Faceden laf sokan kaynana

Ben olsam silerdim.
Bu ne böyle kayınvalide mi, 16 yaşında ergen bi cahil mi?

Ben hepsini attım listemden. Gereksiz yer kaplıyolardı :))

o değil de benim manyak kaynanam açık açık gerizekalı yazmıştı bana. Bende höh bu kadar da aleni yapılmaz demiştim. Kayınpederim de sen hakettin o lafı demişti.. Mevzu da şu: eşime sarkan bi komşuları vardı mesajlarını yakaladım. O kadınla muhattap olmayın dedim, gittiği 2 kapı varmış onu da yüzüne kapatamazmış, görüşürmüş, ben karışamazmışım. O sürtükle görüşüyosanız o zaman ben yokum, böyle aile olunmaz sizin yaptığınız ayıp demiştim. Bunun üstüne o gerizekalı lafını uluorta yazmıştı faceden te Allah'ım ya ne ruh hastası kadın ne yorduydu beni..

arabeskin dibi kadin yaaaa
ay okur okur gulerim ben olsam

hic kafaniza takmayin bence bebeginizle guzel guzel vakit gecirin

diger yaptıklarına bisey diyemem allah akil fikir versin, kocaman kadinlar nelerle ugrasiyo yol gosterecegine

Ayy ben paylaşsam olay olur ne demek istedi kime söyledi niye atıyo millete niye belli ediyo diye.
Vakti zamsninds başka bir arkadaşın yorumuna kaynananız sizi kuma yerine koymus demisligim vardı, kaynanam bana kuma dedi diye kayinbabam doldurup üzerime salmış ligi ve evde buz gibi rüzgarlar estirmisti
Hiç acaba kime demek istedi diye hiç dusunmemis

Benimki de kimine sevdiğin için katlanırsın kimine sevdiğinin hatrına yazmış karşıdan bakan kesin guluyordur kendilerini komik duruma düşürüyorlar boş ver

Tatlım saf ayağına yat anlamamış gibi davran.

woayyttt kv ye bak sen hangi jenerasyon bu. benim bile facem yok ya

Siz de.iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır sözünü paylaşın

Amaan salla gitsin. Lohusaliktan batiyor insana. Yaran yok ki gocunasın degil mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…