- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
Erkek olanı yavrusuyla annesine mama karşılığında petshopa .Pisiler 2 ay oldu ya sahiplendirelidogum yapmis 3 yavrusundan 2 si ölmüş 1 yavrusuyla sahiplerinde beyaz kedimi yani erkek olani da yavrusuyla annesine mama karsıliginda petshopa vermisler
Kuzu siz ne kadarlik oldunuz sorucam unutuyorumYaayarışmadan kazanınca geri gelmiyor mu anaa çok saçma sonuçta o hal sana verilmiş geri geldiğinde alman lazımdı
Hahah bana kalsa misafirlere de koca koca kupalarda veresim varne ikide Bi çaya kalkcaz
Kendi başıma
Aminn aminn kuzum inşallah
Yani yavruyu vermisler,anneye bedava mama alınmış, ben böyle anladımErkek olanı yavrusuyla annesine mama karşılığında petshopa .
Burayı anlamadım canım
Oooo dondurmalara geçtukkk heeePacikom
Cano niye iptal edip gittinkiÜyeligim iptak ettim
Yenidem giriş yapınca gittiprolugu yarışmadan almışım
Direkt gelene bastımOooo dondurmalara geçtukkk heee
Tatilyaptin paremEvet 24 saat gittim geldim
Hahaha bende yoruldumm ve üşüdümmDirekt gelene bastım
Selam sabah yok
Mavişim çok şükür bir sıkıntı yok. Sıkı bir diyete girdim. Bugün ikinci günüm. Fırsat buldukça yürüyorum. Hedef -10 kilo... sağlıklı bir şekilde yürütüyorum. Meraklanma aç kalmıyorum.Sağol ablamsen napıyorsun nasılsı iyisin insallah
Sağol canım benim senin kadar olmasakda hani
Ammaaa ammaaaaa kuzummmSelam sabah yok
Gir yorganın altina mis gibiHahaha bende yoruldumm ve üşüdümm
Ablamm ablamm çiçekk ablamm nasılsinn sıkı bi diyete girmişsinn o niyekii
Ben bilmem ne zaman girsem burdasinAmmaaa ammaaaaa kuzummm
3 te ten beri dışarayduummm
Yurüyüş ettikk bi hava bi esiyodu ormanda geçtik markete 2 saat marketlere dolandıkk
Eve geldim saat 5 yemek yaptım yedikk bulaşık derken daha yeni totom gördü koltuğu ve üstümde bi ağırlık çöktü birazdayoksaa sana selam vermesem ölürüümmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?