25 yıllık evliyim hiç de çökük değilim
konuyla ilgili fikrim hala aynı da aklıma şu geldi;kuzenim yeni evlendi eşini de alıp köye gitmiş dedemin mezarına uğramış.buraya kadar normal.faceyi bi açtım dedemin mezarının başında kuzenimin eşi dua ediyor,bunu fotoğraflamış paylaşmış..
şu güne kadar gördüğüm en garip paylaşımdı.
Suyu çıkan kedi resimleri değil aslında kullanıcının kendisi bir de -cişli çok konuşuluyorsa ben cidden dayanamıyorum. Kociş gibi..
Amannn o abartanlar herşeyi abartıyolar zaten. Ben evin parkesini yeni yaptırdığı duvar kağdıgnı çekeni bile gördüm
Mesela restauranta gidiyosun, bosver yemek resmi cekmei. Tadini cikar hayatin, yedigin nimetin.
Kocanla poz icin sarilma, hep oyle olun. Samimiyet kalmiyor ki boyle.
Bi piknikte millet fotograf derdine dusup tadini cikaramiyor o anin.
O buyrun beklerizciler ayri bir olay zaten. Bizim bi komsu var namazinda niyazinda kadindir, yasi da var baya. Kadin gecenlerde lahmacun resimleri paylasmis buyrun bekleriz diyeo bile yaptiysa herkesten beklerim artik
Kociş falan benim de hoşuma gitmyor. Ama işte özgürlük :) Sen de demişsin zararsız tarafından takılıyorlar. Ama kedişim bir tane ona laf yok :)
konu sahibinin anlattığı dozajın fazla olması arkadaşlar...yoksa kime ne içtiklerinden yediklerinden vs
diğer taraftan,
bizim arkadaşta tam tersi durum var,eşiyle tartışmışsa eşini siler, onunla olan profil resmini kaldırır tek başına olan afilli bir fotosunu koyar, sonra da "çok değer verdim,vermez olaydım" tarzında şarkılar paylaşır...geçen hep beraber toplandığımızda birçok arkadaş "sen ne zaman kocanla tartışsan biz anlıyoruz" gibi laf ettiler...çok uyarıyoruz ama hoşuna gidiyor demek ki
heralde cnm ya durumu abartıyorlar...
Benim de kedilerle aram yoktur. Aslında dün haberlerde izledim. Kedi beslemek bazı hastalıkları önlüyormuş. Bir de en temiz hayvanlarmış. Ama ben tutamıyorum böyle kemikleri elimden kayıyor gibi oluyor.
ben anlatmak istediğini anladımkulnnama vs. dem işlerde konu kullanıp kullanmama meselesi değil ki....mesele abartılan olaylar zinciri
Benim minnoşu verelim sana :) kemik falan yok sırf yağğğ maşşallahdöndür döndür mıncıkla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?