Facebook'da eski sevgilisini defalarca aratmış. bu aldatma değil de nedir?

ay hiç bulaşma boşver ya o kıza tenezzül edip gitmeye de deymez. ama merak ettim nedir kanıtlıycağı şey

Ben de merak ettim ama icimden bir ses bos cikacak diyor nedense.
Beni kaybetmek istemiyor. Yumusatmaya calisiyor. Zaman gecince yumusarim diye mi dusunuyor artik.
Cok bekler...midemde uc gundur gecmeyen bir kramp var. Kolay kolay gececege benzemiyor.

ne kadar süredir çıkıyosunuz canım ve yaşlarınız kaç ?

Neyi kanitlayacagini cok merak ediyorum onu bekliyorum su an.
Bilmiyorum ki oyalaniyor muyum.
Ayrildim bitti seni seevmiyorum artik dedim bitmicek boyle sacma sapan bir sebepten bize bunu yapamazsin diyor.
Telefon numarami degistirmeye kalktim cok buyuk bir yemin verdi bekle dedi yapamadim.
Neyi kanitlayacak simdi en cok bunu merak ediyorum.

Bu senin son sevgilin degilmis madem 3 yil oncekiymis sen son sevgiline de bana da kiydin o zaman bu kiz icin dedim

Dogruysa bu eger pesini birakmayan sevgilsii degilse bu 3 yil oncenin davasi nasil olur ya?

Bana bu rahatsizlik veren son sevgilisinin ogretmen oldugunu soylemisti. Ve bu kiz da ogretmen. Bu kadar tesaduf olabilir mi sizce?

eski sevgili konusunda ben de tek kendimi takıntılı görürdüm, asla katlanamayacağım bir şey eski sevgilinin oyunlar yaparak hastalandım bilmem ne bahaneleriyle ilişki bozmaları, sevgilin şimdi seni elinin altında tutacak eski sevgililerine dönme ihtimali yok bunu o da biliyor ama içinde kalan bişeyler olmuştur yaşanmışlıklar var tabi o yüzden bakıyodur ama yanlışş

istesem olurdummuş . belki kız istemiyor bunu . madem kafasında bitirmiş sürekli niye arıyor facebookta . resimlerine bakıyordur . ya boşver arkadaşım salla gitsin . sana yine yalanlar söyleyecek kandırıcak .

anlat bu kizla neler yasadin dedim.
Ayriliklarinin biraz zor oldugunu soyledi.
Yeniden bir arada olmalari da imkansizmis.
Yani imkansiz olmasa doneceksin o zaman dedim.
Sadece seni istiyorum istesem olur dedi durdu yine.
Mahfoldum 3 gunde ya bitirsem belki tamamen iletisimi kessem daha iyi olacak.
Onunla her konustugumda karnima agrilar giriyor

aldatma sadece bedensel olmaz. kesinlikle aldatmış muamelesi yapabilirsin. sonuçta seni kandırmış, sana bundan bahsetmemiş. sonuna kadar haklısın bence kesinlikle bitirmelisin ! !

istesem olurdummuş . belki kız istemiyor bunu . madem kafasında bitirmiş sürekli niye arıyor facebookta . resimlerine bakıyordur . ya boşver arkadaşım salla gitsin . sana yine yalanlar söyleyecek kandırıcak .

Kiz istemiyor belki de evet.
Guldu ben oyle diyince de kinayeli bir sekilde. Istesem onun yaninda olurum olay cok farkli dedi.
O cocuk diye anlattigi bence kilif.. merak etti girdi bakti.
Ama olay takiplesmeye nasil vardi?kiz bunu birden nden takip etme geregi duydu?bu neden takip etti?
Yani kafamda bin bir soru. Baska hicbir sey dusunemiyorum.
Bana en onemli sey durustluk sana hep acik olacagim demisti. Bu yaptigi sadakatsizlik. Illa dokunmasi sart degil.

aldatma sadece bedensel olmaz. kesinlikle aldatmış muamelesi yapabilirsin. sonuçta seni kandırmış, sana bundan bahsetmemiş. sonuna kadar haklısın bence kesinlikle bitirmelisin ! !

Bittigini defalarca soyledim. Aradiginda cok soguk konusuyorum. Bazen yumusuyorum ama sonra aklima gelince midem bulaniyor.
Bana diyebilirdi eski sevgilim twitterda bana takip istegi yollamis diye. Ne demek kabul etmek ya.aninda engellemeliydi. Ben soyleyince engelledi.sonra da kapatti zaten adresini.
Keske boyle bir sey yasanmasaydi. Hic beklemezdim ondan

arada aklı kayıyor ona demek ki eminim sen onu asla 3. kişiler yüzünden üzmemişsindir ama o acı çektirenleri unutamamış bunu sana yaşatması hiç adil değil bi süre uzak kal kendini dinle yoksa sinirlerin çok yıpranıcak bunu kendine yediremeyip sürekli sinirleneceksin ama bi yerden sonra umursamamaya başlıcaksın ama o senin peşini bırakmıcak çünkü sende o acı çektiren gruba dahil olduğun için kıymetli olacaksın belki de şöyle diyecek ayrılırsanız eski sevgilisinin adı ne bilmiyorum ama hadi eylül olsun hayatıma bir eylül daha girdi.

benzer şeyler yaşadım. 1 ay oldu ayrılalı. midem bulanıyor hala aklıma geldikçe. dertleşmek isterdim ancak yeniden yeniden hatırlamak istemiyorum

"Aradığında soğuk konuşuyorum,yumuşuyorum" buna rağmen hala teline cvp mı veriyorsun??siz yakında dayanamayıp barışırsınız..ama mutlu olmayı beklemeyin.

e kimse beni terk etti beni istemiyor demez helede bir erkek hiç demez . hep kendi bırakmıştır hep istese dönerdir hep aynı şeyler . istemeyen erkek dafalarca fece ine bakmaz .

ben olsam giderdim, bu erkekden fazla hayır bekleme bence,ilerde seni daha çok üzücek ,6 aya da kapılmış olabilirsin ama 1-2 sene sonra dahada bağlanmış olucaksın kendi kendini yıpratıcaksın onunla olduğun sürece

her erkekmi aynı yalanı der yahu. en çok güldüğümde istesem onla olurdum.

facesinin şifresini vermek isteyenlerin en çok yaptığı şey zaten,bak kapattım demek. sanki kapatınca tek hamlede aktif edilmiyor :S bu erkekler her kızı kendileri gibi kuş beyinlimi sanıyor anlamıyorumki?

Bana neyi kanitlayacaksan o kanitlayacagin seyin gunune kadar gorusmeyelim iyilesmek istiyorum dedim. Tamam dedi ama yine ariyor. Gerccekten kendimi dinlemeye ihtiyacim var. Cok zayif dustum ona umursamiyor gibi gorunsem de aslinda cok kotuyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…