Hic denk gelmiyor.Parenin olduğu yerde ekşın biter mi abla
Ayyyy kuzuuum sağlıkla alırsın kucağına inşallahAynen canım
Maşallah maşallah canım çok güzelsin
Sende sağol canımTeşekkür ederim kuzucum içmiş kadar oldum gönüller bir olsun
Bu kocilerin zulası maaşallah Heç bitmiyorKuzum benim yok kız ben sevmem çikolata zatenevde de benzeri var kocinin zulasından çalarım
Ekşın varsa ben kaçırıyorum genelde Elhancım varsa bir hareketlilik bilelim
Oy yerim onun nubunu, sağ salim kucağına alda gerisi önemli değil.Tam gidicektim eylül ayında tüpe kuzuu meğersem hamileymişimm ben şok geçirdim ya zaten ilkbaşta kanamam çok oldu düşük bile çok belliydi ama allaha şükürr bana tutundu
Cinsiyeti öğrenemedikk geçen pazartesi gittik nubununu kapatmış göstermedii inatçı çıktı benim sıpaaooyyy buzaman hep gaz zaman ya zatenn allahh kolaylıkk versinn canım beniimm
İyiyim ablacım bir tek sobanın üzerinde kestanem eksik keyifler yerinde.Nasılsın abla
Hareketlilik olsa diyordum ben deSende sağol canım
Bu kocilerin zulası maaşallah Heç bitmiyor
Ekşın varsa ben kaçırıyorum genelde Elhancım varsa bir hareketlilik bilelim
Ben eksini yaptım.geldim ban yedim geldim hhahhhaha her an ekşin olabilir
Çok tatlı değil miKız profildeki sen misin
Ne izlemeye nede ekşının içinde olmaya Heç niyetim yok, benden uzak aman aman suçsuzken suçlu durumuna düşerim ben, kalsın bacımHareketlilik olsa diyordum ben de
Uzaktan cekirdegimizi alır izlerdik kaçma ya
Eskiden de böyleydi pare hep bdv ye gider iki güne Bi banlanırdı hahah bizde elimizde merdane kovalardıkHic denk gelmiyor.burada missler gibi o hâlini görmeyi isterdim.
Ohh ohh ne güzel olurdu valla bende bu sabah soba gözünde pişen patates kokusuyla başladım güneİyiyim ablacım bir tek sobanın üzerinde kestanem eksik keyifler yerinde.gerci soba da yok ama ...öyle işte
Sen de iyi misin bu ekşinlarla bir ilgin var mı ? En son pammuk elinde bıçakla sizi kovaliyordu bir daha da görmedim zaten.
Ya benim başım ağrıyor
Yaaa kuzum neden kiYa benim başım ağrıyoryazık bana
Yaa inanmayacaksin bende tam senin profilinde dolaniyoedum kedi resimlerine
Ooyyy tekbaşına bidee canımm benimm yaa bilyorumm kuzum sen de çok zor geçirdinOy yerim onun nubunu, sağ salim kucağına alda gerisi önemli değil.
Bende kaybetme korkusu ile geçirdim hamileliğimi, Allah a şükür 2 ayı devirdik bile.❤ sorma tek başına bakıyorum birde ,gece gündüz karıştı
Kedilinin enerjisi de çok güzel değil mi abla buradaki kadınların hepsinin ayrı güzel enerjileri var iyi ki üye olmuşum iyi ki geç keşfetmiş olsam da
Hahhaha yine dövün beniEskiden de böyleydi pare hep bdv ye gider iki güne Bi banlanırdı hahah bizde elimizde merdane kovalardıkama onu pataklaması çok zevkli
Ohh ohh ne güzel olurdu valla bende bu sabah soba gözünde pişen patates kokusuyla başladım günehalbuki ne soba var ne gözünde patates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?