Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sileni silerim
Bir mesaj yazmak bu kadar zor olmasa gerek siz farkında olmasanız bşy demeyecekti galiba.
Açıklaması mantıklı gelirse ya da açıklama yaparsa dinlersiniz yapmazsa da kendi bilir herkese eyvallah deyin geçin ..
Sileni silerim
Bir mesaj yazmak bu kadar zor olmasa gerek siz farkında olmasanız bşy demeyecekti galiba.
Açıklaması mantıklı gelirse ya da açıklama yaparsa dinlersiniz yapmazsa da kendi bilir herkese eyvallah deyin geçin ..
Aslında onu kötü bilmemi istemiyor kendince tabi benim elimi bir erkek tutamaz benim görüştüm kimse yok diyor ama ben duyuyorum sagdan soldan ve ben böyle konulsra açık bir insanım
Ya benimde öyle uzun yıllar süren eski bir arkadşım bana gönderilerini kapamıştı . Ne yapacaksam onun gönderilerini Zaten face im donmuş halde arada lazım olursa giriyorum. Ne gerek vardı demiştim. Sizinki de öyle mi yoksa komple mi engel
Ya benimde öyle uzun yıllar süren eski bir arkadşım bana gönderilerini kapamıştı . Ne yapacaksam onun gönderilerini Zaten face im donmuş halde arada lazım olursa giriyorum. Ne gerek vardı demiştim. Sizinki de öyle mi yoksa komple mi engel