fndoten tamam var ama.bozktu cildi.Makyajsız halide puruzsuz gibi geldi bana.işte onda ne kullandı?Milyonluk bakımlar uygulansa bizim cildimizde güzel olur.
Evet güzel hatun, cildi de güzel.
Ne kullanır soruna "fondöten" diyesim geldi.
Hani ünlülerin makyajsız hali diyorlar ya, far yoksa ruj yoksa makyajsız diyorlar.fndoten tamam var ama.bozktu cildi.Makyajsız halide puruzsuz gibi geldi bana.işte onda ne kullandı?
işte 100 000 tane sivilce tedavisi var.ve hepsi bu kadar etkili olamabiliyor.Benim yengem setlerde makyaj yapıyor. Ve fahriye evcenede yapmış merak edip sormuştum. Makyajsızda güzel mi diye. Evet güzel demişti. Geçici sivilce tedavisi görmüş olabilir. Yaprak dökümü dizisinde belki ondan öyleydi yüzü. Gerisi klasik bakım zaten. Günlük yıkama,nemlendirici, göz,yüz falandır. Başka ne olacak ki
cok sanslısınızNe cilt bakımları neler var sen paradan haber verneyseki benim cildim doğuştan öyle hiç bişey kullanmadığım halde fahriyeciğime selamlar
işte 100 000 tane sivilce tedavisi var.ve hepsi bu kadar etkili olamabiliyor.
nasıl kullandın peki.Lekelerede faydalımıBenim de kullanmış olduğum en son çare olan agır olan sivilce tedavisi. Roaccutane olabilir. Bir anda sivilce basar ve sonra temizlenir cilt
nasıl kullandın peki.Lekelerede faydalımı
Allah'ımmKız fahriye yoksa sen misin?Hiç şaşırmam puccada dolaniyi burlarda
Hayır cildini nasıl buldunuzu falan merak etmiş olabilersinAllah'ımm
Ne kullandıgımı size neden sorıyım alemsiniz
Fahriye Evcen gibi bi kadın bunu yapacak kadar düşmez.Hayır cildini nasıl buldunuzu falan merak etmiş olabilersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?