Facebook'taki evli adam ve eşi...

Canım sen de yaşadığın için gerçeklerin öğrenilmesinin en doğrusu olduğunu bizzat bilirsin. Lütfen eşini uyandır da kocasının geçek yüzünü görsün.Gerçi şe..siz kesin "hesabımı ele geçirdiler,ben yazmadım" der ama olsun

Bende gonderin diye düsünenlerdenim ama ortak profilden size bu kadar rahat yazdigina göre, eşinin facebookla arası iyi olmayabilir ve gormeyebilir hatta adam görebilir. Yerinizde olsam adama saglam bir gözdağı verirdim eşine göndericem mesajlarını diye. Terbiyesiz adam tırssın biraz.

ekran alıntısını kadına postala üsütüne de eşininzi tanımam facebookuma dadanmış bir sapık benim için fakat size kıyamadım diye not iliştir..

bana da çoğu zaman böyle mesajlar geliyor genelde de evliler atıyor bunları
hatta çocuğumu bile kullanıyorlar çok tatlı kızın var diye
allah ıslah etsin böylelelerini
acaba benim eşim de yapıyor mudur diye düşünmekten kendimi alamıyorum
sana mesaj at yada atma diyemem ama ben başıma bela almak istemezdim
offf offf gerçekten bıktım bu erkeklerden

ben öğrendiğim de bütün dünyam yerle bir olmuştu
Şu an da bile psikolojim bozuk
Kadın da benim tekrarım olacak

Bence adama hiç bir şey söylemeden mesajları aynen eşine gönderin.
Adama göz dağı verirseniz eşinden önce feysine girip eşine yolladıklarınızı silebilir çünkü.
Kadına net bir şekilde yazın. "Eşinizin yazdıkları ortada, hiç birine cevap vermedim, tanımam etmem, amacım sizi de üzmek değil ama bilin istedim" tarzında.

ben öğrendiğim de bütün dünyam yerle bir olmuştu
Şu an da bile psikolojim bozuk
Kadın da benim tekrarım olacak
Bence şöyle düşün, yakalamasydın,öğrenmeseydin; davranışlarından,sana olan sevgisinden ya da gizli işlerinden hep kuşkulanacaktın. Acabalarla yaşamak ya da seneler sonra öğrenmek(Hiçbir şey gizli kalmaz,buna çok inanırım) çok çok daha acı bana göre. Ben olsam en acısı bile olsa öğrenmeyi tercih ederdim. Çünkü bilsem de bilmesem de o yapılan pislikler gerçek ve yaşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…