facebookta erkek gibi kufur eden kadinlar..

Ne yalan söyleyeyim ben de bazı arkadaşlarımla birebir konuşurken küfür ederim.
Aslında bu yüzümü açığa çıkarmayacaktım da tek başınıza kalmanıza gönlüm razı olmadı.
Ne gibi kufurler edersiniz salak,essek,aptal gibi mi? allah askina yaa az onceden beri dert yandiggim kufurler bunlar gibi degil..

Ben habere bakıyorum yorumlara tiklamiyorum bile çünkü o kadar hadsiz pis insanlar var ki görünce sinir olacagim ve sinirimle kalacagim o yüzden görmezden geliyorum...

Uyaralim gormezden gelmeyelim vs gibi şeylerde saçma çünkü uyardiniz noldu siz de kufur yediniz. Bir insan sizin iki lafiniza değişmez. Öyle olsaydi dünyada herkes iyi insandi simdiye.

Sahsiniza yönelik her şeyde kanunla birlikte hakkinizi savunabilirsiniz ama durduk yere sari çizmeli mehmet ağaya ahlak dersi vermek sadece can sikar o yüzden bos verin...

Kizlar essek salak gibi kufurler degilde hepiniz sanirim bu kufurleri bu gibilere yordunuz oyle degil ordan burdan s*kerler gibi kufurler ya..

Bakın sizde annemi görüyorum. Eminim o da haber sitelerindeki yorumları okusa inanılmaz şaşırırdı. İnsanların bu kadar saçma küfürler edebileceğine anlam veremezdi. Ama malesef sanal dünyada yorumlar çok kötü. Azıcık erkek egemen bir haberde (spor haberi olabilir) yorumları okumak bile istemezsiniz. Bence yorumları okumaya da gerek yok. Haberi okuyun geçin.

Ne gibi kufurler edersiniz salak,essek,aptal gibi mi? allah askina yaa az onceden beri dert yandiggim kufurler bunlar gibi degil..
Aptal, salak vb benim nazarımda küfür olmuyor pek. O kadar steril değilim.

Yani ne bileyim ben ayak parmağımı sehpaya çarptığımda "ahh has**tir yaa" derim mesela. Ya da arkadaşımla konuşurken "s***tirsin gitsin" derim. Daha başka şeyler de derim de örneklemeye gerek yok : )

Ben pek yorumlarla ilgienmiyorum
Rahatsizda olmuyorum kendi terbiyesizlikleri, kendi cahillikleri
Edep dersi vercek degiliz ya

Facebook'u fazla kullanmiyorum sadece akrapalarimin hepsi facebook uzerinden paylasimlarda bulunuyorlar haftada 1 kere veya 2 kere acarim ordada haber sitelerine gezerim ..
En cok instgram twitter gibi sosyal paylasim alanlarim var sadece zaman kaypi olsun diye esimde kufurden hic haz etmeyen birisi asla kullanmayan 3 yildir evliyim hicbir kufurunu salak diyisini bile duymadim bende boyleyim..o kadini oyle gordukten sonra bna yazdigi msjlari okuyunca dondurdu ki bnde dondur dedim...

yoo ben bir önceki mesajımda küfürün erkeğe de yakışmadığını yazdım. sık duyduğumuz için normalmiş gibi algılanıyor ben şahsen etrafımda gördüğüm erkek yada bayanları uyarıyorum bana küfür edilmediği halde rahatsız oluyorum mecbur değilim.

Herkes kendi görgüsüne, terbiyesine göre davranır. Bu tip insanları uyarmak işe yaramaz. Ne demiş atalarımız:
Alma camla taharet yırttırırsın,etme cahille muhabbet fıttırırsın!
aynen katılıyorum kimse de ayranım ekşi demiyor ya hep başkaları hatalı kendi yaptığı yanlışta olsa sonuna kadar savun . bu zihniyet böyle olduğu sürece boşa kürek çekiyoruz

Mune abla lutfen beni banlama sadece aciklamaya calisiyorum arkadasa ...

Boyle demiyor her msjonda g*tten s*k*lrsin gibi kaşar ordan burdan s*k*erler gibi boyle dermisiniz yani ...

