- 19 Mayıs 2020
- 47.338
- 212.647
- 598
- Konu Sahibi samanyolu11
Neden devam etmek istiyor o zaman? Ben yaptım sen de yaptın ödeştik mi olmuş?Sen de beni aldattın diyor. Kabul ederek görüşmeyi diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden devam etmek istiyor o zaman? Ben yaptım sen de yaptın ödeştik mi olmuş?Sen de beni aldattın diyor. Kabul ederek görüşmeyi diyor
Ben onun gibi aldatmadım ki amaNeden devam etmek istiyor o zaman? Ben yaptım sen de yaptın ödeştik mi olmuş?
Yok işte, o öyle demeye mi getiriyor?Ben onun gibi aldatmadım ki ama
Tanıştıracaklari adami mi begendinDüzgün gittiğini düşündüğüm bir ilişkim vardı. Sonra erkek arkadaşım bi fake adresin kendisine yazdığını söyledi. Bigün benim hakkımda fake adrese ‘ öylesine biri hayatımda biri olsun diye görüşüyorum’ yazınca kan beynime sıçradı. Yalvar yakar ikna etti ‘ben sana değer veriyorum, ortaya çıkarmak için yazdım’ diye ama kalbim kırıldı.
Sonra başka bir fake adres bana yazdı (kız) ben de hazır bu böyle yapmışken üzüntüyle isim vermeden ona olan nefretimi vs yazdım. (Şöyle salak sadece acıyorum vs) Meğer bu kişi yine sevgilime yazan kişinin açtığı fake adresmiş.
Seni başka biriyle tanıştıralım biri var seni çok beğendi vs bırak bu herifi dedi ben de olabilir dedim.Sonra bana bi adam yazdı ama ben cevap vermedim ( meğer o adam da benim sevgilimmiş beraber arkamdan iş çevirmeye çalışmışlar ).
Sonra erkek arkadaş kişisi ‘ sen nasıl başkaları ile tanışmayı kabul edersin?, beni aldattın vs’ dedi. Ben de ‘sen benim hakkımda öylesine görüştüğüm biri demişsin, benim için bu ilişki bitti’ dedim.
sonra adam yalvarmaya başladı barışalım vs diye ‘kesin bitti’ dedim bu sefer o fake adres adam hakkında asılsız iftiralar attı. Bende savcılığa vereceğim vs diyince konu kapandı.
Şimdi adam hala benimle devam etmek istiyor ama benim kalbim kırıldı bu durumda sizce rezil olmuş mu oldum,?
Seni oyuna getirmekte ki amaç ne imis deli mi ne.. .. cocuk kandırır gibi saçma sapan işler. Erkek adama yakışmaz böyle saçmalıklar arkadas dediği insan demekki daha ergenlikten cikmamis.. ..Ben onun gibi aldatmadım ki ama
Yok sadece olur dedimTanıştıracaklari adami mi begendin
Evet ben aldattım ama sen de biriyle tanışmayı kabul ettin diyor kabul etmede olur dememYok işte, o öyle demeye mi getiriyor?
Zaten bisürü defosu var bir de bu saçma iş sevgim kalmadıSeni oyuna getirmekte ki amaç ne imis deli mi ne.. .. cocuk kandırır gibi saçma sapan işler. Erkek adama yakışmaz böyle saçmalıklar arkadas dediği insan demekki daha ergenlikten cikmamis.. ..
Bosver akli basinda insanlar ile arkadaşlık et..
Ööfff kusucam ya bu nasıl herif?Evet ben aldattım ama sen de biriyle tanışmayı kabul ettin diyor kabul etmede olur demem
Kötü de miÖöfff kusucam ya bu nasıl herif?
Baya.Kötü de mi
Erkek arkadaşınıza inat yaptınız sanırım.Bence istemiyorsanız hayır demeniz rezil etmezYok sadece olur dedim
Ben de hatalı mıyım peki.
Evet dedim amaErkek arkadaşınıza inat yaptınız sanırım.Bence istemiyorsanız hayır demeniz rezil etmez
18.yaş gününüz geldiğinde tekrar durum değerlendirmesi yapın derim ben.Düzgün gittiğini düşündüğüm bir ilişkim vardı. Sonra erkek arkadaşım bi fake adresin kendisine yazdığını söyledi. Bigün benim hakkımda fake adrese ‘ öylesine biri hayatımda biri olsun diye görüşüyorum’ yazınca kan beynime sıçradı. Yalvar yakar ikna etti ‘ben sana değer veriyorum, ortaya çıkarmak için yazdım’ diye ama kalbim kırıldı.
Sonra başka bir fake adres bana yazdı (kız) ben de hazır bu böyle yapmışken üzüntüyle isim vermeden ona olan nefretimi vs yazdım. (Şöyle salak sadece acıyorum vs) Meğer bu kişi yine sevgilime yazan kişinin açtığı fake adresmiş.
Seni başka biriyle tanıştıralım biri var seni çok beğendi vs bırak bu herifi dedi ben de olabilir dedim.Sonra bana bi adam yazdı ama ben cevap vermedim ( meğer o adam da benim sevgilimmiş beraber arkamdan iş çevirmeye çalışmışlar ).
Sonra erkek arkadaş kişisi ‘ sen nasıl başkaları ile tanışmayı kabul edersin?, beni aldattın vs’ dedi. Ben de ‘sen benim hakkımda öylesine görüştüğüm biri demişsin, benim için bu ilişki bitti’ dedim.
sonra adam yalvarmaya başladı barışalım vs diye ‘kesin bitti’ dedim bu sefer o fake adres adam hakkında asılsız iftiralar attı. Bende savcılığa vereceğim vs diyince konu kapandı.
Şimdi adam hala benimle devam etmek istiyor ama benim kalbim kırıldı bu durumda sizce rezil olmuş mu oldum,?
Aldatmadıysan hayır.Ben de hatalı mıyım peki.
Fikrinizi değiştirmiş olabilirsiniz inat için evet dediyseniz geri alabilirsiniz bence bu nedenle görüşmek saçma ama tâbi siz bilirsinizEvet dedim ama
Sen yanlış anladın. Öyle biri yokmuş. Beni test etmek için biriyle tanıştıralım seni dediler. Bu herif de şimdi diyor benle beraberken Başka birini kabul ettin demek sen de aldatmış sayıldın beni diyorFikrinizi değiştirmiş olabilirsiniz inat için evet dediyseniz geri alabilirsiniz bence bu nedenle görüşmek saçma ama tâbi siz bilirsiniz
Aldatmadım. Çünkü öyle biri yok. Ama bu herif diyor ki benle beraberken başkası ile görüşmeyi kabul edeceksin demek, bana yanlış yaptınAldatmadıysan hayır.
Tamam anladım ben gerçekte biri var sandım :)Onun yaptığı da yanlışSen yanlış anladın. Öyle biri yokmuş. Beni test etmek için biriyle tanıştıralım seni dediler. Bu herif de şimdi diyor benle beraberken Başka birini kabul ettin demek sen de aldatmış sayıldın beni diyor