İyi akşamlar kuzucumİyi akşamlar kızlar
Bende iyiyim canımİyiyim cınım sen nassın
Iyi akşamlarrrrrrrr
Tut elimdenOlsun olsun Kızzz emaaannnnnn
Ayyy adı güzelllllahaa bu da konyalı ben de konyalı karaman
Osbir yaşındayım denizlide yaşıyorum buraya gelin geldim çünkü niye memleketimde erkek kıtlığı vardı uf salak kafam
Annaaaaa kız donlar kargoda kaldı sana ulaşmadan tüh
Neyse ki kısa sürmüş uslu dur Bi da gitme taaamm mı
12 olduk çok şükür canımKuzu siz ne kadarlik oldunuz sorucam unutuyorum
Hahah pare mahpus bitmişTut elimden
Kurabiyem günlerce kk ya gelme iki gün takıl sonra banHahah pare mahpus bitmişyine yeniden sahalara döndün ama bdv ye gitme emi
Kurabiyem günlerce kk ya gelme iki gün takıl sonra ban
Teşekkür ederim bitanem.Selam Ablacııım seni burada görmek ne güzel
Afiyet olsun ablacııım
İyi bende buralarda takılıyorum
He ya dedim ki kuzenle evlenmem dedim kelebek neymiş huzur akraba evlilgiymisSanki tam gelme zamanını beklemişsin
Hahah evet parem bahçe işlerinin bitmesi yaramadı sanaKurabiyem günlerce kk ya gelme iki gün takıl sonra ban
Canım benim afiyet olsun
Temizlik bitince@cotton @kedilinick D u t @HeLLaa @Simurgp @ASSOSyal Catlak-kurabiye mavikelebek34 Elhan @Emma3 @halleyyy @cotton @Migim @Kahve __Kokusu @madammor coconatt @Mcz09 @Lavinia_84 @Nosking @nur etiket yapmayı unuttuğum kişiler vardır muhakkak canlar kusuruma bakmayın bazılarınızla daha tanışamadık bile
O konuya bende yazdım baya bişey sonradan sildimHe ya dedim ki kuzenle evlenmem dedim kelebek neymiş huzur akraba evlilgiymis
Hele senin çikilotanı severim yaaCanım benim afiyet olsun
Bende de bir akşam kahvesi gelsin
Kız paremi tutsaydın yaO konuya bende yazdım baya bişey sonradan sildim
Ben bahçe için yaratilmisim başka olmuyor ya bana evde oturmak yaramadı aynenHahah evet parem bahçe işlerinin bitmesi yaramadı sana
Hahahaha abla güldürdün doğru haklısın aslındaTeşekkür ederim bitanem.Maşallah sen de istikrarlı çıktın ceee deyip gitmeyenleri çok seviyorum ben de. Sonra ben bu kızı bir yerden tanıyorum ama nereden deyip düşünüyorum. İki defa tanışıyorum sonra
Göndereyim mi KurabiyemHele senin çikilotanı severim yaa
Hahah biz seni tutarız parem eskisi gibi merdane ile kovalarızBen bahçe için yaratilmisim başka olmuyor ya bana evde oturmak yaramadı aynen
Afiyet olsun cocoCanım benim afiyet olsun
Bende de bir akşam kahvesi gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?