- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Dikkatlı olacaksınız işte. Bak 13 yaşındayım 9 yaşından beri aynı face hesabımı kullanıyorum.Adıma fake hesap acan biri de olmadı . Acamazlar cünkü ben cok muhafazakar biriyim o konuda yaşıma rağmen.
komik bir sey göremiyorum ama neyse :)
13 yaşındaki bir çocuk gecenin 2sinde kadınlar kulubü'nde ne arar?Dikkatlı olacaksınız işte. Bak 13 yaşındayım 9 yaşından beri aynı face hesabımı kullanıyorum.Adıma fake hesap acan biri de olmadı . Acamazlar cünkü ben cok muhafazakar biriyim o konuda yaşıma rağmen.
Dikkatlı olacaksınız işte. Bak 13 yaşındayım 9 yaşından beri aynı face hesabımı kullanıyorum.Adıma fake hesap acan biri de olmadı . Acamazlar cünkü ben cok muhafazakar biriyim o konuda yaşıma rağmen.
Sahte face açmanın muhafazakar olmakla ne ilgisi var anlamış değilim doğrusu
kızlar feysten açılan sahte hesaptan biri bana mesaj atmış, kim olduğunu bulmam mümkün mü ?
nasıl bulunuyor ? savcılığa verilince bulunma şansı var mı? kolay mı ?ayrıca hesabı kapatmış beni engellemiş msjdan sonra..
Arkadaşlar malesef sadece isim varfotoğraf falan paylaşmamış henüz .
Bu durumda yapılacak bir şey var mı peki
Arkadaşlar malesef sadece isim varfotoğraf falan paylaşmamış henüz .
Bu durumda yapılacak bir şey var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?