Parol varsa içBenimde başım çatlayyyy
Yok vallaha kuzz sabahta erken kalktım niyeyseParol varsa iç
Artık normalYok vallaha kuzz sabahta erken kalktım niyeyse
Evett dutumArtık normal
Vucut annaliğe hazırlanıyp
Enemm bunu ne zaman sordum dün değilmiydiBitti bile
Hahahahaha yaaaaa ablamm sen ne tatlı birşeysinn ammaaaaİyi akşamlar kızlar
Kahve topiğimizi bulamıyorum. Pamuğun mesajlarından yolumu bulurum dedim ama yanlış sapağa girmişim bir baktım Haziran annelerindeyim sonra düzenli ev hemen topukladim kimse görmeden. Arkadaşlari bulmak ne kadar zormuş.
Ha bir de dün sitenin sokaklarında gezerken pozitif bir sayfa buldum bu bildiğiniz korona pozitifliği değil amaHahahahaha yaaaaa ablamm sen ne tatlı birşeysinn ammaaaakimse yok buara abla haftasonu mağlummm
Heee bi topik var herhalde pozitifler buraya oylemiiiHa bir de dün sitenin sokaklarında gezerken pozitif bir sayfa buldum bu bildiğiniz korona pozitifliği değil amabizim nikoyla karşılaştım az önce orada şaşkınlığımi belli etmedim ama...
Tatlım başın ağriyormuş geçmiş olsun. Öpeyim de tamamen geçsin abla öpücüğü şifadır .Nasilsin şimdi
Niye sasirdin çiçek kadınHa bir de dün sitenin sokaklarında gezerken pozitif bir sayfa buldum bu bildiğiniz korona pozitifliği değil amabizim nikoyla karşılaştım az önce orada şaşkınlığımi belli etmedim ama...
Tatlım başın ağriyormuş geçmiş olsun. Öpeyim de tamamen geçsin abla öpücüğü şifadır .Nasilsin şimdi
Heee bi topik var herhalde pozitifler buraya oylemiiibebeklinick sen bizi kimle aldatıyon dee heleee
Abla opücüğü öyle iyi gelirki banabazen sevgiye ihtiyacım oluyorr ablamm iyiyim çok şükürr sen nasılsın
Inşaallahhh gelirr herşeyy düzeleceğine umuyorummJoummmm, no aldatmakkkk yarın topige bı hareketlilik gelir mi dersin haftaici ?
Ne bozulmuş ki kime nolmusInşaallahhh gelirr herşeyy düzeleceğine umuyorumm
Birşey olmadı kuzz topikler yanii buara soğudu oyüzden dedimNe bozulmuş ki kime nolmus
Dönemsel kuzum.Birşey olmadı kuzz topikler yanii buara soğudu oyüzden dedim
Hep öyle oluyor aslındaa ama dutumunda iyi gelmesi için kafasını dağıtmaya ihtiyacı varDönemsel kuzum.
Benim diger girdiğim topiklere de bakıyorum bu aralar.
Çok durgun hafta da bir iki mesaj anca filan yazmışlar, cikiyorum okuyup
Yeni acilanlarda hareketlilik var
Yabancı bir memlekette hemşomu görmüş gibi oldum hiç beklemiyordumNiye sasirdin çiçek kadın
Yabancı bir memlekette hemşomu görmüş gibi oldum hiç beklemiyordumBu şaşkınlık sevinçtendi tabi sensin çiçek
Yıkılmadım ayaktayım modundayım modundayım cumartesi den beri migrenim geçmedi üstüne misafirler, ilaç fayda etmiyorEnemm bunu ne zaman sordum dün değilmiydisen nerelerdeesssiiiiiinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?