• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Faceden engelleyen arkadaş

Sileni silerim
Bir mesaj yazmak bu kadar zor olmasa gerek siz farkında olmasanız bşy demeyecekti galiba.
Açıklaması mantıklı gelirse ya da açıklama yaparsa dinlersiniz yapmazsa da kendi bilir herkese eyvallah deyin geçin ..

Sileni silerim
Bir mesaj yazmak bu kadar zor olmasa gerek siz farkında olmasanız bşy demeyecekti galiba.
Açıklaması mantıklı gelirse ya da açıklama yaparsa dinlersiniz yapmazsa da kendi bilir herkese eyvallah deyin geçin ..
Açıklaması faceyi kaldırdım ama baktım başka birinden çıkıyo bende çıkmıyor zaten son zamanlarda hesabı bana kitliyor buda tüy dikti işte

Aslında onu kötü bilmemi istemiyor kendince tabi benim elimi bir erkek tutamaz benim görüştüm kimse yok diyor ama ben duyuyorum sagdan soldan ve ben böyle konulsra açık bir insanım
Yani erkek arkadaşlığı hakkında mı konuşuyorsunuz. Hakkınız var mı buna arkadaşınız kiminle ne isterse yapar. Uygun mu konuşmanız onun hakkında

Hayır ben konuşmuyorum bu konuda açık görüşlüyüm Zaten

Ya benimde öyle uzun yıllar süren eski bir arkadşım bana gönderilerini kapamıştı . Ne yapacaksam onun gönderilerini 🤦🏻‍♀️ Zaten face im donmuş halde arada lazım olursa giriyorum. Ne gerek vardı demiştim. Sizinki de öyle mi yoksa komple mi engel

Yani erkek arkadaşlığı hakkında mı konuşuyorsunuz. Hakkınız var mı buna arkadaşınız kiminle ne isterse yapar. Uygun mu konuşmanız onun hakkında
Tabiki hakkı var kendisi saklıyor benim görüşüm açık bu tarz şeylere

Ya benimde öyle uzun yıllar süren eski bir arkadşım bana gönderilerini kapamıştı . Ne yapacaksam onun gönderilerini 🤦🏻‍♀️ Zaten face im donmuş halde arada lazım olursa giriyorum. Ne gerek vardı demiştim. Sizinki de öyle mi yoksa komple mi engel
Komple engel

Back
X