Facebook'taki evli adam ve eşi...

Bana da sürekli selam diye mesajlar geliyor krolardan.
Boşverin kadına da bişey demeyin. Başınıza bela almayın. O kadın da muhtemelen kocasını yere göğe sığdıramaz, olan size olur. İftiracı damgası yersiniz, moralinizin bozulduğuyla kalırsınız. Bu olayı unutun.

Bu arada bu konuyla ilgisi yok ama benim face ile alakalı konum kapatıldığı için yazmak istiyorum. Konumda bahsettiğim kız eşime tekrar istek gönderdi. Hani bazıları beni fesatlıkla suçlamıştı ya görsünler şimdi ne kadar haklı olduğumu. Akraba makraba anlamam ben arkadaşlar. Bir kadın bir erkeğe, veya bir erkek bir kadına normalde görüşmedikleri halde faceden ekliyorsa, yazıyorsa ben bunun altında art niyet ararım. Ve nihayetinde de buldum. Oh be rahatladım. Kusura bakma konu sahibi içim içimi yiyordu bunu yazmam lazımdı.

çok ilginç bu işte bir iş var gibi. sahte hesap olmadığına emin misin? ya da eşinin sandığın hesabı da kendi kontrol ediyor olabilir mi?

Her kuşun eti yenmez... Yaptıklarını eşine anlat.. Onu tanımadığını da belirt Facebook sapığı önayak herif.. Şahsen benim eşim birisine askıntılık,yapsa bana söylenmesini isterim.

Aile resimleri gerçekten varmı öyle resimler ile süslemiş olabilir mi ? Bazı tipler var erkek kadın evli olmadıkları halde evli nişanlı gösteriyor kendini ve maceracı tiplerdir yani sahte olabilir bilgin olsun
Aile resimleri ve akrabaları var aynı soy isimden. Hesabın sahte olduğunu düşünmüyorum, akraba yorumları bile var

Amca değil maalesef tahminen 30-35 yaş civarı. Çocukları da 10 la 8 gibi

Kadindam mesaj geldi mi? Cnm
Hayır halen mesaj gelmedi

çok ilginç bu işte bir iş var gibi. sahte hesap olmadığına emin misin? ya da eşinin sandığın hesabı da kendi kontrol ediyor olabilir mi?
Çok belirgin bir şekilde doğru hesap, sahte değil. Dedim ya akrabaları falan da var

Ekran görüntüsünü alıp bilişim suçlarına şikayet edin hesap sahtemi,gerçek mi ortaya çıkar.

Hesabın sahte olmadığı bariz orta da zaten
Bazen face hesapları çalınıyor içindeki tüm bilgi,resim,ve arkadaşlarıyla beraber ve daha sonra sapık sapık mesajlar yazılıyor,facedeki bütün fotograflarını bile çalabiliyorlar programlar sayesinde,genelde sapıklık yapmak isteyenler sahte hesap açar ortak hesaptan pek yapmazlar.

kadının esıne msj atarsanız dıger kutusuna dusebılır dedıgınız gbı
arkadaslık ıstegı gonderın o zaman , bayan oldgunuz ıcın belkı kabul eder msjlarda gelen kutusuna duser

Umarım sahtedir, yanlırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…