Tabi kiAmaan salla gitsin. Lohusaliktan batiyor insana. Yaran yok ki gocunasın degil mi:)
Hepsi aynı! Kendileri her seyi der sen bir sey dersin olaylar olaylar!! Bir de kızıyla bir oldu mu kaç oradan :))Tabi kilohusa ben miyim o mu belli değil.Yapar eder ses çıkarırsın hemen kırılır.Bi kalp onda var zaten.Bide kendi kaynanasını anlatır durur bana yaptıklarını kendisi melekte
Çok mantıklıListeden çıkarmak kadını haklı gösterir
Takipten çıkarın, paylaştıklarını gormeyin
Görümcem yok ama elti adayım var.Evliliğe 3-4 seneleri var ama onu kullanarak paylaşılmazları oynamak istiyo.Benden yüz bulamayınca ona yöneliyo hemen.Hepsi aynı! Kendileri her seyi der sen bir sey dersin olaylar olaylar!! Bir de kızıyla bir oldu mu kaç oradan :))
Hep susardım, artık söz konusu çocuğum olunca tepkimi koyuyorum.
HahahHhahahahaBenimki bana face i ni kapat sapıklar resimlerini calar dedi,onu engelledim simdi benim face i kapattıgımı zannediyor sende bas engeli olsun bitsin
Nişanlılıkta böyle değildi. Ona yakın oturmamızı istedi başta kendisi çalışıyo ama bunu dışardan bize söylemedi içinde yaşadı.Planıda galiba işten çıkıp bende yicek evine gidecekti. Biz başka yerden ev tutuncada başladı sorunlar. Klasik sorunlar işte her akşam oraya gitmemiz istendi haftada üç gitmemize rağmen laf sokmaları bitmedi.Anlattiklariniz öyle büyütülecek mevzular değil, hep söz ; neden bu kadar kopuk aranız ?
SüpermişBi laf var
Huysuz virjinden duydum
Yaş nane kuru nane
Arkamdan konuşanların sonu k..hane
Onu paylaş falan asdfj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?