facebookta erkek gibi kufur eden kadinlar..

bakın 2 kişi kavga eder belki birbirini tanıyorlardır fakat etraftan biri yardım bekler bunu da her haliyle belli eder ve ona kimse yardım etmez. ayrıca madem konunun dağılmasından rahatsızsınız örnek verip devam ettirmeyin.

1. Tum sitedeki insanlari uyarmak bize dusmez , herkesin uslubu saygisi farklidir ..
Kimi kendine yakistirir , bunun Kadin veya Erkekle alakasi yoktur ...

2. Burda konu acarak bizide uyarmaniza gerek yok , biz girip kufur etmiyoruz hicbiyerde :)

Kufur kadin veya erkekle alakasi yoktur kimseye yakismaz .

Ama ona mesaj atmakta size dusmemis ..

hhaha kusura bakma güldüm ama çok sinir bozucu bir durum olmuş gerçekten.

Konuyu ben dağıtmıyorum siz dağıttınız sizin yazdiginiz yoruma karşılık bende başımdan geçen bir olayi söyledim.konumuz yardım değil yani

linç beklemiyorum onu nerden çıkardınız

Kalabalık bir grubun tek bir kişiyi dövmesine linç denir. E yoldan geçen insanların tacizciyi dövmesini bekliyorsunuz yukarıdaki mesajınıza göre?
"İnsanları bana yardım etsinler diye çağırıyorum, onlar uzaklaştırıyor, dövelim gibi bir şey yok" demediniz mi? Ben mi anlamıyorum sizi bilemedim ki.

Vallah daha bi hafta evvel burda,yani Almanyada, bi Türk Kizi McDonalds in önünde bi genc tarafindan rahatsiz edilen iki kadina yardim etmek istedi ve adam kizi komalij yapti, bugün haberlerine bakamadim daha ama en son kizcagiz hala yogun bakimda yasam mücadelesi veriyordu...

Tepki verilicek yanliş var,verilmeyecek yanlış var biz verilmeyecek yanlışı konuşuyoruz konumuz taciz degil..
konumuz taciz değilse konuyu devam ettirmezsiniz olur biter bir soru soruyorsunuz bende cevap veriyorum
Tepki verilicek yanliş var,verilmeyecek yanlış var biz verilmeyecek yanlışı konuşuyoruz konumuz taciz degil..
bu size göre öyle bence küfüre de tepki verilmeli

yoo ben kalabalık bir grubun kişiyi öldüresiye dövmesini beklemiyorum bir kişi pataklayabilir mesela linöç değil yani. size göre o anda polis çağıracağım peki o adam orada polisi mi bekleyecek etrafta onu kaçması için uyaranlar varken . benim yaşadığım olay yanına kaldı zaten böyle olmalı dimi size göre

konumuz taciz değilse konuyu devam ettirmezsiniz olur biter bir soru soruyorsunuz bende cevap veriyorum

Hayır bizim merak ettiğimiz nıkta küfüre tepki verince ne elde edeceğiz? Buna ne konu sahibi ne siz cevap veriyorsunuz, çılgınlar gibi savunmanıza rağmen.

Hanfendi ne yazicagimi size sormucam kusura bakmayin,tacizle ilgili konuştunuz bizim yorumlarimiza karsilik bu zihniyetteki insanlar dediniz..bu yüzden bende basimdan gecen olayda verdigim tepkiyi belirttim.duyarlılığımla ilgili yani..peki size göre tepki verilmeliyse buyrun tepkinizi verin herkesin kendi düşüncesi, ben konuyu müslümanliga bağladiginiz icin alintı yapmistim bukdar..iyi akşamlar..

Konuyu ben dağıtmıyorum siz dağıttınız sizin yazdiginiz yoruma karşılık bende başımdan geçen bir olayi söyledim.konumuz yardım değil yani
konumuz bu değilse beni konuyu dağıttığım için uyarıyorsanız sizde kendi yaşadığınız olayı anlatmamalısınız.

Hayır bizim merak ettiğimiz nıkta küfüre tepki verince ne elde edeceğiz? Buna ne konu sahibi ne siz cevap veriyorsunuz, çılgınlar gibi savunmanıza rağmen.
mesela benim çalıştığım yerde iş arkadaşım küfretti bende neden küfrettiğini sordum . bu bir tepkidir mesela

Dayım beni küçükken hayvanat bahçesine götürdü elimden tutup, dolaşıyoruz ama insanlar nıck nıck utanmıyor musun bu yaşta küçük kız çocuğunun elinden tutmuşsun, sapık mısın yoksa diye celallenmişlerdi, dayım da oldukça gençti, ben 10 yaşındaysam o da en fazla 25 tir, o kızardı, bozardı aceleyle eve dönmek zorunda kaldık. Ben olayı anlamadım o zaman, eve gelip anneme, bugün çok utandım abla, ne yapacağımı şaşırdım dedi. Hayır, kimlik mi gösterecekti insanlara anlamıyorum. Farkındalık güzel ama gerçekten müdahalenin sınırı var, neşeyle dayı diyordum yani, bana hayvanları anlatırken. Ağlıyor olsam, tedirgin olsam, başka bir şeye şahit olsalar sorun olduğunu düşündürecek ne kadar duyarlılar derim ama bu haliyle gerçekten öyle düşünemiyorum, görevli birine ortalığı yıkmadan haber verseler ve görevli gelip bize sorsa zaten olay çözülür, sizin sandığınız gibi bir şey değilmiş, fillere bakmaya devam edin diye.

Metroda taciz fantazisini de ayrıca kınadım ama fantaziniz olabilir de hiç mi zekanız yok yani pff. Ben olsam ben de birşeyler yapmaya çalışırdım

Son düzenleme:
tamam bende size soracak değilim. size de iyi akşamlar

valla küfre tepki veriyorsanız karşılığında yediğiniz küfre de tepki vermeniz gerekecek.. veremiyorsan tepki vermiş değil kaçmış oluyorsun çünkü.. özetle karşılığını kaldırabileceğiniz müdahalelerde bulunun arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…