FAKE HESAP VE ilginç bir mahkeme SONUCU

Ayse o kadına dava acmalı !
fotograflarının kullanılması nasıl ıgrenclıktır

dava açıldı
sadece fotoğraf kullanılmasından değil
direk kimlik hırsızlığından
ama mahkeme 5 yıllık denetim süresinden başka bir ceza vermedi
şuan maddi tazminat yollarını araştırıyor

hiç yoktan bir tazminat davası açsaydı...

sonradan pişman oldu
başta: maddi menfaat sağlamaya çalışıyor denmesin diye tazminat davası açmamış sadece kimlik hırsızlığından dava açmıştı
ancak mahkemenin kararını görünce bugün yeniden araştırmaya başladı tazminat davası da açabilir

mahkemeler öle ne yazıkki... ama tazimat alsın. birde kadın çalışıyorsa iş yerinede dilekçe verebilir. hele memursa ceza alır

tazmınat davasıda acmalı demek ıstemıstım de yazmamısım =)

Cok ilgincmis cidden insanlar artik cok tuhaf

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mahkemeler öle ne yazıkki... ama tazimat alsın. birde kadın çalışıyorsa iş yerinede dilekçe verebilir. hele memursa ceza alır

kadının durumu ilginç
1990 yılında elinden boşanmışlar resmi anlamda babasından emekli maaşı almak için
ancak fiilen hiç ayrılmamışlar 92 yılındada bu üniversitedeki kızı doğmuş
aslında şuan maliyeye şikayette bulunmayıda düşünüyor ayşe
eğer mahkemede cezasını alamadıysa bende maliyede çekmesini sağlarım diyor
ama tabi bu arada husumet varmış gibi görünüp ilk davasınıda şaibeye sokup sokmayacağını araştırıyor

ee tamam oda dolandırıcılık sahtekarlık, belki ozaman cezasını çeker..

gerçekten üçkağıtçıymış kadın...

benim başımada geldi bır cocuk devamlı msj atıyordu facem de hiç cevap dahi vermiyordum pislik herif bi gün msj attı benım fotomla sayfa açmış ismim bile aynı. baktım ayıp ayıp şeyler yazmış erkekler begenmiş sayfayı yorum atıyorlar pis pis... Kafayı yemiştim ya okadar kötü bişey ki msj attım senı şikayet etcem falan filan ona cevap vermiyorum diye sinirlenmiş te yapmışmış ahlaksız kapattı hemen sayfayı halada kontrol ederim ismimi yazarım aratırım bıdahada foto koymuyorum ders oldu bana çogu kişinin başına geliyor bu malesef ki adam gibi ceza yaptırımıda yok kafasına esen foto alıp kullanıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…