Facebook'taki evli adam ve eşi...

İftiranın ispatıda gerek ama.
Fotograflarım arkadaşlara açık ama profili ( Arkadaşlar a açık o da) ve kapağı görebiliyor ister istemez

sanmıyorum ki bu '' mükembeliyetçi'' adam bir tek size yazmış olsun. önüne gelen kıza yazmıştır ve mesajları tamamen silmeyip konuşmayı siliyorsa sadece arşive düşüyor mesajlar zaten. belki bigün bakan olur ailesinden.. ne acı ya nedir bu sapkınlıklar anlamıyorum ki

Belki esi degilde baskasi yazmistir, cocuklari falan.. Yalan soyleyen erkeklere benzedim sanirim bu varsayimla.
Kopyalamayin bencr yazilanlari kadina fakat yazabilirsiniz esinin hesabina adamin adini vererek beni rahatsiz etmeyin siz evlisiniz üstelik diye

Tabi ki eşini salak yerine koyuyor.Kafasına kafasına vuracaksın öyle kişilerin Face.den size yazdığı bölümü klavyeden PrtSc SysRq tuşuna basıp ekran görüntüsünü direkt alın ve eşinin hesabına gönderin. Ek olarak yazı yazmayı da ihmal etmeyin.

Benim esim oyle bisey yapsa, bende bilmek isterim acikcasi. Bi haber olmaktansa bilmek daha iyi. Kadina gondermeniz bence daha dogru olur. Ama bunu ifade edis biciminiz COK ONEMLI! Kadini incitmeyecek(onun iyiligi icin yaptiginizi dusundurecek) bir notla beraber gonderin bence.

engelle gitsin kardeşim ne uğraşıyorsun karısına göndersen bile kadın kocasına inanacak sana belki hakaret edecek kimbilir ne yaptın da kocam bunları yazdı diyecek .Bilmiyor musun allasen bizim kadınları .

Mesaj attım kadına,
Bana ulaşabilir misin? Diye
Ama diğer mesajlar klasörüne gitti ve görmedi.
Muhtemelen ekran resmini de görmeyecek

Geçen sene benim başıma da benzer bir olay geldi. Lise yıllarında bana platonik takılan biri vardı. O dönem şansını denedi reddettim. Geçen sene nolduysa artık hortladı selam filan yazdı. Öyle kısa kestim yine pek muhabbete girmedim. Tabiki yine etkileme çabaları vs. En son kesin bir dille reddettim kendisini. 2 gün sonra tesadüfen bu çocuğun ikinci face hesabına denk geldim. Ve bilin bakalım nolmuş? Çocuğun o hesabında sevgilisiyle fotoları dolu. Duvarında bir sürü aşk sözleri bilmem ne. Bunu görünce kan beynime sıçradı tabi. Sevgilisi varken başka bir kıza asılmak nasıl bir karaktersizliktir? Ben de kıza ulaşıp haber vermeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim. Yine de hala aklımdadır yani.

Sizinki de bunun üst seviyesi olmuş. Zor bir karar, doğru olduğuna inandığınızı yapın bence :)

kadına sizi ve eşinizi tanımıyorum hayatımda da hiç görmedim diyerek öncelikle bunu belirten ve kocasının ne kadar ş...sizzzz olduğunu anlatan bir yazı yazsaydın keşke direk resmi gönderince kadının aklına kırk tane şey gelir

sahte hesap olmasın??
Sahte değil sanmıyorum. Eski hesap ve de 300 ü geçkin arkadaş ve ailesi var.

Direk resim göndermedim henüz ama açıklama ile beraber atıcam sanırım

Keşke herkes senin gibi düşünse şu an sende bu sorunları yaşamamış olacaktın!!
Bence kadına ve eşine gönder ama kadının diğer kutusuna düşecek mesaj be kim bilir ne zaman görecek bunu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…