Evettt dimiii yavvvvbende atacağum kocişin kucağınaaa hadi ben uyumağaaaAglarsa bizde ağlariz sıkıntı yokBaksin babasiyla abisi banane
Hahahahaha bu iyiydiii arada bi yalakalıkk yaptıı tabii rahat bırak diyey saağaaaaaaaBitti bitti koca diyor az çnce hadi aşkım ben biraz maçımı izleyim sende kadınlar klübünde yazış bende eahat izleyim der tabii bugün giremedim ona sardım hehehehehe
Adam işini biliyoRüyalaraaa aşkooo
Hahahaha aynenn öyleee vuuuaaa vuuuaaahhhh diye ağlıcakk hepppVuaa vuaa diye mi hahahahaha
Deli kızın deli bebesi olur tabii
Diyorumm garuuu gördünmü ooo diyo hahahaha illaa dövecemm onu onu istiyorrrAdam işini biliyo
Ya annemler gelecek ya odalarını hazırladık nevresim geçirdik evi süpürdü kullanılmayan odaya yerleştirilecekleri yerleştirdik onu yap bunu da yap derken sıkıldı yoruldu ondan der oralarda gez yazışta bana iş çıkarma diyeHahahahaha bu iyiydiii arada bi yalakalıkk yaptıı tabii rahat bırak diyey saağaaaaaaa
Sardım derkennnn
Hahahahahaha adam işi biliyor vallahaaYa annemler gelecek ya odalarını hazırladık nevresim geçirdik evi süpürdü kullanılmayan odaya yerleştirilecekleri yerleştirdik onu yap bunu da yap derken sıkıldı yoruldu ondan der oralarda gez yazışta bana iş çıkarma diye
KesinlikleHahahahahaha adam işi biliyor vallahaa
Blavligjshj üff yazamadım o da çok zorduİyidir canım senden naber?
Sen benim paresilanın topiğindeki mucizesin dimiben de blacklight 3 gün sonra nickimi eskisi gibi yapcam
Yavrum benimYaa canımm ben çok uğraşlar içinde yaşadımm rahim film desen klomen desen 2 aşılama desen hep olumsuzduu yumurtam büyürdü ama çatlamazdı buda allahh işte ol dedi ve olduçatlasada olmuyordu gelişme
Hava yumuşak olduğu günlerde yürürsün . Canım şekersiz pirinci hangi marketten aldınız denemek isterdim. Kuru fasulye pilavsız pek yavan değil miOoo ablamm 70 bile iyi yavvvv
Zaten şeker en başı ben hamileyimya hanii şekerli şeyler hiç yemedim yasak zaten hiçte kilo almadım demekkii ondan yana biz kilo alıyormuşuzz hattaa pilav bile en tehlikeli iş şekerliler için çokta severim pilavı eşim gitmiş şekersiz pirinç bulmuş orjinall okadar güzelkiii ötekilerle nekadarda fark ediyormuş dedim bian hem şişirmiyorda çokgüzell yanii
Yürümeye çalışıyorum ablada çok soğukk buz gibi sibirya gibi resmen eve geldim bacaklarım buz üşüdümm diyorum ev gibisi yok
Ama hep mwrkete gitmek bile yurumek gibiydi ben hep öyle ederim hep beraber gideriz markete buzaman artık iyiyim çok şükürrr normale döndüm
Merhaba bitanemNabersiniz bakıyııım
Sağoll canımm benimm cümlemize herkese nasip etsiBlavligjshj üff yazamadım o da çok zordumihralin de havalı heee
He gız başka bir olan mucize yok galibe
İyiyim ben de aynı devam
Yavrum benim
Rabbim evladını sana bağışlasın canım benim çok şükür❤ ❤ ❤
Selam Ablacııım seni burada görmek ne güzelMerhaba bitanem
Çay içiyorum.
Sen nörüyon
Bu ablaaa hattaa şekersiz olduğu için ben yiyorumm çok severimm biara çok istedii canımm bundanaldı kocimm ama çok iyii kurufasulyenin yanınaa hiç aldığımı bilmem kilo gerçekten şiştiğimi bile bilmem eşimde çok sevdii bundan sonra bunu alirızz okadar farkediyorHava yumuşak olduğu günlerde yürürsün . Canım şekersiz pirinci hangi marketten aldınız denemek isterdim. Kuru fasulye pilavsız pek yavan değil mi
Uzun boylu değilim 160cm. 70 iyi durmuyor tatlım...
Kemiklerin isinmistir ne güzel
Olsun olsun Kızzz emaaannnnnnAnlaşıldı kaçırmışımm az da bi magazin dedikodularınız olsun fenaamıı
Ayyy adı güzelllllBen rümeysa 21 yaşındayım aksaray geliniyim ama aslen konyalıyımbenden başlamış bulunduk
Annaaaaa kız donlar kargoda kaldı sana ulaşmadan tühBen geldim heyyoooooo
Nasılsın canımİyi mi akşamlar keleboş
İyiyim cınım sen nassınNasılsın canım
Iyi akşamlarrrrrrrrİyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?