Bitti bitti koca diyor az çnce hadi aşkım ben biraz maçımı izleyim sende kadınlar klübünde yazış bende eahat izleyim der tabii bugün giremedim ona sardım hehehehehe
Hahahahaha bu iyiydiii arada bi yalakalıkk yaptıı tabii rahat bırak diyey saağaaaaaaa
Sardım derkennnn

Hahahahaha bu iyiydiii arada bi yalakalıkk yaptıı tabii rahat bırak diyey saağaaaaaaa
Sardım derkennnn
Ya annemler gelecek ya odalarını hazırladık nevresim geçirdik evi süpürdü kullanılmayan odaya yerleştirilecekleri yerleştirdik onu yap bunu da yap derken sıkıldı yoruldu ondan der oralarda gez yazışta bana iş çıkarma diye

İyidir canım senden naber?
Sen benim paresilanın topiğindeki mucizesin dimi ben de blacklight 3 gün sonra nickimi eskisi gibi yapcam
Blavligjshj üff yazamadım o da çok zordu mihralin de havalı heee
He gız başka bir olan mucize yok galibe
İyiyim ben de aynı devam
Yaa canımm ben çok uğraşlar içinde yaşadımm rahim film desen klomen desen 2 aşılama desen hep olumsuzduu yumurtam büyürdü ama çatlamazdı buda allahh işte ol dedi ve oldu çatlasada olmuyordu gelişme
Yavrum benim
Rabbim evladını sana bağışlasın canım benim çok şükür❤ ❤ ❤

Hava yumuşak olduğu günlerde yürürsün . Canım şekersiz pirinci hangi marketten aldınız denemek isterdim. Kuru fasulye pilavsız pek yavan değil mi
Uzun boylu değilim 160cm. 70 iyi durmuyor tatlım...
Kemiklerin isinmistir ne güzel

Reactions: Jou
Sağoll canımm benimm cümlemize herkese nasip etsi

Bu ablaaa hattaa şekersiz olduğu için ben yiyorumm çok severimm biara çok istedii canımm bundanaldı kocimm ama çok iyii kurufasulyenin yanınaa hiç aldığımı bilmem kilo gerçekten şiştiğimi bile bilmem eşimde çok sevdii bundan sonra bunu alirızz okadar farkediyor
Migrostan aldık zarzor bulduk herkes alıyo bundan

Eklentiler

• IMG-20211211-WA0026.webp
    38 KB · Görüntüleme: 27
Anlaşıldı kaçırmışımm az da bi magazin dedikodularınız olsun fenaamıı
Olsun olsun Kızzz emaaannnnnn
Ben rümeysa 21 yaşındayım aksaray geliniyim ama aslen konyalıyım benden başlamış bulunduk
Ayyy adı güzelllll ahaa bu da konyalı ben de konyalı karaman
Osbir yaşındayım denizlide yaşıyorum buraya gelin geldim çünkü niye memleketimde erkek kıtlığı vardı uf salak kafam
Ben geldim heyyoooooo

Annaaaaa kız donlar kargoda kaldı sana ulaşmadan tüh
Neyse ki kısa sürmüş uslu dur Bi da gitme taaamm mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…