- Konu Sahibi police_woman25
-
peki faydasını gördünüzmü
zuzucybel arkadaşa katılıyorum bir bakıma. kullanacağım diyenler ortalıkta yok. yani kullandıysanız yazın, yoksa da umutlandırmayın bizi. ben mesela yorum bekliyorum kremi almak için. limon suyuna da devam ediyorum her gece. neyse umarım beklediğimiz cevaplar gelir. sevgiler. beyaz kızlar
bu tip açılan başlıklardan hiç hoşlanmıyorum. Burada öneri ya da sorunlar belirtilir. Arkadaş sipariş vermiş ama daha kullanmamış bile reklamını gördüğü yada içeriğini okuduğu şeyi önermesi çok saçma. İnsan önce bir kullanır. Etkisini görürse der ki aldım kullandım fiyatı 30 ytl ama deger. şimdi kullanmadan burada yazmak saçma olduda hiç bir yararını görmedin. o zaman sadece bu başlığa göre ürünü alan insanlarında parasına yazık olacak.. eger faydası olacaksa ben burada ögrendiğim arap kızı kremini kullanıyorum. Kullananlar faydasını gördü aynı şekilde bende cilde beyazlık veriyor ama akşam yatmadan iyice temizlemelisiniz cildinizi sivilce ve akne yapabilir.
Sen bol bol güneslencen ya da solaryuma gidecen anacım.
bu kremi sadece yüze sürsek yetmez mi benim yüzüm bugday vucudum beyaz deneyince haber verin lütfen
Bu krem sadec yüz için mi acaba? hani genital bölge için kullanılabilir mi orda renk koyulaşıyor ya
bi fikri olan var mı
Arkadaşlar belki haddim değil ama bu tarz ürünler kullanmayın,hepsi kansorejen maddeler içeriyor sonuçda.hastaneler bu yüzden bir sürü cilt kanseri insanlarla dolu yapmayın.ayrıca teninizin kıymetini bilin beyaz ten en hassas tendir her türlü şeyden çabuk etkilenir,farkındaysanız sahiller bronz olmaya çalışan beyaz tenlilerle dolujeyyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?