Faceden laf sokan kaynana

Benim kv degilde gorumceler benim her paylasimimdan olay cikartiyorlardi..misal ablamla foto paylasirim bizi hic paylasmiyor der..bigun biri dediki "senin igneli paylasimlarindan biktik"sok oldum mesala hangisi diye sordum..sonra dedimki "siz benim hayatimin merkezi degilsiniz,benim bir hayatim var,is hayatim cevrem ailem...kafaki yorup size ozel bisey paylasmiyorum ki cidden öyleydi ve o zamana kadar ben iyi oldugumuzu düsunurdum meger icten ice kin güdulmuş bana..sonra hepsini engelledim eklesmiyoruz artik..kafam rahat..aramizda mesafeli fena degil gul gibi gecinip gidiyoruz

facebooktan silin diyenlere bakma, ben olsam facebooku komple silerim kullanmam .
Aynn en iyi cozum.sinirin bozulacagina hic kullanma daha iyi.hic sevmiyorum faceyi.millet birbirini takip edip nuspet yapip birde laf sokusturuyor birbirine.ve bunun neyinden zevk aliyorlar anlamis degilik

Engelle su kadını gitsin yada gorme n eo cocuk gibi laf paylasıyor.okudukca daha cok sinir olursun takma

facebook'tan laf sokma devri bitmedi mi ya artık instagram var oradan laf sokmalılar bence hikayeli falan Engelleyin gitsin o da geline laf sokuyorum sanıp paylaşsın dursun

Son düzenleme:
engellersen başka bi olay çıkarır bu kadın. o yüzden sadece takibi bırak görmezsin kafan rahat

Normalde kv kp eltili konulara yorum yapmam ama...basliga takilip geldim cok teknolojik bir kv olmus bu kadin cag atlamis

Bu kadin bir beter, kv dedigin 50lik 60lik kadinlar oluyor feysbuk acip bir de laf atmayi ogrenmis ya bu kadin, siz bununla basa cikamazsiniz bence. Ustunlugunu kabul edin, bukemediginiz eli opun gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…