Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla şu sıralar tamda düşündüğüm şeeey :)Yok bulamadım tanışmanın yolunu bulamadım. Facebook'tan başka çare gelmiyor aklıma. Hiç de sevmem bu siteyi. Yapay,sevimsiz,samimiyetsiz şey.
Önceki konumu okuyanlar vardır. Karşı komşumuz oluyor kendileri. Ortak kimse yok,tanışma imkanı yok. Eklesem çok mu abes,basit olur acaba? Peşinden koşuyor gibi bir izlenim de oluşturmak istemiyorum. Ya da tanışmak için farklı fikirlere açığım kızlar![]()
Amma abartin..eklesem mi dedi..sanki yatma teklif etti kiz...bu ne ofke..niye rezil olsun gayet medeni bir davranis..artik kaliplasmis ve kokusmus iliski anlayisinizdan vazgecin..erkeklerde ayni..birinden hoslansan suc adim atsan suc yeterin ya..Ayy. Ahlak bekcisi kesilmedim sana merak etme. Bu mesajini beni alintilayip yazsaydin ya. Boyleleri ne cevizler kirarmis mis mis da. Bence mahalle karisi gibi konusan sensin. Kabul et canim yol yordam bilmeyen bi Allahin kulusun. O kadar acizsin ki, bunu karsi tarafa lafla saldirarak kapatmaya calisiyorsun. Burda sana akil verenlerde kendi baslarina gelse ayni seyi yapmazlar ama. Bakma sen ben olsam eklerdim demelerine. E tabi nasil olsa rezil olacak sensin onlar degil. Bende ,
aaa ekle canim ne var bunda deseydim, nasil sevinirdin. YAZIIIIIK!
İçimden eklemek geliyor ama sonundan korkuyorum![]()
Kadinlarin adim atmasindan korkuyor bazi kadinlar...nedense....halbuki ilk adimi kim atmis ne onemi var..bazi erkeklerde boyle düşünüyor..etkisi altinda kaliyorlar toplumun.Yine yarası olanlar saldırıya geçivermiş. Allahtan sizin gibiler yüzünden erkekler sadık kalamıyorcular gelmemiş.
Benim daha önce ekleyip tanışmak istediklerim oldu hiç te öyle aa sen yollu musun kız diyen olmadı. Gayet seviyeli konuştuk ettik neden bu tür şeyler tabu haline getiriliyor ki. Anlamıyorum insanlar her şekilde tanışırlar. Gökten çift olarak mı düştünüz nedir. Facebooktan tanışıp evlenenlerin sayısı azımsanmayacak derecede. Yapmayın yahu. Erkeklere böyle ilah gibi davranıp kendi cinsinizi yerin dibine sokmayın. Gayet tabi bayanda tanışma teklifi edebilir. Bu demek değildir ki meyilli, yollu olmak - ki bu tabirler aşırı derecede çirkin-. Zaten sana olan ilgisini hissediyorsan onu bulup eklemen sevimli bile gelecektir. Ha ola ki aksi oldu - hiç sanmıyorum kibar karşılayacaktır- garip garip davranı o zamanda engeller geçersin öküzün tekidir ne kaybederim dersin.
çünkü ataerkil bir toplumun dayatması altındayız. yurt dışında var mıdır kadın eklemez erkek ekler muhabbeti sizce ergenler gibi. özgüven bazılarına fena dokunuyor. baksanıza kadın çıldırmış resmen. kadın susar bekler çok konuşmaz erkek ne derse onu yapar ondn bekler. böyle alışılmış çünkü. erkek dövse de sövsede içsede ama iyi biridir. kadının hiç bişeye hakkı yok. bide eşitlik der dururlar. pıh pıhKadinlarin adim atmasindan korkuyor bazi kadinlar...nedense....halbuki ilk adimi kim atmis ne onemi var..bazi erkeklerde boyle düşünüyor..etkisi altinda kaliyorlar toplumun.
Evet..ben adim attigim iliskilerimde hep basarisiz oldum...halbuki cogu okumus etmis insanlardi..birisi arkamdan ilk adimi erkek atmali o benle iletisim kurmaya calismis demisti..cok kirildim...sonucta ben hoslandigim icin adim attim art niyet yoktu.sonra bir baktim akraba kiziyla evlenmis..bu zihniyetteki insanlar her türlü camuru atar...suclu sen olursun...çünkü ataerkil bir toplumun dayatması altındayız. yurt dışında var mıdır kadın eklemez erkek ekler muhabbeti sizce ergenler gibi. özgüven bazılarına fena dokunuyor. baksanıza kadın çıldırmış resmen. kadın susar bekler çok konuşmaz erkek ne derse onu yapar ondn bekler. böyle alışılmış çünkü. erkek dövse de sövsede içsede ama iyi biridir. kadının hiç bişeye hakkı yok. bide eşitlik der dururlar. pıh pıh
kendilerini öyle daha değerli olur sanıyorlar çünkü. sanki ilk adımı erkeğin attığı evlilikler yıkılmıyor, aldatılmıyor bin türlü nane olmuyor. peşinde koşturma merakı işte. oyalayacaklar kendilerince sonra kabul edecekler öyle yani.Evet..ben adim attigim iliskilerimde hep basarisiz oldum...halbuki cogu okumus etmis insanlardi..birisi arkamdan ilk adimi erkek atmali o benle iletisim kurmaya calismis demisti..cok kirildim...sonucta ben hoslandigim icin adim attim art niyet yoktu.sonra bir baktim akraba kiziyla evlenmis..bu zihniyetteki insanlar her türlü camuru atar...suclu sen olursun...
Ben pesimde kosan erkeklerden hic hoslanamadim ...hep ulasilmaz olanlat beni cezbetti..kendilerini öyle daha değerli olur sanıyorlar çünkü. sanki ilk adımı erkeğin attığı evlilikler yıkılmıyor, aldatılmıyor bin türlü nane olmuyor. peşinde koşturma merakı işte. oyalayacaklar kendilerince sonra kabul edecekler öyle yani.![]()
insanın kendi istediği kendi çabaladığı daha çekici gelir. ama tabi bu koşulsuz teslim olmak anlamına gelmiyor. yollu diye tabi ettikleri şeyde kasıt bu adama her istediğini vereceklermiş gibiBen pesimde kosan erkeklerden hic hoslanamadim ...hep ulasilmaz olanlat beni cezbetti..