fatmim bak korunmayı denemelisin artık bak kesin büyü bundaYaaa sende hamiş kalacaksın az kaldı merak etme rabbim verecek sana da çok güzel bir anniş olacaksın eminim. Mucizen yolda hemen yelkenlerini indirmee
Ayyy zaten herkesin ilkten sonraki bebeleri kazayla oluyor o kaza nasıl oluyor gerçekten bir gün öyle de denemeliyizfatmim bak korunmayı denemelisin artık bak kesin büyü bunda
bak zaten mende çoh kızdım kaynananaSaa del len ben de çok şişim bak dün kaynanama gittim içim dışım gaz. Dokunsan patlayacam
valla bana 5.30 da aydıaydın mı gün
bence bizi yiyolarAyyy zaten herkesin ilkten sonraki bebeleri kazayla oluyor o kaza nasıl oluyor gerçekten bir gün öyle de denemeliyiz
Yaa kızın mı varAy bugün harikayımmm. Bu gece kızım sadece 1 kere uyandı. İnanamıyorummuyumanın verdiği. Güzellik var üstümdee.
Ay çok güzelim kızzz
Sen nasılsın cnmm
sende annnik misin ondan mı bu saatvalla bana 5.30 da aydı
Kesinliklebence bizi yiyolar
ben de kazayla olmuşum meselaaAyyy zaten herkesin ilkten sonraki bebeleri kazayla oluyor o kaza nasıl oluyor gerçekten bir gün öyle de denemeliyiz
Aynen canım bende genelde sabah bakıp çıkıyorumcanım bu ara işler biraz yoğun çok fazla giremiyorum arada bakıp çıkıyorum ondan görememişsindir
Hahahaha ben ilk çocuk olduğum için kız kardeşim kazayla olmuş hoplamış zıplamış annem ama düşmemiş bir tane kazası var anneciğiminben de kazayla olmuşum meselaa
haha yok henüz değilim ama inşallah olurumsende annnik misin ondan mı bu saat
Senelerce normal denedik olmadı işte bilememişizAyyy zaten herkesin ilkten sonraki bebeleri kazayla oluyor o kaza nasıl oluyor gerçekten bir gün öyle de denemeliyiz
hahaha yaa nasıl yapıyolar onu iyi ki de düşmemişHahahaha ben ilk çocuk olduğum için kız kardeşim kazayla olmuş hoplamış zıplamış annem ama düşmemiş bir tane kazası var anneciğimin
Evet iyi ki düşmemişhahaha yaa nasıl yapıyolar onu iyi ki de düşmemiş
A canım benimbeni bağrına basıp başımı okşasan geçmez ki
millet gözümün içine baka baka gözlerimin önünde korunarak hamile kalıyolar
böyle yıkılmam bombe atın bana
Yani su adaletsizlik ten sonra o tatlıyı yanlışlıkla lavaboya döker açarken halıya ters Olarak düşürür yine de yar etmezdim ha !Bende bende kaynanama da ayrı sinirim gıcığım zaten de kendimi doldurmamaya çalışıyom hös
Her hafta niye gorusuyorsunuz ? B.k mu varSaa del len ben de çok şişim bak dün kaynanama gittim içim dışım gaz. Dokunsan patlayacam
vardır bir hayır öyle düşünme. Allah doğru zamanda verecektir sen hiiiç merak etmeEvet iyi ki düşmemiş
Ama insan hayret ediyor kazayla nasıl kalıyorlar biz aylarca uğraşıyoruz olmuyor ama kazayla herkes tak hamile kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?