İyi akşamlar kızlar
Kahve topiğimizi bulamıyorum. Pamuğun mesajlarından yolumu bulurum dedim ama yanlış sapağa girmişim bir baktım Haziran annelerindeyim sonra düzenli ev hemen topukladim kimse görmeden. Arkadaşlari bulmak ne kadar zormuş.

Reactions: Jou
Hahahahaha yaaaaa ablamm sen ne tatlı birşeysinn ammaaaa kimse yok buara abla haftasonu mağlummm

Hahahahaha yaaaaa ablamm sen ne tatlı birşeysinn ammaaaa kimse yok buara abla haftasonu mağlummm
Ha bir de dün sitenin sokaklarında gezerken pozitif bir sayfa buldum bu bildiğiniz korona pozitifliği değil ama bizim nikoyla karşılaştım az önce orada şaşkınlığımi belli etmedim ama...
Tatlım başın ağriyormuş geçmiş olsun. Öpeyim de tamamen geçsin abla öpücüğü şifadır . Nasilsin şimdi

Heee bi topik var herhalde pozitifler buraya oylemiii bebeklinick sen bizi kimle aldatıyon dee heleee
Abla opücüğü öyle iyi gelirki bana bazen sevgiye ihtiyacım oluyorr ablamm iyiyim çok şükürr sen nasılsın

Niye sasirdin çiçek kadın

Joummmm, no aldatmakkkk yarın topige bı hareketlilik gelir mi dersin haftaici ?

Birşey olmadı kuzz topikler yanii buara soğudu oyüzden dedim
Dönemsel kuzum.
Benim diger girdiğim topiklere de bakıyorum bu aralar.
Çok durgun hafta da bir iki mesaj anca filan yazmışlar, cikiyorum okuyup

Yeni acilanlarda hareketlilik var

Dönemsel kuzum.
Benim diger girdiğim topiklere de bakıyorum bu aralar.
Çok durgun hafta da bir iki mesaj anca filan yazmışlar, cikiyorum okuyup

Yeni acilanlarda hareketlilik var
Hep öyle oluyor aslındaa ama dutumunda iyi gelmesi için kafasını dağıtmaya ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…