- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Ne gibi kufurler edersiniz salak,essek,aptal gibi mi? allah askina yaa az onceden beri dert yandiggim kufurler bunlar gibi degil..Ne yalan söyleyeyim ben de bazı arkadaşlarımla birebir konuşurken küfür ederim.
Aslında bu yüzümü açığa çıkarmayacaktım da tek başınıza kalmanıza gönlüm razı olmadı.
Kizlar essek salak gibi kufurler degilde hepiniz sanirim bu kufurleri bu gibilere yordunuz oyle degil ordan burdan s*kerler gibi kufurler ya..
Aptal, salak vb benim nazarımda küfür olmuyor pek. O kadar steril değilim.Ne gibi kufurler edersiniz salak,essek,aptal gibi mi? allah askina yaa az onceden beri dert yandiggim kufurler bunlar gibi degil..
Facebook'u fazla kullanmiyorum sadece akrapalarimin hepsi facebook uzerinden paylasimlarda bulunuyorlar haftada 1 kere veya 2 kere acarim ordada haber sitelerine gezerim ..Peki facebookunuzun kapanmasını siz istiyor muydunuz? Evet internet alemine çok yabancısınız (küfreden birini kibar bir uyarı ile başınıza sardığınız için) ama böyle böyle öğreneceksiniz. eşinizin internet kullanımınıza bu kadar müdahale etmesini anlamsız buldum. Ayrıca internetle biraz daha haşır neşir olmalısınız ki ilerde çocuklarınıza hangi alanlarda kısıtlamalar getirebilecekleri konusunda fikriniz olsun. İnterneti kısıtlanan facebooku kapatılan bir çocuk gibi olmasun durumunuz.
yoo ben bir önceki mesajımda küfürün erkeğe de yakışmadığını yazdım. sık duyduğumuz için normalmiş gibi algılanıyor ben şahsen etrafımda gördüğüm erkek yada bayanları uyarıyorum bana küfür edilmediği halde rahatsız oluyorum mecbur değilim.Özel alandan kastım özel mesaj gibi bişey değil. Kişinin özel alanından bahsediyorum. Alışkanlıkları, yaşam tarzı, uygun bulup bulmadığı şeyler vs. Küfür etmekten hoşlanan bir kadındır belki ya da ağız alışkanlığıdır sadece. Küfür sizi kastetmediği sürece bu tarz uyarıları hoş karşılamıyorum. Sosyal bir mecrada bir yaptırırmı da yoksa insanlar istedikleri şeyleri yazabilirler. Hem bunu yazan bir erkek olsaydı konu sahibi uyarmayacak okuyup geçecekti. O zaman tahammül etmiş olacaktı ama kadın olunca tahammül edilemiyor öyle mi?
aynen katılıyorum kimse de ayranım ekşi demiyor ya hep başkaları hatalı kendi yaptığı yanlışta olsa sonuna kadar savun . bu zihniyet böyle olduğu sürece boşa kürek çekiyoruzHerkes kendi görgüsüne, terbiyesine göre davranır. Bu tip insanları uyarmak işe yaramaz. Ne demiş atalarımız:
Alma camla taharet yırttırırsın,etme cahille muhabbet fıttırırsın!
Mune abla lutfen beni banlama sadece aciklamaya calisiyorum arkadasa ...Aptal, salak vb benim nazarımda küfür olmuyor pek. O kadar steril değilim.
Yani ne bileyim ben ayak parmağımı sehpaya çarptığımda "ahh has**tir yaa" derim mesela. Ya da arkadaşımla konuşurken "s***tirsin gitsin" derim. Daha başka şeyler de derim de örneklemeye gerek yok : )
Aynn haklosiniz..yoo ben bir önceki mesajımda küfürün erkeğe de yakışmadığını yazdım. sık duyduğumuz için normalmiş gibi algılanıyor ben şahsen etrafımda gördüğüm erkek yada bayanları uyarıyorum bana küfür edilmediği halde rahatsız oluyorum mecbur değilim.
ne güzel bu devirde böyle erkek bulmak zor umarım hep böyle kalırsınız mutluluklarFacebook'u fazla kullanmiyorum sadece akrapalarimin hepsi facebook uzerinden paylasimlarda bulunuyorlar haftada 1 kere veya 2 kere acarim ordada haber sitelerine gezerim ..
En cok instgram twitter gibi sosyal paylasim alanlarim var sadece zaman kaypi olsun diye esimde kufurden hic haz etmeyen birisi asla kullanmayan 3 yildir evliyim hicbir kufurunu salak diyisini bile duymadim bende boyleyim..o kadini oyle gordukten sonra bna yazdigi msjlari okuyunca dondurdu ki bnde dondur dedim...
Mune abla lutfen beni banlama sadece aciklamaya calisiyorum arkadasa ...
Boyle demiyor her msjonda g*tten s*k*lrsin gibi kaşar ordan burdan s*k*erler gibi boyle dermisiniz yani ...
Canım küfrü niye buraya yazıyorsun ki? Şimdi senin o kadından ne farkın kaldı? Okuyan çocukların ahlakı bozulacak diye uyardım diyorsun, eee burayı okuyan çocukların ahlakı bozulmayacak mı? Sen o küfürden rahatsız oduğun gibi biz de burda o küfürleri paylaşmandan rahatsız olmuyor muyuz?Mune abla lutfen beni banlama sadece aciklamaya calisiyorum arkadasa ...
Boyle demiyor her msjonda g*tten s*k*lrsin gibi kaşar ordan burdan s*k*erler gibi boyle dermisiniz yani ...
Tesekkur ederim insallah ...ne güzel bu devirde böyle erkek bulmak zor umarım hep böyle kalırsınız mutluluklar
bence o bayanı uyarmakla çok iyi yapmışsınız uyarıp üstüne engelleseydiniz saçma küfürlerine maruz kalmazdınız. iyi yapmışsınızAynn haklosiniz..
Ama bazi arkadaslarda bu kufurleri salak aptal gibi cumlelere yormuslar anlatmaya calistim neyse ben suclu bulundum artik kimseyi uyarmiyacaz ...Canım küfrü niye buraya yazıyorsun ki? Şimdi senin o kadından ne farkın kaldı? Okuyan çocukların ahlakı bozulacak diye uyardım diyorsun, eee burayı okuyan çocukların ahlakı bozulmayacak mı? Sen o küfürden rahatsız oduğun gibi biz de burda o küfürleri paylaşmandan rahatsız olmuyor muyuz?
Aptal, salak vb benim nazarımda küfür olmuyor pek. O kadar steril değilim.
Yani ne bileyim ben ayak parmağımı sehpaya çarptığımda "ahh has**tir yaa" derim mesela. Ya da arkadaşımla konuşurken "s***tirsin gitsin" derim. Daha başka şeyler de derim de örneklemeye gerek yok : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?