- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Benim memleketlimAdam Kastamonu'lu
İkamet İstanbul.
Eşi Sinop'lu
Pendik Gülizar Zeki Obdan Anadolu Lisesi
De okumuş...
Burda ol ve duy inşallah
AynenKeşke herkes senin gibi düşünse şu an sende bu sorunları yaşamamış olacaktın!!
Bence kadına ve eşine gönder ama kadının diğer kutusuna düşecek mesaj be kim bilir ne zaman görecek bunu??
Adamın ismi Z. Ç kadının A.Ç olabilir mi ki?Benim memleketlimKastamonu erkekleri genelde çapkın olur zaten, çoğu karısını aldatır (genelleme yapmadan söylüyorum.) Ve ben de Pendikte oturuyorum, ya akrabalarımdan biriyse
Doğru valla..Adi herif.
Esine soylemezseniz adam rahat rahat baska kadinlara bu u yapmayi surdurecek
Ve gunun birinde sizin eski sanirim esinizin tanistigi karAKterde yani karaktersiz kadinlarla karsilasip kadini cok daha aci bir duruma sokacak.
Ben kadinin yerinde olsam bilmek isterdim, lutfen sizde soyleyin.
O dediğin lise Tuzla taraflarında, Tuzlada çok akrabamız var bizimAdamın ismi Z. Ç kadının A.Ç olabilir mi ki?
Öf sacmalamayin kizlar akliniza sokmayin bu kotu dusunceleriO dediğin lise Tuzla taraflarında, Tuzlada çok akrabamız var bizim
Özelden gönderdim ismini bak bakalım tanıyor musun?O dediğin lise Tuzla taraflarında, Tuzlada çok akrabamız var bizim
Sadece Facebookta değil bu sitede bile deşifre ederdim ş..sizi
Ne yalan söyleyim Allah cümlemizi esirgesin eşim böyle bir halt yiyecek olsa kendi eşimi bile burda deşifre ederim hatta billboarda reklam asarım DANGEROUS&WANTED diyebencede sadece karısına yollamakla kalma burdada paylaş resimleriki herkez görsün bilsin. belki yakın çevremizdendir bizde bilelim ne mal olduğunu. ayrıca evet karısı üzülcek belki ama bilmek hakkıdır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?