• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebookta tanımadığım kişiler

amberin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.336
4.300
163
Konuya giriyorum facebook var ama fazla girip kullanmiyorum kk ye üye olduktan sonra boş zamanim burda geciyo.

Önce faceye öylesine bakip cikiyordum zaman gecirmek için haftada 1 kac kere fazla arkadasimda yok sadece yakin tanıdık eş dost akraba

Geçenlerde yine bakiyim bi ne var ne yok dedim baktim 3 tane mesaj tanismak istediğini yazmış ben evliyim yazdim hepsine bidaha yazmamalarini soyledim engelledim birisi arsız cikti ben engelledikce baska bi hesaptan mesaj atiyo kahve icelim beraber olsun evli olmaniz önemli degil sadece arkadaş olalim yazmış

Derdim bu mesajlari tanimadigim kişilere nasil engellerim mesaj almak istemiyorum ayarlardan baktim olmuyo yine mesaj gelmeye devam ediyo en sonunda dondurdum hesabi profilede baska bi çiçek resmi koydum arsizdan yinede kurtulamadim
Bilgisi olan varsa paylasabilirmi? Teşekkür ederim şimdiden

canım gizlilik ayarlardan kapatabiliyosun mesaja ve isteklere. benimle kimle iletişim kurabilir kısmı var ordan yapılıyor

ben gizlilik ayarlarından arkadaşım olmayan kişilerden gelen mesajlar haricinde mesajları kapatmıştım öyle yapabilirsiniz hatta istekleride kapattım kafam rahat öyle yapabilirsiniz kimse ulaşamaz arkadaşınız değilse:KK52:

Mesaj atılmasını ve eklenmeyi kaldırabiliyorsunuz ama unuttum ben nasıl yapılacağını.Bu arada size böyle mesaj atanlara cevap vermeyin.Cevap verirseniz tabi ki üstünüze düşer.

Mesaj atılmasını ve eklenmeyi kaldırabiliyorsunuz ama unuttum ben nasıl yapılacağını.Bu arada size böyle mesaj atanlara cevap vermeyin.Cevap verirseniz tabi ki üstünüze düşer.
Evet orda yanlış yaptim galiba cevap vermekle

Yaşınızı 13 yasından küçük yaparsanız arkadaşlarınız dısında kimse mesaj atamaz.

sen cevap yzarak başta hatayı yapmışsın. hiç tınlamayacaktın. olumsuz da yazsan, bunlar böyle yaparlar işte

Back
X