Facebook'taki evli adam ve eşi...

Adam daha mükemmel demeyi bilmiyor, sapıklık peşinde. Pislik!
Ben olsam gönderirdim mesajları karısına, hiç de umrumda olmazdı yuvalarının yıkılması. Kadını bi pislikten kurtardığım için içim rahat olurdu çünkü.

Adi herif.
Esine soylemezseniz adam rahat rahat baska kadinlara bu u yapmayi surdurecek
Ve gunun birinde sizin eski sanirim esinizin tanistigi karAKterde yani karaktersiz kadinlarla karsilasip kadini cok daha aci bir duruma sokacak.
Ben kadinin yerinde olsam bilmek isterdim, lutfen sizde soyleyin.

Keşke herkes senin gibi düşünse şu an sende bu sorunları yaşamamış olacaktın!!
Bence kadına ve eşine gönder ama kadının diğer kutusuna düşecek mesaj be kim bilir ne zaman görecek bunu??
Aynen
Bu pazarı benim kocam gibi S....ler
Ve o tarz kadınlar gibi O.......lar oluşturuyor.

Doğru valla..
Bana denk geldi bu kez ama
O tarz kadınlara denk gelebilir ve icraat, faaliyete dönüşebilir.
Bu açıdan çok mantıklı geldi

Bence de tabiki resmi gönder. Baksana sende farkındasın 'Sahte' mutluluk pozlarının. Yazık kadıncağızı uluorta rezil rüsva etmesin bari (profilde açıkça aile pozu,ama içerikte aile babası görünümlü tam bi sapık). Karısına aşkım cicim, karısının yokluğunda elalemin hatununa yok oran mükemmel yok buran harika. Hayır çoluğunun çocuğunun resminden de utanmıyo baba olacak bi de! Çok sinirlendim, rica edicem o masum kadıncağıza sapık kocasının yazdıklarını yolla. Daha da ayakta uyutmaya çalışmasın bu erkekler bizi yaaa!

Sadece Facebookta değil bu sitede bile deşifre ederdim ş..sizi

bencede sadece karısına yollamakla kalma burdada paylaş resimleriki herkez görsün bilsin. belki yakın çevremizdendir bizde bilelim ne mal olduğunu. ayrıca evet karısı üzülcek belki ama bilmek hakkıdır diye düşünüyorum.

bence de karısının bilmesi hakkı. adam asıl şuanda karısına haksızlık yapıyor düşünsene. eh bile bile kabul ederse kendi bileceği iş. ama kocasının o kadar güvenilir biri olmadığını ya da internette ne işler karıştırdığını görmüş olur... bence mutlaka yolla.

Ne yalan söyleyim Allah cümlemizi esirgesin eşim böyle bir halt yiyecek olsa kendi eşimi bile burda deşifre ederim hatta billboarda reklam asarım DANGEROUS&WANTED diye

Boşuna yıpratıyorsunuz kendinizi, kadın farkındadır yoksa adam böyle eşinin adı kendi adı beraber yazan bir hesaptan arsızca size asılır mı? Ayrıca adam korkusunun olmadığını da bu hareketi ile belli ediyor, eşine söylersen en çok sen yıpranırsın bırak uğraşma

Kadın esas şu durumda zavallı konumuna sokuluyor.
Yazdıklarını fotoğraflayıp gönderin, nasıl bir adamla evli olduğunu görsün.
Gerisini zaten kendisi bilir.

birazdan burda yeni bir konu açılabilir. --eşim faceden başka kadınlara mesaj atıyor ne yapmalıyım. yada senin mesajını gördükten sonra buraya yazarmış --- kız benim herifmiş ya o sana yazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…