Demmee öyleeeeYeşil çay önemli manzara mükemmel bi sen yohsun yanımda sohbet edecek
Yaaa evet bitanemm sürprüz oldu hepimizedee teşekkür ederimm balımm sen nasılsınnKızzz sen hamile misingözün aydın olsun
Ahahaha ne güzeldir kestane balı kim bilir ben bilmem
Ayyy yürecimi kabartttı bu hatunKestane bali güzel tatli bebegim
Ama sen daha tatlisin
Mavişim
Temizlik bitinceJou bebeklinick D u t @HeLLaa @Simurgp @ASSOSyal @Catlak-kurabiye @mavikelebek34 Elhan @Emma3 @halleyyy Jou @Migim @Kahve __Kokusu Madammor @coconatt Mcz09 @Lavinia_84 @Nosking @nur etiket yapmayı unuttuğum kişiler vardır muhakkak canlar kusuruma bakmayın bazılarınızla daha tanışamadık bile
Kiz içim bir hoş oldu. Bayildimmm resmen .Öncelikle kestane balının diyari Zonguldak'tan hepinize benden kayyfee
Eki Görüntüle 2972070
D u t Jou @ASSOSyal Elhan Fatmazell bir mucizee bebeklinick @Kelebekmf @mavikelebek34 BlueBerry4268
Çok şükür kuzum iyiyimİyim çok şükür canımbazen bildirimler araya kaynıyor sen nasılsın bakalım
Ayyy yürecimi kabartttı bu hatun
Ooyy ablam olabilsede bir araya gelip icebilsek keskeKiz içim bir hoş oldu. Bayildimmm resmen .
Yüreğine binlerce selam olsun bitanem
Maşallah böyle güzel sürprize can kurban❤Yaaa evet bitanemm sürprüz oldu hepimizedee teşekkür ederimm balımm sen nasılsınnbebiş nasılll
CanımmmGüzel yüreciinden öperim
Evet ya güzel insan bulmak o kadar zor ki şu dönemde...Ooyy ablam olabilsede bir araya gelip icebilsek keskeNe hoş olurdu karşılıklı hoş sohbetle birlikte
Tam gidicektim eylül ayında tüpe kuzuu meğersem hamileymişimm ben şok geçirdim ya zaten ilkbaşta kanamam çok oldu düşük bile çok belliydi ama allaha şükürr bana tutunduMaşallah böyle güzel sürprize can kurban❤iyiyiz bugünlere bin şükür, bebiş tam gazman kolik ağlıyor sürekli başka iyi çok şükür büyümeye çalışıyor.
Tedaviye gidecektin en son nasıl oldu hele anlat,fırsat buldukça gelip bakim. 14 haftalık yazıyor takvimde cinsiyetini öğrendiniz mi?
Maveracigim yeni girdim yeni gördümGünaydın canımNapıyorsun nasılsın
Yok kuzum daha tepişmiyoCanımmm
Bebiş napıyo tepinmeye başladı mı,
Rabbim hep gönlü,sözü, özü güzel insanlara denk düsürsün ablaEvet ya güzel insan bulmak o kadar zor ki şu dönemde...Bu mesajın bile içme keyfini yaşattı canım benim. Var ol ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?