Facebookta sahte hesap

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Arkadaşlar özellikle avukat olanlar adıma sahte bir hesap açılmış ve benim kimin yaptığını tespit etmem gerek . Bunun yolu yordamı nedir hertürlü hukuki işlemi yapmak istiyorum

valla ben avukat filan değilim bilmiyorum canım ama bilişim suçu bu yaptığı burdaki hukukçu arkadaşlar umarım görürler de bir yanıt verirler. forumun hukuk köşesi var oraya da bir yaz istersen

cnm bır arkadasınızdan rıca edıp,adınıza hesap acılmıs kısı ıle ıletısıme gecıp ıp numarasını ogrenebılırsınız.

İsim benzerliği falan değil di mi? Doğrudan fotoğraflarını, bilgilerini falan kullanıyor yani? Eğer öyleyse savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsin.

benim ablam dava açtı avukatı yardımıyla tazminat davası açtı ve kazandı. Tabi sadece fake face hesabı değil, bu face hesabından akrabalarımıza yazmış olduğu şeyler de vardı. ve ablama ettiği küfür hakaretler... öğrendik ki bu kişi eski sevgilisinin kırığı imiş. 10.000 tl ödeyecek şimdi bu şahıs.

hukuk yolu diyosan avukat edinip dava açıcaksın başka yolu yok

Son düzenleme:
kızlar feysten açılan sahte hesaptan biri bana mesaj atmış, kim olduğunu bulmam mümkün mü ?
nasıl bulunuyor ? savcılığa verilince bulunma şansı var mı? kolay mı ?ayrıca hesabı kapatmış beni engellemiş msjdan sonra..

Son düzenleme:
Dikkatlı olacaksınız işte. Bak 13 yaşındayım 9 yaşından beri aynı face hesabımı kullanıyorum.Adıma fake hesap acan biri de olmadı . Acamazlar cünkü ben cok muhafazakar biriyim o konuda yaşıma rağmen.

komik bir sey göremiyorum ama neyse :)

Ay ben komik bir şey gördüm. Söylemeden de edemeyeceğim. Hani uygulanmıyor daha doğrusu yaş bilgisi farklı giriliyor falan ama normalde 13 yaş altına facebook kullanımı yasak. Hani iğne, çuvaldız falan... Neyse.

13 yaşındaki bir çocuk gecenin 2sinde kadınlar kulubü'nde ne arar?
18 yaş altının üye olamaması, olsa da belli konuları görememesi gerek diye düşünüyorum.

dün bir elektronik aletin kullanma kılavuzuna ulaşmaya çalıştım
bir çok site vardı, konuların içine giremedim bile.

cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacaksınız. onlar kimin yaptığını tespit edecek. daha sonra isterseniz tazminat davası açarsınız

Sahte face açmanın muhafazakar olmakla ne ilgisi var anlamış değilim doğrusu

bu işlerden biraz anladgım ıcın yazayım .
birisinin ip numarasını emniyet araya girmedikten sonra faceden alamazsınız.
ancak msn uzerinden o kişi ile konuşurken yazacagınız kodlarla bulabilrsinizki ipi bulsanız bile semti bulabilrsiniz.
yok ev adres vs bulamazsınız. kolay kolay. imkansız gibi bbişe.
savcılga vericeksin başka yolu yok bilişim suçudur ve ciddi bir suçtur.

savcılık bulur cnm..Htta faceye koyduğun resimler,yazdığın yazılar daha sonra silsen bile gerçekte silinmiyor,o yüzden velevki seni engellein bulunur çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…