- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
Bende çok ağladım çok üzüldüm ama bisey gelmiyor elimdenYaaaaa inanmıyorum çok üzüldüm kuzu yaaa kıyamam
Tanışalım canımAhahaha ne güzeldir kestane balı kim bilir ben bilmem
İşte mesela beni unutmuşsun gel tanışalım mesela
Derimm kuzumm benimDemmee öyleeee
Ne demek ablacımMavişimtemiz temiz otur tatlım. Ellerine sağlık. Ve de afiyet olsun.
Etiket yapan parmakların dert görmesin canım.
Öğreniyorum canım yavaş yavaşMaveracigim yeni girdim yeni gördümbaşım ağrıyor uykum var
Karisigim
Sen nasılsındil öğrenmeye basladin mi gideceksin buralardan
Valla abla yeğenlerim çiğköfte istedi bizde yaptık bi güzellikMaviş sen naptın öyle
Bende yürüyüşe çıktım 3 te markete gittikk eve geldik üstüne yemek yaptımm şini yedimmm ve totom yorulduuuBende çok ağladım çok üzüldüm ama bisey gelmiyor elimdenama benden giderkrn hamileydi ya gri british cinsi disi ile erkek ankara kedisinden tekir kedi cikmis anlayamadim bide 4.5 5 ayda bircok kez ciftlestiler ben zannediyom ya beyaz yada gri olur resimde gordugün gibi yavrusu
Tanışalım canım
Derimm kuzumm benim
Ne demek ablacımSağolasın ablam gel beraber olsun
Öğreniyorum canım yavaş yavaşiyiyim çok şükür geçmiş olsun bitanem
Ohh miss şimdi dinlenir totonBende yürüyüşe çıktım 3 te markete gittikk eve geldik üstüne yemek yaptımm şini yedimmm ve totom yorulduuu
Pamuğımmmmm senin böyle hamile kaldığını bilmiyordumTam gidicektim eylül ayında tüpe kuzuu meğersem hamileymişimm ben şok geçirdim ya zaten ilkbaşta kanamam çok oldu düşük bile çok belliydi ama allaha şükürr bana tutundu
Cinsiyeti öğrenemedikk geçen pazartesi gittik nubununu kapatmış göstermedii inatçı çıktı benim sıpaaooyyy buzaman hep gaz zaman ya zatenn allahh kolaylıkk versinn canım beniimm
Yaaaa çokkkgzeellllllGel beraber olsun
Nerden başlayalımBende çok ağladım çok üzüldüm ama bisey gelmiyor elimdenama benden giderkrn hamileydi ya gri british cinsi disi ile erkek ankara kedisinden tekir kedi cikmis anlayamadim bide 4.5 5 ayda bircok kez ciftlestiler ben zannediyom ya beyaz yada gri olur resimde gordugün gibi yavrusu
Tanışalım canım
Derimm kuzumm benim
Ne demek ablacımSağolasın ablam gel beraber olsun
Öğreniyorum canım yavaş yavaşiyiyim çok şükür geçmiş olsun bitanem
Naber cınımmOoo gırgır şamata bensiz olmaz merhabaaaaa
Burdaki kızlarHahahaha kim o kızlaarrrrnerde bahsedilmiş ben kaçırdımmm
İyidir canım senden naber?Naber cınımm
Yaa canımm ben çok uğraşlar içinde yaşadımm rahim film desen klomen desen 2 aşılama desen hep olumsuzduu yumurtam büyürdü ama çatlamazdı buda allahh işte ol dedi ve olduPamuğımmmmm senin böyle hamile kaldığını bilmiyordum
Yaaaa çokkkgzeellllllsen naaaaptıınnn
Nerden başlayalım
Anlaşıldı kaçırmışımm az da bi magazin dedikodularınız olsun fenaamııBurdaki kızlar
Ben rümeysa 21 yaşındayım aksaray geliniyim ama aslen konyalıyımPamuğımmmmm senin böyle hamile kaldığını bilmiyordum
Yaaaa çokkkgzeellllllsen naaaaptıınnn
Nerden başlayalım
Afiyet olsun canım nefis görünüyordu.Valla abla yeğenlerim çiğköfte istedi bizde yaptık bi güzellikgel beraber olsun
Hep marifetlidirr benim kuzummmmmmGel beraber olsun
Sağol ablamAfiyet olsun canım nefis görünüyordu.
Sağol canım benim senin kadar olmasakda haniHep marifetlidirr benim kuzummmmmm
Sen bağaaa benzedunn heleeeSağol ablamsen napıyorsun nasılsı iyisin insallah
Sağol canım benim senin kadar olmasakda hani
Evet yan-yana çok ilginç duruyo beybi, nasıl olurBende çok ağladım çok üzüldüm ama bisey gelmiyor elimdenama benden giderkrn hamileydi ya gri british cinsi disi ile erkek ankara kedisinden tekir kedi cikmis anlayamadim bide 4.5 5 ayda bircok kez ciftlestiler ben zannediyom ya beyaz yada gri olur resimde gordugün gibi yavrusu
YaaÜyeligim iptak ettim
Yenidem giriş yapınca gittiprolugu yarışmadan almışım
Hahah bana kalsa misafirlere de koca koca kupalarda veresim varBen üşenmem de böyle arada keyif bardagı olarak iyi oluyorince belli her zaman favorimdir
Kendi başımaKimin başına örecen
Aminn aminn kuzum inşallahAmin canim çok sagolRabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?