Ablamm ablamm çiçekk ablamm nasılsinn sıkı bi diyete girmişsinn o niyekii
Pantolonlar dar gelmeye başladı canım. 65 kilodan şikayetçiydim sorma birike birike 70 olmuşum. Zamanı gelmiş artık .. Seçici olmaya çalışıyorum sadece. Karbonhidrat, şeker almıyorum kuzum. Benim diyet zor değil aslında. Bir de günlük 10.000 adım...
Sen de bugün bayağı yürümüşsün çok güzel. Doğuma kadar kendini yormadan hep yürü bitanem. İkinize de iyi gelecektir.

Reactions: Jou
Ooo ablamm 70 bile iyi yavvvv
Zaten şeker en başı ben hamileyimya hanii şekerli şeyler hiç yemedim yasak zaten hiçte kilo almadım demekkii ondan yana biz kilo alıyormuşuzz hattaa pilav bile en tehlikeli iş şekerliler için çokta severim pilavı eşim gitmiş şekersiz pirinç bulmuş orjinall okadar güzelkiii ötekilerle nekadarda fark ediyormuş dedim bian hem şişirmiyorda çokgüzell yanii
Yürümeye çalışıyorum ablada çok soğukk buz gibi sibirya gibi resmen eve geldim bacaklarım buz üşüdümm diyorum ev gibisi yok
Ama hep mwrkete gitmek bile yurumek gibiydi ben hep öyle ederim hep beraber gideriz markete buzaman artık iyiyim çok şükürrr normale döndüm

Hoş gele bittimi mutfakk
Bitti bitti koca diyor az çnce hadi aşkım ben biraz maçımı izleyim sende kadınlar klübünde yazış bende eahat izleyim der tabii bugün giremedim ona sardım hehehehehe

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…