• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake adresle yazışan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav ne garip garip tipler...
Sahte hesaplar, oyun çevirmeler, atıp tutmalar, özür dilemeler ...garibal ilişkiler.

Çok saolun inanın teselli arıyorum ben de zaten önemsiz biri demiş benim hakkımda ondan dolayı madem yoluma bakayım dedim. O ise benle görüşürken başkasını kabul etttin beni aldattın diyor. Ya ne yaptım biriyle mi yakaladın? Aşk ya da cinsel mesajlarımı mı gördün ne var kabul etmişsem dedim ama üste çıkıyor
Bu aldatmaysa önce kendi aldatmiş oluyo, az gerizekali galiba

Ya yaş kaç Allah aşkına. Büyümeden ilişki yaşamayın. Bunu iki taraf içinde söylüyorum.

Biri yüzünden bitirmeyelim diyor.
Nasil hayatlar yasiyorsunuz sasirmamak elde değil. Herif fake adresten evlenme teklif edecek realden ayrilik sonra ikna edecek iste bu cümle kadar sacma bir hayat.

Birde o bu size neden birisini ayarliyor siz bulamiyormusunuz üstelik fake adresten tanıştığı biri şaka gibi yahu.

Beni aldattı ben biriyle tanışmayı kabul edince mi sıkıntı
Sıkıntı ne biliyormusunuz sıkıntı sizi birisiyle tanıştırmak isteyen fake adresli tanimadiginiz biri bahaneniz ne olursa olsun evet demeniz çok yanlış sıkıntı böyle bir herifle ısrar etti die devam etmiş olmaniz ve devam ederse ısrara sizde kabul edeceksiniz o potansiyel var sıkıntı bu .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X