- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Dikkatlı olacaksınız işte. Bak 13 yaşındayım 9 yaşından beri aynı face hesabımı kullanıyorum.Adıma fake hesap acan biri de olmadı . Acamazlar cünkü ben cok muhafazakar biriyim o konuda yaşıma rağmen.
Şöyle bir durum var benim ve bir arkadaşım adına açılmış . 2 kişi adına hani evli çiftler falan yapıyorlar ya öyle bir şey yapmış .
Dikkatlı olacaksınız işte. Bak 13 yaşındayım 9 yaşından beri aynı face hesabımı kullanıyorum.Adıma fake hesap acan biri de olmadı . Acamazlar cünkü ben cok muhafazakar biriyim o konuda yaşıma rağmen.
Gizli tuttuğumuz bir şey bu öyle bi sıkıntı var . Birisi '' Ben öğrendim '' demek ve herkese duyurmak için yapmış olabilir .
Sadece üniversite çevremizi eklemesi ve isimlerimizin spesifik olması rassallık ihtimalini sıfıra indiriyor .
savcılık bulur cnm..Htta faceye koyduğun resimler,yazdığın yazılar daha sonra silsen bile gerçekte silinmiyor,o yüzden velevki seni engellein bulunur çok rahat
canım beni hem engellemiş hem de kapatmış feysini..peki savcılık başvuran herkesinkini bulur mu ?
çünkü aslında kötü bir yazışma yok, karşılıklı yazıştık 3-4 gün, ilk başka biri gibi tanıttı bana kendini benle tanışmak istedi inanmadım,sonra itiraf etti, senden hoşlanan biriyim ama sana söyleyemiyorum dedi..çok uzun konuşmalar geçti aramızda,kim olduğunu söyletmeye çalıştım ama çok çekindi söylemedi,bana dengesiz olduğumu söyledi, onun dışında söylenen başka kötü birşey yok, yine de savcılık bunu araştırır mı acaba ? bu kadar kolay mı bunu bulmak ?
bir de maddi olarak birşey ödemem gerekli mi?
ortada bi suç yok sanırım. bu durumda takipszlik verilir bi dava açılmaz yani
şimdi ben desem ki...
canım,senin bu yaşta facele,kkyla ne işin var.ders çalış,oyun oyna:)
bi de bu yaşta muhafazakarlık neyine,konuyla ne alaka?
Kazen abi gelip kızacak bana... o yüzden demiyorum
Elde yeterli delil ve de suç unsuru bulunamadığı takdirde verilen karar...
Takipsizlik kararı verilirse kendınızı yorduğunuzla kalıyosunuz yani hukukı olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?