- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
hm evt haklsn çnkÜ baya güselsn ben bile bayldm sana. özelden yazym mi? kızlar çok korkuyorum ben lezbiyen miyim![]()
Hazır kocam gay çıktı.

Çok mu çamurlaştık??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hm evt haklsn çnkÜ baya güselsn ben bile bayldm sana. özelden yazym mi? kızlar çok korkuyorum ben lezbiyen miyim![]()
yaz canım bana kızlar zaten yazar durur erkekler bir yandan kızlar bir yandan bıktımhm evt haklsn çnkÜ baya güselsn ben bile bayldm sana. özelden yazym mi? kızlar çok korkuyorum ben lezbiyen miyim![]()
ben az sayfalı kitapları pek sevmedim için belkide çok olsun istiyorum :)) denemeler yap belki bir gün bir yerde :)Cok uzun yazip insanlari sıkmak istemiyorum aslinda. Bir hikayeyi 150 sayfa falan yazsam uc hikayeyi 400 sayfa yazmaktan daha iyi diye dusundum cunku uc hikaye olmasina ragmen 400 safya insanlarin gozune cok gorunecek, diger turlu 150 ayfalik ucer hikaye olmasi toplamda 450 sayfa olsa bile insanlarin gozunde daha az gorunecek. Bilmiyorum belki bi gun yazarim![]()
offf kıskanç seyNasıl yapıyorsun MasterChef? Bana da göster... Benim foto mu da ekleyebilir misin?![]()
bence yap canım. koş yemek yeniyor lahmacun sever misin?Cok guzel, hayirli bir haber bu. Sakin kendini suclu hissetme asla, kaynananin eceli gelmis ölmüş. Yoldayim geliyorum canim helvayi da cok severim. Acaba ben de mi kizgin yag doksem, malum kaynar su sadece yarali biraktiydi kaynanami
ben norveçteyim senle nasıl ikiz olabilirim ben güzeliöm sen değilsin FAKESİN sencanım ikizim seni burada bulacağımı hiç tahmin etmemiştim.annemlere müjde vereceğim yıllarca seni aradık
çokzeeeeel gel sendeİlk başta olayı kavrayamadım, dedim bu nee?? Allah iyiliğinizi versin![]()
yazıyorum hemen çok sevindim beni reddetmediğin için. çok iyi kalplisinyaz canım bana kızlar zaten yazar durur erkekler bir yandan kızlar bir yandan bıktım
ben norveçteyim senle nasıl ikiz olabilirim ben güzeliöm sen değilsin FAKESİN sen
fake mi?ben norveçteyim senle nasıl ikiz olabilirim ben güzeliöm sen değilsin FAKESİN sen
aynı ben :)) canım ben senden 2 dakika önce doğmuşum yani ablanımahahahahhahahahahaahaha çekerim tabi o kadar güzelim
biraz sankiHazır kocam gay çıktı.
Çok mu çamurlaştık??![]()
vize pasaport işlemi yaptın mıBiletimi aldım geliyoreeeem.
vize pasaport işlemi yaptın mı
ya fake misin sen? derdin ne anlatmamışsın bacım nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun ki? of çok gerildim şuan. kib kib kibKızlarbenimdeçokbüyük birderdimvar.çokkötüyümdünakşamdan beriağlamaktanhelakoldumbana yardımedin lütfen.kusurabakmayınçok kötüolduğumiçinyazımbiraz karışıkoldulütfenkusurabakmayınacilcevapbekliyorumsizlerden![]()
işin aslı şu canım kardeşimben norveçteyim senle nasıl ikiz olabilirim ben güzeliöm sen değilsin FAKESİN sen
çok özel bi dert canım o yüzden yazamıyorum açık açık çok çok kötüyüm yardım edin bana napmam lağzımya fake misin sen? derdin ne anlatmamışsın bacım nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun ki? of çok gerildim şuan. kib kib kib
BEnceSENınSoeuynlarIN vARKnendınıiNtihAR etMEçok özel bi dert canım o yüzden yazamıyorum açık açık çok çok kötüyüm yardım edin bana napmam lağzım![]()