• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebookta tanımadığım kişiler

Ya zaten çok fazla girmiyorum sadece arkadaslar ne resim koymuşlar onlara bakiyordum böyle measajlar gelince de tirstim iyce esime de soylemedim

evet ben de senin gibiyim, resim falan da yüklemem zaten, dondurdum da acıp kapatıcam, artık kk ya takılıyorum.

sen cevap yzarak başta hatayı yapmışsın. hiç tınlamayacaktın. olumsuz da yazsan, bunlar böyle yaparlar işte
Evet karşılık verdim yollama mesaj diye karşıdaki de devam ettirdi en sonunda engelledim farklı hesaptan yolladi bu seferde

evet ben de senin gibiyim, resim falan da yüklemem zaten, dondurdum da acıp kapatıcam, artık kk ya takılıyorum.
Evet bende aynen kk de takiliyom
Uzaktaki yurdışında yaşayan akrabalarımı gormekti amaç baska da işime yaramiyo zaten

cevap verilirse normal tabi, hiç cevap verilmeyecek. bir de herkese açık resimler paylaşılmayacak, oldu bitti

Sene oldu 2015 bu insanlar hala facebookta evli-bekar demeden kızları rahatsız etme peşinde.

Konuya giriyorum facebook var ama fazla girip kullanmiyorum kk ye üye olduktan sonra boş zamanim burda geciyo.

Önce faceye öylesine bakip cikiyordum zaman gecirmek için haftada 1 kac kere fazla arkadasimda yok sadece yakin tanıdık eş dost akraba

Geçenlerde yine bakiyim bi ne var ne yok dedim baktim 3 tane mesaj tanismak istediğini yazmış ben evliyim yazdim hepsine bidaha yazmamalarini soyledim engelledim birisi arsız cikti ben engelledikce baska bi hesaptan mesaj atiyo kahve icelim beraber olsun evli olmaniz önemli degil sadece arkadaş olalim yazmış

Derdim bu mesajlari tanimadigim kişilere nasil engellerim mesaj almak istemiyorum ayarlardan baktim olmuyo yine mesaj gelmeye devam ediyo en sonunda dondurdum hesabi profilede baska bi çiçek resmi koydum arsizdan yinede kurtulamadim
Bilgisi olan varsa paylasabilirmi? Teşekkür ederim şimdiden

facebooktan yaşını 2000 doğumlu yap , facebook seni çocuk koruma programına ekliyor doğal olarak tanımadığın kişiler sana msj atamicak :confused::confused::confused:

Konuya giriyorum facebook var ama fazla girip kullanmiyorum kk ye üye olduktan sonra boş zamanim burda geciyo.

Önce faceye öylesine bakip cikiyordum zaman gecirmek için haftada 1 kac kere fazla arkadasimda yok sadece yakin tanıdık eş dost akraba

Geçenlerde yine bakiyim bi ne var ne yok dedim baktim 3 tane mesaj tanismak istediğini yazmış ben evliyim yazdim hepsine bidaha yazmamalarini soyledim engelledim birisi arsız cikti ben engelledikce baska bi hesaptan mesaj atiyo kahve icelim beraber olsun evli olmaniz önemli degil sadece arkadaş olalim yazmış

Derdim bu mesajlari tanimadigim kişilere nasil engellerim mesaj almak istemiyorum ayarlardan baktim olmuyo yine mesaj gelmeye devam ediyo en sonunda dondurdum hesabi profilede baska bi çiçek resmi koydum arsizdan yinede kurtulamadim

malesef evli falan dinlemiyorlar atıyorlar, en mantıklısı hiç cevap vermemek, cevap verdiğinde terslesen bile yanlış anlayabiliyor sırf cevap verildiği için, pis bi millet işte çoğu erkek milleti, en iyisi baştan hiç cevap vermemek

doğum tarihini değiştir..mesela 2005 yap..10 yaşında görüneceğin için face yöneticileri çocukları koruma altına alıyorlar sapıklardan..tanımadığın kişiler ne arkadaşlık ne de mesaj atamıyorlar..onlar tarafından görünmüyor o arkadaşlık ve mesaj kutuları..

Bende çözüm bulamadım ona :( Babam yaşındaki adamın nasılsın tanışalım mı diye mesaj atması ne kadar iğrenç. Ya resimde eşimle beraber. Birde yazan asker üniformalı bulucan nerde olduğunu edicen şikayet te işte devir haklının değil haksızın yanında olma devri

Bende çözüm bulamadım ona :KK43: Babam yaşındaki adamın nasılsın tanışalım mı diye mesaj atması ne kadar iğrenç. Ya resimde eşimle beraber. Birde yazan asker üniformalı bulucan nerde olduğunu edicen şikayet te işte devir haklının değil haksızın yanında olma devri
Dogum tarihini 2000 li yapinca facebook küçük diye korumaya aliyomus deniycem bi arkadaşlar yazmış sende dene bakalim

Back
X