Aynn haklosiniz..

ne güzel bu devirde böyle erkek bulmak zor umarım hep böyle kalırsınız mutluluklar

Boyle demiyor her msjonda g*tten s*k*lrsin gibi kaşar ordan burdan s*k*erler gibi boyle dermisiniz yani ...

Bakın konu benim ne dediğim veya demediğim değil.
Ben bu derece olmaa kendi arkadaşlarımla konuşurken küfür ederim. Ulu orta yazarak etmem, bu benim kendi tercihimdir. Hoşlanmam.

Ama bir sitede orta yere küfür eden hiç tanımadığım birine de gidip laf atmam. Ha laf atarsam da gelecek cevaba hazırım demektir. Siz hem gelecek cevabı öngöremiyorsunuz, hem tanımadığınız birine sataşıyorsunuz, hem aynı üslupla cevap gelince sızlanıyorsunuz. Ne bekliyorsunuz allasen, Sezen Cumhur Önal tadında bir cevap mı??

Canım küfrü niye buraya yazıyorsun ki? Şimdi senin o kadından ne farkın kaldı? Okuyan çocukların ahlakı bozulacak diye uyardım diyorsun, eee burayı okuyan çocukların ahlakı bozulmayacak mı? Sen o küfürden rahatsız oduğun gibi biz de burda o küfürleri paylaşmandan rahatsız olmuyor muyuz?

Karşı tarafın küfürünü onaylamiyorum fakat sizin kimseye ahlak dersi verme gibi bir hakkiniz yok ne yazikki..siz nekadar uyari yapsanizda dikkate alinmaz cunku insanlarin bazi huy ve davranişlarini değiştiremezsiniz..milyon tane insan var ve hepsinin çeşit çeşit özellikleri var madem görmek istemiyosunuz engelleseydiniz kadini..siz bilmişlik yapmasaydiniz o da mesaj atmazdi size..bundan sonra size bisey denirse ozaman müdahale edin kimsenin hayatina karismayin..

ne güzel bu devirde böyle erkek bulmak zor umarım hep böyle kalırsınız mutluluklar
Tesekkur ederim insallah ...
Gecenlerde bir akrabasi yanimizda bir adama hayvansin gibi kufurler ediyordu ordan bazi erkekler esimde o adami susturmaya calistirdilar ..
burda kadin var bunlar senin kufur ettigini duymak zorunda degil hatta hic degil dediler.. neyse bnm icin ortam boyle olmali kufurlerle dolu bir ortam degil tabi..

Ama bazi arkadaslarda bu kufurleri salak aptal gibi cumlelere yormuslar anlatmaya calistim neyse ben suclu bulundum artik kimseyi uyarmiyacaz ...

Kınamak gibi olmasın ama sadece facede degil normal hayatta da erkek gibi onlar ve bunu bir halt sanarlar ben asla yakistirmiyorum bir bayana kufuru asla yani hanim da cok itici bi goruntu oluyor ya kaldi ki kiz erkek olarak ayirmadan ben genel olarak kufurden hoslanmam...

Bence de, iç sesime alışkın olan kişiler neden duymayacakmış ki sesimi, saçma sapan bir insanın nasıl gideceğini de sayfalarca anlatamıyoruz konuşurken, en kolay yolu seçiyoruz Öteki türlü tek bir olayı konuşmak bile uzar da uzar. Sehpaya da orada durmasının yakışmadığını anlatamam Anlamıyo, belki ben anlarım ama bir daha çarpmamam gerektiğini.

Konu sahibi, daha hassas bir dönemde olabilirsiniz ona hiç bir lafım yok ama gerçekten internete kafa dağıtmak için giriyorsanız, hıh deyip geçmeniz daha iyi olur sizin için, öteki türlü yok yere asabınız bozulur. Gerçek hayatta kaçabilirsiniz o ortamdan ama burada bir kere okumuş oluyorsunuz onun da geri dönüşü yok , bir kaç dakika sonra aynı kişiyle tekrar karşılaşabiliyorsunuz, sizin durumunuzda olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…