- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Iyi yapmisin ama ben ve diğerleri 12 kişi geyikten gittikO konuya bende yazdım baya bişey sonradan sildim
Evet ya beni dövün aslin da suç sizin ben şiddete alistim hahahHahah biz seni tutarız parem eskisi gibi merdane ile kovalarız
İnan ki ben/ biz de çok sevdik enerjini muhabbetini.Hahahaha abla güldürdün doğru haklısın aslındaeğer çok sevdiysem topiktekileri bırakmam konuşurum onlar beni bırakana kadar tabii
Teşekkür ederim fatmazell beraber olsun inşallahAfiyet olsun coco
Patili çikolataların harika görünüyor
Kızçem canın çektiyse kocine söyle yarın alsın içime dert olur benimAllah razı olsun balım afiyet olsun
Yaaaa bende sizleri çok sevdimİnan ki ben/ biz de çok sevdik enerjini muhabbetini.Karşımdaki insan egolu olmasın yeter her türden hanımla anlaşabilirim sanıyorum.
Anaa nasıl kızzz 12 kişi mi gitti o günIyi yapmisin ama ben ve diğerleri 12 kişi geyikten gittik
Teşekkür ederim kuzucum içmiş kadar oldum gönüller bir olsunTeşekkür ederim fatmazell beraber olsun inşallah
Kızçem canın çektiyse kocine söyle yarın alsın içime dert olur benim
Kuzum benim yok kız ben sevmem çikolata zatenTeşekkür ederim fatmazell beraber olsun inşallah
Kızçem canın çektiyse kocine söyle yarın alsın içime dert olur benim
Kız profildeki sen misinTeşekkür ederim kuzucum içmiş kadar oldum gönüller bir olsun
Alüüüü sen de mi hamiş sin Kuzu12 olduk çok şükür canım
Kurabişiiim sen hamiş misiinKuzum benim yok kız ben sevmem çikolata zatenevde de benzeri var kocinin zulasından çalarım
Parenin olduğu yerde ekşın biter mi abla
Evet beniiimKız profildeki sen misin
Ban çekiyor ellem
Aynen canımKurabişiiim sen hamiş misiin
Maşallah maşallah canım çok güzelsinEvet beniiim
Nasılsın abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?