• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook'tan eklesem mi?

Cledyana

Nirvana
Pro Üye
18 Ekim 2014
7.870
36.375
748
Yok bulamadım tanışmanın yolunu bulamadım. Facebook'tan başka çare gelmiyor aklıma. Hiç de sevmem bu siteyi. Yapay,sevimsiz,samimiyetsiz şey. :KK62:
Önceki konumu okuyanlar vardır. Karşı komşumuz oluyor kendileri. Ortak kimse yok,tanışma imkanı yok. Eklesem çok mu abes,basit olur acaba? Peşinden koşuyor gibi bir izlenim de oluşturmak istemiyorum. Ya da tanışmak için farklı fikirlere açığım kızlar :KK19:

sabredebilirsen birazcııııkkkk azıcıkk daha bekle :KK37:

Başka çare yoksa ekle, sen yazma kabul ederse o sana muhakkak yazar eklediğin için

eklemekle peşinde koşmanın ne alakası var
çok zorda kalırsan tanıdık geldiniz ekledim rahatsız olduysan siliyorum dersin olur biter :KK14:

Epeydir sabrediyorum aslında. Hiç bir hareket yok. :KK43:
Yazarsa ne diyeceğim. Sen kimsin der muhakkak. Görmüştür birkaç kez ama hatırlamaz ya da hatırlar bilemedim.:KK17:

eklemekle peşinde koşmanın ne alakası var
çok zorda kalırsan tanıdık geldiniz ekledim rahatsız olduysan siliyorum dersin olur biter :KK14:

bencede tatlım ekleme akışına bırak sen adım atma.. birazcık daha dayan :KK61: hayırlısı olur inşallahhhh:KK36:

bencede tatlım ekleme akışına bırak sen adım atma.. birazcık daha dayan :KK61: hayırlısı olur inşallahhhh:KK36:
İpekcim eklemek kötü bişey değil neticede değilmi :)
olacağı varsa eğer ve karşı taraf kızımızı fark etmişse zaten konuşacaktır etmemişse şayet niye ekledin derse bu cevabı verir aksi takdirde tanışma olasılıkları yok . .

İpekcim eklemek kötü bişey değil neticede değilmi :)
olacağı varsa eğer ve karşı taraf kızımızı fark etmişse zaten konuşacaktır etmemişse şayet niye ekledin derse bu cevabı verir aksi takdirde tanışma olasılıkları yok . .

tabikii kötü bişe değilll :) yanlış anlaşılmasınnnn :D içinden ne geliyorsa onu yap tatlım biz arkandayız :D:D

Yok bulamadım tanışmanın yolunu bulamadım. Facebook'tan başka çare gelmiyor aklıma. Hiç de sevmem bu siteyi. Yapay,sevimsiz,samimiyetsiz şey. :KK62:
Önceki konumu okuyanlar vardır. Karşı komşumuz oluyor kendileri. Ortak kimse yok,tanışma imkanı yok. Eklesem çok mu abes,basit olur acaba? Peşinden koşuyor gibi bir izlenim de oluşturmak istemiyorum. Ya da tanışmak için farklı fikirlere açığım kızlar :KK19:

Facebooktan eklemek yerine kapıda ya da bina girişinde filan karşılaştığınızda gülümseyip merhaba diyerek başlasanız nasıl olur? Tabii karşılaşıyorsanız.

He he ekle gec bile kaldin. Masallah erkekleri gectiniz. Nasil bi kafa yapiniz var şaşırıyorum dogrusu. :KK67:
Bi de ekle nolucak arkandayiz diyenler var. Hey Allahim ya. Hic mi gururunuz yok sizin.

Back
X