- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Tepki verilicek yanliş var,verilmeyecek yanlış var biz verilmeyecek yanlışı konuşuyoruz konumuz taciz degil..örnek verdim insanların gördükleri yanlış karşısında tepki vermemelerine
bakın 2 kişi kavga eder belki birbirini tanıyorlardır fakat etraftan biri yardım bekler bunu da her haliyle belli eder ve ona kimse yardım etmez. ayrıca madem konunun dağılmasından rahatsızsınız örnek verip devam ettirmeyin.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın değil,herkesin kendi terbiyesi ahlakı kimsenin kimseye müdahale etmeye hakki yoktur edilirse bu tarz tartışmalar çıkar.ayrica sizin tacize ugramanizla uzaktan yakindan alakasi yok bu konunun..ben kendi adima cevap vereyim üniversite okurken otobüste hic tanimadigim bir kız tacize ugradi ve adamin eline şemsiyeyi vurdum,adam beni saçımdan tuttu tokat aticakken tüm otobüs üstüne saldirdi polis geldi ve kalabaligin elinden zor aldi..yeteri kadar duyarliyim yani fazlasiyla hemde
Bir kaç yıl önce metroda bir kadını taciz eden bir adama müdahale ettim. Sonuç fantazi yapan evli çift çıktılar. Olan bana oldu orda. Sanki ben taciz etmişim gibi. O zamandan beri kimseye hiç bir şekilde müdahale etmeye niyetim yok.
Konuyu ben dağıtmıyorum siz dağıttınız sizin yazdiginiz yoruma karşılık bende başımdan geçen bir olayi söyledim.konumuz yardım değil yanibakın 2 kişi kavga eder belki birbirini tanıyorlardır fakat etraftan biri yardım bekler bunu da her haliyle belli eder ve ona kimse yardım etmez. ayrıca madem konunun dağılmasından rahatsızsınız örnek verip devam ettirmeyin.
öyle değil ben bağırıp çağırıyorumki insanlar bana yardım etsinler ne oluyor yoldan geçenler beni taciz eden kişiyi oradan uzaklaştırmaya çalışıyorlar hani öyle aman taciz etti dövelim gibi birşey yok
linç beklemiyorum onu nerden çıkardınız
konumuz taciz değilse konuyu devam ettirmezsiniz olur biter bir soru soruyorsunuz bende cevap veriyorumTepki verilicek yanliş var,verilmeyecek yanlış var biz verilmeyecek yanlışı konuşuyoruz konumuz taciz degil..
bu size göre öyle bence küfüre de tepki verilmeliTepki verilicek yanliş var,verilmeyecek yanlış var biz verilmeyecek yanlışı konuşuyoruz konumuz taciz degil..
yoo ben kalabalık bir grubun kişiyi öldüresiye dövmesini beklemiyorum bir kişi pataklayabilir mesela linöç değil yani. size göre o anda polis çağıracağım peki o adam orada polisi mi bekleyecek etrafta onu kaçması için uyaranlar varken . benim yaşadığım olay yanına kaldı zaten böyle olmalı dimi size göreKalabalık bir grubun tek bir kişiyi dövmesine linç denir. E yoldan geçen insanların tacizciyi dövmesini bekliyorsunuz yukarıdaki mesajınıza göre?
"İnsanları bana yardım etsinler diye çağırıyorum, onlar uzaklaştırıyor, dövelim gibi bir şey yok" demediniz mi? Ben mi anlamıyorum sizi bilemedim ki.
Hayır bizim merak ettiğimiz nıkta küfüre tepki verince ne elde edeceğiz? Buna ne konu sahibi ne siz cevap veriyorsunuz, çılgınlar gibi savunmanıza rağmen.konumuz taciz değilse konuyu devam ettirmezsiniz olur biter bir soru soruyorsunuz bende cevap veriyorum
bu size göre öyle bence küfüre de tepki verilmeli
Hanfendi ne yazicagimi size sormucam kusura bakmayin,tacizle ilgili konuştunuz bizim yorumlarimiza karsilik bu zihniyetteki insanlar dediniz..bu yüzden bende basimdan gecen olayda verdigim tepkiyi belirttim.duyarlılığımla ilgili yani..peki size göre tepki verilmeliyse buyrun tepkinizi verin herkesin kendi düşüncesi, ben konuyu müslümanliga bağladiginiz icin alintı yapmistim bukdar..iyi akşamlar..konumuz taciz değilse konuyu devam ettirmezsiniz olur biter bir soru soruyorsunuz bende cevap veriyorum
bu size göre öyle bence küfüre de tepki verilmeli
konumuz bu değilse beni konuyu dağıttığım için uyarıyorsanız sizde kendi yaşadığınız olayı anlatmamalısınız.Konuyu ben dağıtmıyorum siz dağıttınız sizin yazdiginiz yoruma karşılık bende başımdan geçen bir olayi söyledim.konumuz yardım değil yani
mesela benim çalıştığım yerde iş arkadaşım küfretti bende neden küfrettiğini sordum . bu bir tepkidir meselaHayır bizim merak ettiğimiz nıkta küfüre tepki verince ne elde edeceğiz? Buna ne konu sahibi ne siz cevap veriyorsunuz, çılgınlar gibi savunmanıza rağmen.
Bir kaç yıl önce metroda bir kadını taciz eden bir adama müdahale ettim. Sonuç fantazi yapan evli çift çıktılar. Olan bana oldu orda. Sanki ben taciz etmişim gibi. O zamandan beri kimseye hiç bir şekilde müdahale etmeye niyetim yok.
tamam bende size soracak değilim. size de iyi akşamlarHanfendi ne yazicagimi size sormucam kusura bakmayin,tacizle ilgili konuştunuz bizim yorumlarimiza karsilik bu zihniyetteki insanlar dediniz..bu yüzden bende basimdan gecen olayda verdigim tepkiyi belirttim.duyarlılığımla ilgili yani..peki size göre tepki verilmeliyse buyrun tepkinizi verin herkesin kendi düşüncesi, ben konuyu müslümanliga bağladiginiz icin alintı yapmistim bukdar..iyi akşamlar..
Ben bunu sormuyorum. Tepki gösterince elinize ne geçiyor, kazancınız ne oluyor diye soruyorum.mesela benim çalıştığım yerde iş arkadaşım küfretti bende neden küfrettiğini sordum . bu bir tepkidir mesela
Forumda dinle ilgili konuşmak yada bu tarz tartismalara yol açmak yasaktır bana sorup sormamanizla ilgiisi yok yani kişisel birsey degil!tamam bende size soracak değilim. size de iyi akşamlar
farkındaysanız bende öyleyse dinle değil insanlıkla bağdaştırın diye yazdımForumda dinle ilgili konuşmak yada bu tarz tartismalara yol açmak yasaktır bana sorup sormamanizla ilgiisi yok yani kişisel birsey degil!
mesela artık o iş arkadaşım benim yanımda öyle küfretmiyorBen bunu sormuyorum. Tepki gösterince elinize ne geçiyor, kazancınız ne oluyor diye soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?