Amin canimmAyy tahminim doğru çıktı o zamanRabbim sağlicakla kucağina almayi nasip etsin
Amin canim çok sagolYaa maşallah maşallahsağlıkla sıhhatle kavuştursun Rabbim
Pekmex yiYokki tahin
Evet kız geçirmiştimAmin canimmAllah razi olsun Evet icinden kiz gecirdin sanirim pembe kalpler falan
OlurYa kızlar çigkofte yapacam ama isot yok evde onsuz yapsam olurmu?
Afiyet olsun canımSağol canımm
SelaağmKızzz sen hamile misingözün aydın olsun
Aleyküm selam direk takvimini görünce cottonun daldım arayaSelaağm
Yaaaaa inanmıyorum çok üzüldüm kuzu yaaa kıyamamPisiler 2 ay oldu ya sahiplendirelidogum yapmis 3 yavrusundan 2 si ölmüş 1 yavrusuyla sahiplerinde beyaz kedimi yani erkek olani da yavrusuyla annesine mama karsıliginda petshopa vermisler
İyi ettinAleyküm selam direk takvimini görünce cottonun daldım araya
Uyudum tabi de şarjda kendini yedi kurbisimHahah bende dedim geri uyudu kesin sonra bende gittim
Afiyet olsun hepimize canım morumAfiyet olsundu o zaman sosyalimGönüller bir
Ahahaha ne güzeldir kestane balı kim bilir ben bilmemÖncelikle kestane balının diyari Zonguldak'tan hepinize benden kayyfee
Eki Görüntüle 2972070
D u t @cotton ASSOSyal @Elhan @Fatmazell bir mucizee @kedilinick @Kelebekmf @mavikelebek34 BlueBerry4268
İşte mesela beni unutmuşsun gel tanışalım mesela
Temizlik bitince@cotton @kedilinick D u t @HeLLaa @Simurgp ASSOSyal @Catlak-kurabiye @mavikelebek34 @Elhan @Emma3 @halleyyy @cotton @Migim @Kahve __Kokusu Madammor @coconatt Mcz09 @Lavinia_84 @Nosking @nur etiket yapmayı unuttuğum kişiler vardır muhakkak canlar kusuruma bakmayın bazılarınızla daha tanışamadık bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?