- 17 Haziran 2023
- 247
- 15
- 18
- Konu Sahibi pink442635
-
Ohooo İsmail YK şarkı bile yaptı zamanındaFacebook mu kaldı hala ?
Dayılara yapmıştır o şarkıyıOhooo İsmail YK şarkı bile yaptı zamanında
Bu tür şeyleri hâlâ kafaya takanlar var mı yadeğiştirmiş işte var yapmış. Yapmasa uyardığım halde yapmadı diyeceksiniz. Yapınca da huylanıyorsunuz
Bu tür şeyleri hâlâ kafaya takanlar var mı yadeğiştirmiş işte var yapmış. Yapmasa uyardığım halde yapmadı diyeceksiniz. Yapınca da huylanıyorsunuz Yaa takmazdım da birden aklıma düştü çok girmiyormuş zyn 10 günde 1 flnBu tür şeyleri hâlâ kafaya takanlar var mı yadeğiştirmiş işte var yapmış. Yapmasa uyardığım halde yapmadı diyeceksiniz. Yapınca da huylanıyorsunuz
Evet Bn söyledikten sonra değiştirdi ilişkisi var yaptı. Aslında wp profilinde fln ikimiz varız ama oradaki ilişkisi yok yazısını neden eğiştirmemiş anlamadım . Normalde dikkat eder böyle şeylereHalen Facebook kaldı mı yasevgiliniz siz soyleyince mi ilişkisi var yaptı? Öyle ise bir şey düşünmem şüpheleniyorsam iz üstünde olurum ama.
Arada giriyor ama hiç girmemiş olsa ztn sorun olmayacaktınFacebook'ta ilişki kısmı duruyor mu halaE muhtemelen bende de ilişkisi yok yazıyordur. Aaaa rezillik
Snskksksks halisMillet Threads’a geçerken sizin facebook ilişki durumunda kalmanız halis mi jsdjsj
Ah gençlik sen ne güzelsin. Bugunleri doya doya toksik olmadan yasa, mutlu ol , aşkının tadını çıkar , gez toz eğlen dolu dolu heycanla.yasaKızlarrrr
Sevgilinizin facede ilişki durumunda uzun süre boyunca “yok “yazması ve sizin neden böyle yazdığını sorguladığınız zaman dikkat etmedim öyle kalmış ztn çok girmiyorum demesi ve sonrasında ilişki durumunu “var “olarak değiştirmesi halinde ne düşünürsünüzzz. Art niyet arar mısınız yoksa oyle kalmıstır diyip konuyu mu kapatırsınız ?
Ben arada değil sık sık giriyorum amaArada giriyor ama hiç girmemiş olsa ztn sorun olmayacaktın
Ben gocamla evli olarak görünüyom Allah'tanFacebook'ta ilişki kısmı duruyor mu halaE muhtemelen bende de ilişkisi yok yazıyordur. Aaaa rezillik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?