Abouuvvv hahahaha o zaman anca denk geldik ve benim anca bittii senin yemek saatini biliyorum ulaaBen bilmem ne zaman girsem burdasin
Ayy ne güzel bide uyku çek bosverÖyle ettim kuzuu en sevdiğimmm
Hahahah uyusamm salak gibi oluyorumm sonra yaa hiç almiyim kocişim vurmuş gitmişAyy ne güzel bide uyku çek bosver
Bugün yemek yapmadim ki benAbouuvvv hahahaha o zaman anca denk geldik ve benim anca bittii senin yemek saatini biliyorum ulaasen yemek yaparken ben dışardaydum
Nereye gitmişHahahah uyusamm salak gibi oluyorumm sonra yaa hiç almiyim kocişim vurmuş gitmiş
Ooooo bugün pekk bi rahattıımm diyorsunnnnBugün yemek yapmadim ki benNe varsa onu yedik
Rüyalaraaa aşkoooNereye gitmiş
Evet ev işi yönden rahatOoooo bugün pekk bi rahattıımm diyorsunnnn
Pantolonlar dar gelmeye başladı canım. 65 kilodan şikayetçiydim sorma birike birike 70 olmuşum. Zamanı gelmiş artık .. Seçici olmaya çalışıyorum sadece. Karbonhidrat, şeker almıyorum kuzum. Benim diyet zor değil aslında. Bir de günlük 10.000 adım...Ablamm ablamm çiçekk ablamm nasılsinn sıkı bi diyete girmişsinn o niyekii
Yatt beaa bugünü arıycaksınnn emiiiiEvet ev işi yönden rahatAma oram buram batiyo yatarkende
Ooo ablamm 70 bile iyi yavvvvPantolonlar dar gelmeye başladı canım. 65 kilodan şikayetçiydim sorma birike birike 70 olmuşum. Zamanı gelmiş artık .. Seçici olmaya çalışıyorum sadece. Karbonhidrat, şeker almıyorum kuzum. Benim diyet zor değil aslında. Bir de günlük 10.000 adım...
Sen de bugün bayağı yürümüşsün çok güzel. Doğuma kadar kendini yormadan hep yürü bitanem. İkinize de iyi gelecektir.
Yatt beaa bugünü arıycaksınnn emiiii
Uyumayacaklar vallahaaa tam uyucan hooppp vuaaaa vuuuaaaa diye ağlicak sıpaaa gözümünn çiçeğuuuuYataruk bee hemende uyumayacak mi bu bebisler
Bitti bitti koca diyor az çnce hadi aşkım ben biraz maçımı izleyim sende kadınlar klübünde yazış bende eahat izleyim der tabii bugün giremedim ona sardım heheheheheHoş gele bittimi mutfakk
Vuaa vuaa diye mi hahahahahaUyumayacaklar vallahaaa tam uyucan hooppp vuaaaa vuuuaaaa diye ağlicak sıpaaa gözümünn çiçeğuuuu
Aglarsa bizde ağlariz sıkıntı yokUyumayacaklar vallahaaa tam uyucan hooppp vuaaaa vuuuaaaa diye ağlicak sıpaaa gözümünn çiçeğuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?