ses bos cikacak diyor nedense.
Beni kaybetmek istemiyor. Yumusatmaya calisiyor. Zaman gecince yumusarim diye mi dusunuyor artik.
Cok bekler...midemde uc gundur gecmeyen bir kramp var. Kolay kolay gececege benzemiyor.
bence aldatma aldatmak illa yüzyüze görüşmk değil ebnm için allha büyük konuşmayayım ben kaldıramam belki söylemek kolay olur senin için çok zor bir durum yol yakınken yol ver gitsin derim ilerde daha çok üzülmemen için
ne kadar süredir çıkıyosunuz canım ve yaşlarınız kaç ?
Ben de oyle soyledim.
Bu kadar aratiyorsun madem onla ol dedim.
Istesem senin yaninda degil onun yaninda olurdum dedi.
Ben de kiz belki seni istemiyor cabala,elbet olur senin sifatin artik "eski sevgili" benim icin dedim.
Etmedigim hakaret kalmadi kendime inanamiyorum.
Hala "kanitlayacagim aklimda bir tek sen varsin biz hicbir zaman eski olmayacagiz" diyor.
Neyi kanitlayacakmis onu merakla bekliyorum.
eski sevgili konusunda ben de tek kendimi takıntılı görürdüm, asla katlanamayacağım bir şey eski sevgilinin oyunlar yaparak hastalandım bilmem ne bahaneleriyle ilişki bozmaları, sevgilin şimdi seni elinin altında tutacak eski sevgililerine dönme ihtimali yok bunu o da biliyor ama içinde kalan bişeyler olmuştur yaşanmışlıklar var tabi o yüzden bakıyodur ama yanlışş
istesem olurdummuş . belki kız istemiyor bunu . madem kafasında bitirmiş sürekli niye arıyor facebookta . resimlerine bakıyordur . ya boşver arkadaşım salla gitsin . sana yine yalanlar söyleyecek kandırıcak .
aldatma sadece bedensel olmaz. kesinlikle aldatmış muamelesi yapabilirsin. sonuçta seni kandırmış, sana bundan bahsetmemiş. sonuna kadar haklısın bence kesinlikle bitirmelisin ! !
Kiz istemiyor belki de evet.
Guldu ben oyle diyince de kinayeli bir sekilde. Istesem onun yaninda olurum olay cok farkli dedi.
O cocuk diye anlattigi bence kilif.. merak etti girdi bakti.
Ama olay takiplesmeye nasil vardi?kiz bunu birden nden takip etme geregi duydu?bu neden takip etti?
Yani kafamda bin bir soru. Baska hicbir sey dusunemiyorum.
Bana en onemli sey durustluk sana hep acik olacagim demisti. Bu yaptigi sadakatsizlik. Illa dokunmasi sart degil.
Kiz istemiyor belki de evet.
Guldu ben oyle diyince de kinayeli bir sekilde. Istesem onun yaninda olurum olay cok farkli dedi.
O cocuk diye anlattigi bence kilif.. merak etti girdi bakti.
Ama olay takiplesmeye nasil vardi?kiz bunu birden nden takip etme geregi duydu?bu neden takip etti?
Yani kafamda bin bir soru. Baska hicbir sey dusunemiyorum.
Bana en onemli sey durustluk sana hep acik olacagim demisti. Bu yaptigi sadakatsizlik. Illa dokunmasi sart degil.
Bir sure gorusmeyelim dedim once tamam dedi yine ariyor.
Arkadaslarimla disari cikarken bilgi verirdim vermiyorum artik biraz once disarda oldugumu ogrendi ortaligi bos buldun diyor.
Hatali oldugum noktalar var pismanim ama sen de cok abartiyorsun. Ben seni severken bir baskasina dokunamam ki diyor.
Kafam cok karisik. Bu olaydan sonra vazgectigim yurt disinda gitmeyi dusunuyorum egitim icin. Bunu biraz once duydu ve sok oldu.
Ben de oyle soyledim.
Bu kadar aratiyorsun madem onla ol dedim.
Istesem senin yaninda degil onun yaninda olurdum dedi.
Ben de kiz belki seni istemiyor cabala,elbet olur senin sifatin artik "eski sevgili" benim icin dedim.
Etmedigim hakaret kalmadi kendime inanamiyorum.
Hala "kanitlayacagim aklimda bir tek sen varsin biz hicbir zaman eski olmayacagiz" diyor.
Neyi kanitlayacakmis onu merakla bekliyorum.
her erkekmi aynı yalanı der yahu. en çok güldüğümde istesem onla olurdum.
arada aklı kayıyor ona demek ki eminim sen onu asla 3. kişiler yüzünden üzmemişsindir ama o acı çektirenleri unutamamış bunu sana yaşatması hiç adil değil bi süre uzak kal kendini dinle yoksa sinirlerin çok yıpranıcak bunu kendine yediremeyip sürekli sinirleneceksin ama bi yerden sonra umursamamaya başlıcaksın ama o senin peşini bırakmıcak çünkü sende o acı çektiren gruba dahil olduğun için kıymetli olacaksın belki de şöyle diyecek ayrılırsanız eski sevgilisinin adı ne bilmiyorum ama hadi eylül olsun hayatıma bir eylül daha girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?