I
incikuboncik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi police_woman25
-
merhaba ben fair lovely kremi 1 yıldan fazla kullanıyorum muhteşem bir krem cildim hem kalıcı beyazladı hem de muhteşem pürüzsüz oldu yurtdışından getirtiyorum isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım bence beyazlamak için fair lovelyden şaşmayın pişman olmazsınız
izmir de mithatpaşa cad. deki tüm aktarlarda bulabilirsin 5 tl ye satılıyor. güneş lekelerim için ben kullanıyorum. fakat sürdükten sonra pütür pütür oluyor cildim. çözüm olarak kremi tabaka halinde sürüp bekletiyorum biraz kuruduktan sonra peeling gibi yapıyorum inanılmaz şekilde koyu derinin çıktığını gördüm çok memnun kaldım lekelerim inanılmaz derecede azaldı tavsiye ederim
ya bende genital bölge beyazlatıcısı istiyorum kendimi kötü hissdiyorum beyaz tnliyim ama genital bölge m nedn bilmiyorum ama çok siyah daha yaşım genç ileride dahada siyahlaşacak diye korkuyorum boss peki vichnin hangi ürünü
merhaba ben fair lovely kremi 1 yıldan fazla kullanıyorum muhteşem bir krem cildim hem kalıcı beyazladı hem de muhteşem pürüzsüz oldu yurtdışından getirtiyorum isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım bence beyazlamak için fair lovelyden şaşmayın pişman olmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?