Facebookta sahte hesap

benim ad ve soy adıma sahip bi yığın face adresi var ve hepside ayrı kişiler.. bence siz boşuna endişe etmişsiniz isim soyisim benzerliğidir

tatlım 13 yasında birinin kadınlar kulübünde ne işi olabilir senın suan ders calısıyor ve yasıtlarınla arkadaslık yapman gerekıyor burası sana ne katabılır herseyı zamanında ogrenmek guzel ok?

konu sahıbı arkadasım fotografın yoksa endıse etme...aynı ısme sahıp bırısı adaşlarını merak edıp eklemiş olabilir :) ama fotografını da koyarsa ozaman savcılıga verebilirsin...

şimdi ben desem ki...

canım,senin bu yaşta facele,kkyla ne işin var.ders çalış,oyun oyna:)

bi de bu yaşta muhafazakarlık neyine,konuyla ne alaka?

Kazen abi gelip kızacak bana... o yüzden demiyorum

Biri şaka yapıyor olabilir mi?
Ya da sizi birbirinize yakıştıran biri de imalı mesaj yollamak istemiş olabilir.
Ya da o ismi geçen arkadaşınız size olan duygularını dile getirmek istemiş olabilir.
Ya da soysimleriniz Yılmaz, Kaya, Yıldırım, Öztürk gibi çok bulunan soyisimlerse cidden büyük bir tesadüf de olabilir.
Çünkü neden biri hiçbir fotoğraf filan eklemediği ve size zarar verme girişiminde bulunmadığı bir sahte hesap açsın?

Son düzenleme:
Gizli tuttuğumuz bir şey bu öyle bi sıkıntı var . Birisi '' Ben öğrendim '' demek ve herkese duyurmak için yapmış olabilir .
Sadece üniversite çevremizi eklemesi ve isimlerimizin spesifik olması rassallık ihtimalini sıfıra indiriyor .

Anladığım kadarıyla bir erkek arkadaşınız var ve etraf bilmiyor. Biri de ikinizin ismi ile bir hesap açmış. E baştan söylesenize bu durumu, biz de kafa patlatmasak. :)))
Şaka bir yana dediğiniz gibi biri öğrendiğini ima ediyor demek ki. Ya da erkek arkadaşınız size sürpriz yapmak istemiş de olabilir.
Savcılığa gidin ama altından büyük ihtimal bir arkadaşınız çıkacak.

Erkek arkadaşım değil Neyse daha fazla karıştırmayayım
Savcılığa gitsem sonuç alabilir miyim acaba adresi değiştirmiş şimdi isim kısmını onun ve benim ismim veonun soyadı yazıyor ayşe ahmet öztürk gibi

savcılık bulur cnm..Htta faceye koyduğun resimler,yazdığın yazılar daha sonra silsen bile gerçekte silinmiyor,o yüzden velevki seni engellein bulunur çok rahat

canım beni hem engellemiş hem de kapatmış feysini..peki savcılık başvuran herkesinkini bulur mu ?
çünkü aslında kötü bir yazışma yok, karşılıklı yazıştık 3-4 gün, ilk başka biri gibi tanıttı bana kendini benle tanışmak istedi inanmadım,sonra itiraf etti, senden hoşlanan biriyim ama sana söyleyemiyorum dedi..çok uzun konuşmalar geçti aramızda,kim olduğunu söyletmeye çalıştım ama çok çekindi söylemedi,bana dengesiz olduğumu söyledi, onun dışında söylenen başka kötü birşey yok, yine de savcılık bunu araştırır mı acaba ? bu kadar kolay mı bunu bulmak ?

bir de maddi olarak birşey ödemem gerekli mi?

Son düzenleme:

ortada bi suç yok sanırım. bu durumda takipszlik verilir bi dava açılmaz yani

Elde yeterli delil ve de suç unsuru bulunamadığı takdirde verilen karar...
Takipsizlik kararı verilirse kendınızı yorduğunuzla kalıyosunuz yani hukukı olarak...

şimdi ben desem ki...

canım,senin bu yaşta facele,kkyla ne işin var.ders çalış,oyun oyna:)

bi de bu yaşta muhafazakarlık neyine,konuyla ne alaka?

Kazen abi gelip kızacak bana... o yüzden demiyorum

Deme deme biz anladık

Tatlım fotoğraf yoksa ve hakaret etmediyse bi sonuç alamazsın.
Bilişim suçları var ve artık ulaşmak çok kolay. Facebook yüzünden okadar çok bilişim suçu oldu ki inanamazsın insanların başına neler geliyor bu sebeplerle.
Dikkatli olmak lazım.
Ben artık fotoğraflarımı eklemiyorum. Tanımadığım insanlar yok listemde. Daha önce bi vesikalık fotoğrafla aşıma büyük işler geldi. Bunları öncelikle yakınında aramalısın. En yakından çıkıyo malesef.
Eski erkek arkadaşın olabilir belki aynı üniversiteyseniz, seni seven biri olabilir, sevgilinin eski sevgilisi olabilir. Çekemeyen arkadaşlarınız olabilir.:44:
Öğrenilmesini istemediğin birşeyi en yakınına bile söylemeyeceksin. Senin bile içinde tutamayıp paylaştığın şeyi onunda
paylaşıcağını düşün.

Haklısınız .
Zaten kapanmış hesap ve bunu öğrenmememin malesef ki bir yolu yok
En yakınımda aramam lazım gerçekten ki tahminimce en yakınımda . Yazık valla bu tarz bir şeytanlık akla kolay gelmez .

Elde yeterli delil ve de suç unsuru bulunamadığı takdirde verilen karar...
Takipsizlik kararı verilirse kendınızı yorduğunuzla kalıyosunuz yani hukukı olarak...

anladım da peki ben onun kim olduğunu öğrenebiliyor muyum ?
ceza alıp almaması önemli değil, sadece takipsizlik kararı verilse de bana adı açıklanıyor mu ?

Arkadaşım o kadar dedik öğrenirsin diye hem hala çıkartamazlar hesap silinmiş diyorsun hem de bana söylerler mi diyorsun.Daha ne yazmamızı bekliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…