Onun yuzunden titizlik hale gelmeye başladım bide dut tam safiye meselaBende dislerimi sika Sika bir hal oldum
Gerçekten diziden sonra çenem ağrıyısafiye kendine benzetecek bizi
DutumOnun yuzunden titizlik hale gelmeye başladım bide dut tam safiye meselaD u t
Durmadan tuvaleti temizliyormuss totosu durmayyDutumvar mı aşırı titizlik?
Teşekkürler dutum tavsiyen icin bunu da deneyim diğerleri çikarmadıCanım çukur bi kaba koy üstüne karbonat serp iyice üstüne sirke dök biraz bekle sonra telle
Bende şimdi koyıyım
Hamilelik nasıl gidiyor canım bir sıkıntı yok dimi bebiş iyibebişemi gün sayıyorsun
Bana da birtane çay
deilim bitanem ya olsam ya keşke artik yaza kadar oyle bi durum yok ☺☺☺☺
Aynen eşim için gün sayıyorum bitanem
Ooyyyy nr iyi ettin konuşmak iyi gelmistir sanadaaTeşekkürler dutum tavsiyen icin bunu da deneyim diğerleri çikarmadı
Ne hamileligi canımm hamile deilim ki
Cevab da yazamadim geç oldu tam o sırada eşim arayinca öylece sayfa açik kaldı kusuruma bakmayin kızlar
Ay gerçektenmi yaTeşekkürler dutum tavsiyen icin bunu da deneyim diğerleri çikarmadı
Cevab da yazamadim geç oldu tam o sırada eşim arayinca öylece sayfa açik kaldı kusuruma bakmayin kızlar
Estağfurullah canımTeşekkürler dutum tavsiyen icin bunu da deneyim diğerleri çikarmadı
Bunu ben cvplayem barii merakıni gideremmBlueBerry4268 ya kuzum gerçekten sen değilmisin kim birisi hamileydi. Hatta sen kedilerini bunun için sahiplendirdin sandım
Ya ben şimdi hangisini yiyeyim
Hergün konuşuruz canım iyi geliyor valla her ne kadar iyi gecinsekte ailesiyle insan kendini öksüz gibi hissediyorOoyyyy nr iyi ettin konuşmak iyi gelmistir sanadaa
Inşallah yazaAy gerçektenmi yaAllahmı söyletti ne
yok balim esimin ailesi istemiyor diye mecburen verdimBlueBerry4268 ya kuzum gerçekten sen değilmisin kim birisi hamileydi. Hatta sen kedilerini bunun için sahiplendirdin sandım
Nasipten ote yol gidilmez canım ne zamansa annelik hakkimiz o zaman bizde tadarızEstağfurullah canım
Kalsın tabi yaza kalsın eşin yeni gitti daha .
Biraz senin gitmene yada biseylerin netlesmesine yakın olsun inşallah bebis
Tamam eşinin gittiğinide biliyordumda hamilelik konusunda frekans karıştı sanırım başka mavera o hamile olanBunu ben cvplayem barii merakıni gideremmeşi fransaya gidince kvye yerleşti kuzum mecbur kedileride sahiplendirdi oyüzden
Saol aşkeeemmmBunu ben cvplayem barii merakıni gideremmeşi fransaya gidince kvye yerleşti kuzum mecbur kedileride sahiplendirdi oyüzden
Oda beli altındada yazıyorrYa ben şimdi hangisini yiyeyimgozyasim pıt, seni ozliyorlar mi acaba
Eee bu kadar kedi aşkıyla dolaniyosam tabi nickte de kedi olsun dedim
Elimde olsa kedi Cumhuriyeti kuracağım
He anladım kuzum Allah kavuştursun bebişte gelsin o zaman eşin gelince hemenHergün konuşuruz canım iyi geliyor valla her ne kadar iyi gecinsekte ailesiyle insan kendini öksüz gibi hissediyor
Inşallah yaza
yok balim esimin ailesi istemiyor diye mecburen verdim
Nasipten ote yol gidilmez canım ne zamansa annelik hakkimiz o zaman bizde tadarız
Haaa olabilir isimlerden karıştı demekTamam eşinin gittiğinide biliyordumda hamilelik konusunda frekans karıştı sanırım başka mavera o hamile olan
Saol aşkeeemmm
Ay değilmiş kız ben karıştırdım ortalığı
Ayyy kahkaha attım buna ben yaOda beli altındada yazıyorrben kedi alamam eve balıklarımın hepsini çiğ çiğ yerr halamın kedisi varr alın size kedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?