Beniöki noröal o.zamanCanım erkekler hesap kitap bilmiyor zaten. Bir yere tatlı flan alıncak oldu mu kasadaki adam çıkarıyo hemen kiloluk kutuyu bizimki de olsun olsunn yapıyo öyle 150-200 le çıkıyoruz
Ben olsam yok abi derim bütçeme göre ayarlarım.
Sen kendi Annene giderken de al bak bir dahakine kayinannisine alırken ölçer biçer ozamanŞimdi bacısı dün kayınannişime gittik biz. Giderken brnim herif 200 taaleeelik tatlı aldıbunu normal mi karşılamalıyım yoksa almasın diye başka yollar mı aramalıyım
Maşallah canım yaa
Biz yılda 2 kere gidiyoruz. Elimiz kolumuz dolu gidiyoruz.Bagajda boşalan kısmı doldurup geri dönüyoruz. 🛍 şişe domantlarrr turşularrr kışlıklarrrr fişnelerrr kirazlarrr zeytinyağıııı
Şu krizde düşününce 3-4 kere mi gitsek
A aaa .Ege de çok yapılır şişe domat. Salçadan çok kullanırız. Domates sosu gibi bişey
Benim anama gitmez kendiSen kendi Annene giderken de al bak bir dahakine kayinannisine alırken ölçer biçer ozaman
Ben öyle yapıyorum
Gel anneeeem yoooldu sanaoyyy beniii vurun vurunnn
depresyon serbest mi bacılar burda
bana karardı gün bugün fatmiiiiiiAymış aymışş
Nettin bakam
Bilmiyordum canım yaBenim anama gitmez kendio kunular karışık . Bana da aldırmaz. Zoruma giden de o. Aldırsa da ben almam inadımdan.of neyse kapatalım
Çok sinirlendim bakBenim anama gitmez kendio kunular karışık . Bana da aldırmaz. Zoruma giden de o. Aldırsa da ben almam inadımdan.of neyse kapatalım
Neyse bebeğim senin suçun değilBilmiyordum canım yaüzgünüm
Bende bende kaynanama da ayrı sinirim gıcığım zaten de kendimi doldurmamaya çalışıyom hösÇok sinirlendim bak
A aaaa.
Ay cok sinrrr oldum
Benim eşimde hep öyle ama ciddi diyorum adamlar analarina giderken hep öyle yapıyorlarNeyse bebeğim senin suçun değil
Benimki de birazdan bana gelecekBende bende kaynanama da ayrı sinirim gıcığım zaten de kendimi doldurmamaya çalışıyom hös
beni bağrına basıp başımı okşasan geçmez kiGel anneeeem yoooldu sana
Amaaaağn şiş.çahışmayabeni bağrına basıp başımı okşasan geçmez ki
millet gözümün içine baka baka gözlerimin önünde korunarak hamile kalıyolar
böyle yıkılmam bombe atın bana
Dolmamam lazımBenimki de birazdan bana gelecekçok lazımdı
Yaaa sende hamiş kalacaksın az kaldı merak etme rabbim verecek sana da çok güzel bir anniş olacaksın eminim. Mucizen yolda hemen yelkenlerini indirmeebeni bağrına basıp başımı okşasan geçmez ki
millet gözümün içine baka baka gözlerimin önünde korunarak hamile kalıyolar
böyle yıkılmam bombe atın bana
şişeyim mi ben miAmaaaağn şiş.çahışmaya
Saa del len ben de çok şişim bak dün kaynanama gittim içim dışım gaz. Dokunsan patlayacamşişeyim mi ben miçok şiştim zaten patlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?