Faceden laf sokan kaynana

Tabi ki lohusa ben miyim o mu belli değil.Yapar eder ses çıkarırsın hemen kırılır.Bi kalp onda var zaten.Bide kendi kaynanasını anlatır durur bana yaptıklarını kendisi melekte
Hepsi aynı! Kendileri her seyi der sen bir sey dersin olaylar olaylar!! Bir de kızıyla bir oldu mu kaç oradan :))
Hep susardım, artık söz konusu çocuğum olunca tepkimi koyuyorum.

Anlattiklariniz öyle büyütülecek mevzular değil, hep söz ; neden bu kadar kopuk aranız ?

Benim görümce yapıyor:))
Melek gorunumlu seytanlar var aramizda.
Sinsi fesatlar burnumuzun dibinde.
Birgun gelecek bana isleri dusecek, amin vs paylasip duruyor.
Sebebi ne dersen; cocuguma yemek yediriyorlardi anasiyla. Kendi cocugu da orada. Neyse benimki aglamaya basladi kostum indim. Noldu dedim. Kem kum ettiler. Cocugin elinde sinek vuracagi vardi. Vurdu mu dedim. Aman yarabbi o lafi nasil demisim. Vurabilirmis bananeymis. Ben hep huzur bozuyormusum vs dedi. Ben de ne vedalastim ne yuzlerine baktim.

Hepsi aynı! Kendileri her seyi der sen bir sey dersin olaylar olaylar!! Bir de kızıyla bir oldu mu kaç oradan :))
Hep susardım, artık söz konusu çocuğum olunca tepkimi koyuyorum.
Görümcem yok ama elti adayım var.Evliliğe 3-4 seneleri var ama onu kullanarak paylaşılmazları oynamak istiyo.Benden yüz bulamayınca ona yöneliyo hemen.

Buyukler facede hep boyle paylasimlar yapiyor belki size yonelik degildir..Eger sizi ima ediyorsa da takipten cikariverin gitsin:)

Anlattiklariniz öyle büyütülecek mevzular değil, hep söz ; neden bu kadar kopuk aranız ?
Nişanlılıkta böyle değildi. Ona yakın oturmamızı istedi başta kendisi çalışıyo ama bunu dışardan bize söylemedi içinde yaşadı.Planıda galiba işten çıkıp bende yicek evine gidecekti. Biz başka yerden ev tutuncada başladı sorunlar. Klasik sorunlar işte her akşam oraya gitmemiz istendi haftada üç gitmemize rağmen laf sokmaları bitmedi.

Engelle ! Ay şu sosyal medyadan ayar vermeye çalışan insanlara çok gülüyorum ,harbi komikler . Alıp hazır mesajı yayınlıyorlar habire .kendileri yazsa bari ..komikle komik olma .bak işine gücüne ..

Benim kaynanamda watsapta durum kısmında coştu bu aralar..ne yaptim sona aldimdahada kuduruyor benim bakmadigimi görünce. .napçen öyle kaynanaya böyle gelin yaşasın kötülük

Kaynananızın ergenliği kutlu olsun.
Yazık 16 yaşına girdi heralde.

Kayınvalideler söz konusu gelinlerin canını sıkmak olunca sınır tanımıyor.Sosyal medyayı bile kullanıyorlar maşallah

Kv facebook ta ekli ama ben hiç girip bakmıyorum. İnstagrama giriyorum ama facebook artık hiç ilgimi çekmiyor. Gerçi benim kv böyle ucuz şeyler yapmaz.

Ama yine de takip etmek isteyen teyze, yenge gibileri baştan kabul etmiyorum..
Çok saçma şeyleri takip edip paylaşıyorlar.
Sosyal medyayı yeni kullandıkları için demode şeyleri yeni sanıyorlar. Bayıyor artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…