- 18 Ekim 2014
- 7.870
- 36.375
- 748
Yok maalesef.ortak arkadaş da mı yok :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok maalesef.ortak arkadaş da mı yok :/
yorumları şimdi okudum.aynı binada olsaydınız tatlı yapıp kapıdan verebilirdiniz.karşılıklı binada nasıl olur bilemedim.düşünmek lazımAilesiyle.
simyacı ayıp oluyor ama.burada hepimize hakaret ediyorsun senSen zaten burda seninle ayni akil yasina sahip kisilerden aldigin gazla, o akilsizca davranisi gidip yapacaksin belli. Ama dogru soyledigin birsey var. O da su: Benim seni uyarmam gereksizdi. Sen zaten uyaridan anlayacak bi tip degilsin yazdiklarina bakilirsa. Ne halin varsa gor.
Ben sizin butun yorumlariniz okumadim. Bi ustteki yorumunuzu gordum begendim hatta. Burda kastettigim, ekle canim nolacak diyenlere. Eger sizde o yonde akil verdiyseniz alinin uzerinize. Yok vermediyseniz hic alinmayin o yazdiklarimi uzerinize cunku size degildir.simyacı ayıp oluyor ama.burada hepimize hakaret ediyorsun sen
yorumları şimdi okudum.aynı binada olsaydınız tatlı yapıp kapıdan verebilirdiniz.karşılıklı binada nasıl olur bilemedim.düşünmek lazım
Kadın ahlak bekçisi mahalle karısı kesildi başımıza. Böyleleri normalde ne cevizler kırıyordur bilemeyeceğim.simyacı ayıp oluyor ama.burada hepimize hakaret ediyorsun sen
Nasıl bir mesaj? İlanı aşk olur o amaCanım ben senin yerinde olsam çoktan eklemiştim yada eklemeyi geçtim herhangi bir bahane ile mesaj atmıştım bir soru sormuştum birşeyler uydurup..
Eklemeyip herhangi bir sebeble mesaj atmak daha geçerli diye düşünüyorum..
Şöyle güzel duyguları nasıl içinizde tutmayı başarıyorsunuz yahu .. Kybetceğin birşey yok...
hayır tabikide canım ava giderken avlanmayalımmNasıl bir mesaj? İlanı aşk olur o ama![]()
hayır tabikide canım ava giderken avlanmayalımm
Canım sana şöyle örnek vereyim benim bi arkdaşım bi çocuktan hoşlandı bu çocuk tenis dersi veriyodu meseala tenisle dersle ilgili sorular sordu. Normal bi tenis dersi almak isteyen biri gibi .. Tanıştılar...
Yani mesleği ne bilmiyorum yada okuduğu üniversitede oralarla bi baglantı kurarak bi soru sorabilirmsn gayet normalmiş gibi..Zaten olcagı varsa ilk cümleden sonra bir şekilde olur:)
Ama o süper bahane ne olabilir ki?en kötü ihtimal süper bi bahane bulup soru sorun ama eklemeyin :)
Hiç öyle ortak bir şeyimizi de bilmiyorum ki. Muhasebeci olduğunu biliyorum. En fazla arabanı bizim evin önüne park edebilirsin tarzı bir şey çıkar benim durumumdan
![]()
Efendi birine benziyor ama tabi tanımadan bilemez insanPeki nası birine benziyo canım kendini begenmiş flan öle bi havası varmı
Ayy. Ahlak bekcisi kesilmedim sana merak etme. Bu mesajini beni alintilayip yazsaydin ya. Boyleleri ne cevizler kirarmis mis mis da. Bence mahalle karisi gibi konusan sensin. Kabul et canim yol yordam bilmeyen bi Allahin kulusun. O kadar acizsin ki, bunu karsi tarafa lafla saldirarak kapatmaya calisiyorsun. Burda sana akil verenlerde kendi baslarina gelse ayni seyi yapmazlar ama. Bakma sen ben olsam eklerdim demelerine. E tabi nasil olsa rezil olacak sensin onlar degil. Bende ,Kadın ahlak bekçisi mahalle karısı kesildi başımıza. Böyleleri normalde ne cevizler kırıyordur bilemeyeceğim.
Evet havaya girip,şımarma ihtimali çok yüksek.Ekle istersen ama havaya giriyorlar hemen..oyle olursa silersin...
bilemiyorum ki akıllı bir giriş yapmak lazım amaAma o süper bahane ne olabilir ki?Ales çalışıyorum sözel mantık sorusu çıkar benden anca
![]()
Aynn kuzu bazı tipler bu traz başlayan ilişkilerde ilk sen ekledin sen istedin muhabbetini yapcak kadr gerzeklerdeEfendi birine benziyor ama tabi tanımadan bilemez insan![]()
Evet o tiplerden çıkabilir.Aynn kuzu bazı tipler bu traz başlayan ilişkilerde ilk sen ekledin sen istedin muhabbetini yapcak kadr gerzeklerde![]()
Film senaryosu gibi oldu :)bilemiyorum ki akıllı bir giriş yapmak lazım ama
sizin arabanız var mı? varsa önüne park edin ve numaranızı iliştirin,özür dileyin, acil durum falan diyin cunku facede konuşsanız bile komsu cıktıgınızda anlaşılacak her sey. ya da dünyanın en buyuk tesadüflerinden biri gibi davranacaksınız![]()