Allah canını almayaOyy ne güzel bardağın var öyleafiyet bal şeker olsun canım benim
Kız ben şu arkadaki toprağı kakaolu puding olarak gördüm ya la
Ayy tahminim doğru çıktı o zamanDoktor kendinden emindi kız dedi canimDegismezse kızım olacak insallah
Hahah üstüne süs yapmış olabilirsinAllah canını almayaçiçeği pudinge ektim he guzum he havalar soğuk belli ki üşütmüşün dikkat et
Yavrim kalın giyinHahah üstüne süs yapmış olabilirsinsoğudu soğudu kar bilem yağdı
Yaa maşallah maşallahDoktor kendinden emindi kız dedi canimDegismezse kızım olacak insallah
Nenem gibi giyiyorum dutumYavrim kalın giyin
Nenem gibi giyiyorum dutumgeçen nenemin üstündekileri saydım bide kendi üstümdekileri galiba benimki fazla bile hahah
Sağol canım daha iyileri senin olsunOyy ne güzel bardağın var öyleafiyet bal şeker olsun canım benim
Kız ben şu arkadaki toprağı kakaolu puding olarak gördüm ya la
Çok seviyorum bu tarz olanları çay tabağına gerek kalmıyorSağol canım daha iyileri senin olsun
Çok seviyorum bu tarz olanları çay tabağına gerek kalmıyorüşengeçlikte son noktadan bildiriyorum
Üyeligim iptak ettim
Ben üşenmem de böyle arada keyif bardagı olarak iyi oluyorÇok seviyorum bu tarz olanları çay tabağına gerek kalmıyorüşengeçlikte son noktadan bildiriyorum
Kimin başına örecenGidem accuk örgü örem
Yeşil çay önemli manzara mükemmel bi sen yohsun yanımda sohbet edecekHahaha güzellb
Tahin olsa ne güzel giderdi şimdiBir kase tahin pekmez gömdüm
Kabak yokTahin olsa ne güzel giderdi şimdibal kabaği tatlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?