Lekeler, Çiller Fair and lovely beyazlatıcı krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ya kızlar michael jackson beyazlamak uğrana cilt kanseri oldu
siz ne yaptığınızın farkındamısınız cilt rengimiz DNA mızla ilgilidir kremle olacak iş değil bu.. bide kalıcı beyalık olurumu diyorsunuz olmaz tabiki!!!!!!!!aklınız alıyomu bunu
bence cildinizin tonu kafanıza takacağınız en son şey olsuuuuuunnn
MİCHAEL JACKSON NASIL BEYAZLADI
Yıllardır inkar etse, bir sağlık sorunundan dolayı renginin açıldığını söylese de, herkesin aksine renk açıcı bir kremle siyahiliğini yok etti. Bahsettiğimiz kişi, Michael Jackson'dan başkası değil elbette.
Bu gizli perdeyi aralayıp kremin varlığını iddia eden ise, şimdi Jackson'un kullandığı kremi açık arttırmada satışa çıkarıyor..
CİLT KANSERİ OLDU
Yıllardır hastalık korkusuyla yüzünü maskelerle saklayan, yaz sıcağında bile maskesini, eldivenlerini çıkarmayan "Pop kralı" Michael Jackson'ın korktuğu başına geldi ve cilt kanseri oldu.

evet malasef bende incukibonciki ye katılıyorum
cilde rengi veren melanin hormonunu yok ediyor bu tarz ürünler ve bunlarda kansere davetiye çıkarırlar,araştırılabilir
bende farklı bi konu için araştırma yaperken sık sık karşılaştım bu bilgilerle ,onun için yazmak istedim

merhaba ben fair lovely kremi 1 yıldan fazla kullanıyorum muhteşem bir krem cildim hem kalıcı beyazladı hem de muhteşem pürüzsüz oldu yurtdışından getirtiyorum isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım bence beyazlamak için fair lovelyden şaşmayın pişman olmazsınız

canım ben bu kremden bulmak istiyorum ama izmir de bi türlü bulamadım bana yardımcı olursan sevinirim maliyeti ne kadar?

Fair and lovely kremini, yurtdışındaki şu meşhur açık arttırma sitesinden getirebilirsiniz. Zaten bu tarz ürünlerden geçilmiyor, ne idüğü belirsiz hint kreminden tutun, en pahalı kozmetik markaları skin bleaching'e el atmış. Eh, bunun sebebi de bizleriz o ayrı...

Yine de ben bir ton beyaz görüneceğim diye cilt kanserini göze alamayacak kadar korkağım. -tatlicadiarzu-

Onun yerine doğal maskeleri tercih ederim. Arkadaşların daha önce yazdıkları gibi, karbonat-yoğurt maskesi, bal-limon maskesi, cildi düzenli olarak pirinç suyuyla yıkamak (ki bu gerçekten etkili), limon suyu sürmek, maden suyu vs... Bunlar çok daha zararsız ve masum görünüyor bence. Bir de mesela 50 faktör bir güneş koruyucuyu yaz kış demeden kullanmak önemliymiş. Dita Von Teese röportajında okudum, o beyaz tenini böyle koruyormuş. (Resim ona ait)

Özellikle yüzde kararmadan muzdaribiz. Benim de yüzüm buğday, kollarım esmer, güneş görmeyen bacaklarım ve gövdemse beyazdır. Bence amaç cilt tonunu 837592 ton açmak değil, güneşten kararmış bölgelerin rengini doğal haline döndürmek olmalı, bebekliğimizdekinden daha fazla beyaz olamayacağımız gerçeğini kabullenmek lazım.

izmir de mithatpaşa cad. deki tüm aktarlarda bulabilirsin 5 tl ye satılıyor. güneş lekelerim için ben kullanıyorum. fakat sürdükten sonra pütür pütür oluyor cildim. çözüm olarak kremi tabaka halinde sürüp bekletiyorum biraz kuruduktan sonra peeling gibi yapıyorum inanılmaz şekilde koyu derinin çıktığını gördüm çok memnun kaldım lekelerim inanılmaz derecede azaldı tavsiye ederim

kızlar bu fair and lovely ürünü sürekli beyazlık sağlamıyordur heralde değil mi?
ne kadar süreliğine etkisi devam ediyor?

merhaba fair lovely kremi Irak'tan getirtiyorum Türkiye'de bulamadım ayrıca açık arttırma sitelerinde çok pahalı Türkiye'de satılan yer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çünkü Irak'tan getirtmek zor oluyor.

canm o krem bu kremmi 30 ytl fln diolar yoksa başka bi kremmi hemen gidipp alıyım yakınım oraya =))

Vicyn,n urunlerını kullanın derim kızkardesım kullanıyor ogrencılerı ona pamuk ogretmen dıyorlar okdadkı beyaz,

Sabahları bırı sizi korkutarak uyandırsın 1 hafta böyle devam edın bır hafta sonra ruh gıbı ortalıkta gezmezsenız bısey bılmıyorum denedım gordum ......saka yapmıyorum

ya bende genital bölge beyazlatıcısı istiyorum kendimi kötü hissdiyorum beyaz tnliyim ama genital bölge m nedn bilmiyorum ama çok siyah daha yaşım genç ileride dahada siyahlaşacak diye korkuyorum boss peki vichnin hangi ürünü

bende esmerim kullanmak isterim şimdiden nişanlıma sipariş ettim ama okuyunca korkmadımda değil zararı sonradan çıkarmı ki

saçmalamayın ya

ben de istiyorum bu kremden bana yardımcı olur musun canım ? :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…