Lekeler, Çiller Fair and lovely beyazlatıcı krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar sağlığınızı tehlikeye atıyorsunuz yaaa. Benimde beyazlamam lazım hemde yaza düğünümüz var ama malum urfa güneşi insanı kapkara yapıyo.Buna rağmen düşünmüyorum o kremi. Suna DumAnkayanın tarifini düşünyom. O kremler ciltteki Melanini öldürüyor haberiniz yok sizin..

zararlı olabilir.içinde kimyasal maddeler var çünkii..kızlar ben 1 haftadır yüzüme yoğurt suyu sürüyorum bunu bir ay yapmak gerekiyomuşş..şimdi çok fazla gözle görülür bir etkisi olmadı ama diyorum yaa 1 ay yapmak gerekiyomuşş.yapacam artık yoğurt yani bu tamamiyle doğal..hiçbir katkı maddesi yok..en doğalı deneyelim zararı yok faydasına da bakacaz artıkk...görüşmek üzreeee

Kizlar Sizce Bu Krem Yüzdeki Normal Benler Için (et Beni Değil) Kullanilirmi? Sonuçlta Benler Pigment Yoğunlaşmasi . Ben De Kullanmak Istiyorum Ama Işe Yararmi Ki Diye De Düşünüyorum. Fikri Olan Varmi?,

ten rengini beyazlatmak için bi güzellik uzmanı 1 yemek kaşığı bal ve yarım limonun suyunu sıkıp karıştırıp sürmek gerektiğini söylemiştii bide bunu deneyinn düzenli olrak zararı olucağını sanmıyorum

bu tip açılan başlıklardan hiç hoşlanmıyorum. Burada öneri ya da sorunlar belirtilir. Arkadaş sipariş vermiş ama daha kullanmamış bile reklamını gördüğü yada içeriğini okuduğu şeyi önermesi çok saçma. İnsan önce bir kullanır. Etkisini görürse der ki aldım kullandım fiyatı 30 ytl ama deger. şimdi kullanmadan burada yazmak saçma olduda hiç bir yararını görmedin. o zaman sadece bu başlığa göre ürünü alan insanlarında parasına yazık olacak.. eger faydası olacaksa ben burada ögrendiğim arap kızı kremini kullanıyorum. Kullananlar faydasını gördü aynı şekilde bende cilde beyazlık veriyor ama akşam yatmadan iyice temizlemelisiniz cildinizi sivilce ve akne yapabilir.

zuzucybel arkadaşa katılıyorum bir bakıma. kullanacağım diyenler ortalıkta yok. yani kullandıysanız yazın, yoksa da umutlandırmayın bizi. ben mesela yorum bekliyorum kremi almak için. limon suyuna da devam ediyorum her gece. neyse umarım beklediğimiz cevaplar gelir. sevgiler. beyaz kızlar

canım ben bu siteden ögrenip aldım arap kızı diye bir krem var aktarlarda satılıyor beyazı ve pembesi var ben beyazını kullanıyorum cilde acaip bir beyazlık veriyor 5 ytl fiyatı uygunda istersen birde onu alıp dene çok pahalı olmadığı için bir kaybın olmaz ama yatmadan cildini iyice temizlemen gerekli biraz yogun olduğu için sanırım cilt temizlenmezse zamanla gözenekleri tıkar. aynı şey biliyorsun fondeten içinde geçerlidir. yani yatmadan cildi temizlemek gerekir:) bu arada limon gerçekten fayda ediyor mu?

Fair lovly aldim ve birkac gun kullandim sadece,cunki geceleri yatmadan once baska krem kullanmam gerekiyordu o yuzden ara verdim ama duzenli olarak birkac ay kullaninca sonuclari bildiririm,ama sunu soyleyebilirimki yuzunuze surdugunuz zaman yuzde belli bir berraklik goruluyor.

ben yoğurt suyu kullanıyorum.en doğalı bence.1 ay yapmak gerekiyomuşş..bununla yüzünüzü hergün pamuk yardımıyla yıkayın..ve 15 dk bekleyin.hafif hafif fark belli oluyor.fakat 1 ay sabredin pesetmeyin

ewet siparişi veren bayan düzenli olarak yazıodu ama sora birden kayboldu bi daha da hiç yazmadı,ben daha önce de sölemiştim bi çoğunuzun hoşuna gitmiyor ama boşuna uğraşıosunuz emeğinize paranıza yazık,cilt rengini açmak mümkün deil,açsanız da cilt tekrar kendi rengine dönüyo bi süre sora,bu açıcı kremler kanser yapıyor ayrıca,rihanna kullanmış da kanser riski altındaymış haberi yayınlanmıştı hatta :1no2:

Bu krem sadec yüz için mi acaba? hani genital bölge için kullanılabilir mi orda renk koyulaşıyor ya
bi fikri olan var mı

Sen bol bol güneslencen ya da solaryuma gidecen anacım.
bu kremi sadece yüze sürsek yetmez mi benim yüzüm bugday vucudum beyaz deneyince haber verin lütfen

heh yaa benim de öle yüzüm buğday vücudum beyaz hatta bacaklarım süt beyazı amacım tonu denglemek yoksa çok slak duruyo anlatamma güneş gördümmü direk yüzüm kararıyo keşke tam teris olsa...hani yüzü beyaz teni buğdaydaha hoş olur ama....:bbo:

ahh bu arada kızlar hortlak gibi beyaz olmak istiyorsanız bir hap varmış adı neydi hatırlamıyorum ama
l-glutathione içeriyormuş ve kullandığınızda vampir gibi bembeyaz oluyormuşsuzunz...

Bu krem sadec yüz için mi acaba? hani genital bölge için kullanılabilir mi orda renk koyulaşıyor ya
bi fikri olan var mı

arkadaşım o bikini bölgesi için ayrı kolltuk altı için ayrı beyazlatıcı kremler var bunun için bi site var ya hanii çok bilinen alışveriş sitelerinden biri hanii gg :) anlamışsındır umarım ordan bulabilirsin satışta var bilgin olsun ama işe yarar mı bilemiyorum kullananlardan bilgi alabilirsin oradan yerimseniben

Arkadaşlar belki haddim değil ama bu tarz ürünler kullanmayın,hepsi kansorejen maddeler içeriyor sonuçda.hastaneler bu yüzden bir sürü cilt kanseri insanlarla dolu yapmayın.ayrıca teninizin kıymetini bilin beyaz ten en hassas tendir her türlü şeyden çabuk etkilenir,farkındaysanız sahiller bronz olmaya çalışan beyaz tenlilerle dolujeyyar

Son düzenleme:

aynen katiliyorum.
beyazliyacagim derken pigmentlerin olumune sebep olursanız sizi kurtarabilecek bir krem bulmanız imkansız.
michael jackson beyazlama aşkı yüzünden bu hallere geldi unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…