- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Tamam dayanamadım barışıyorumBenim çiçemm benim böcüşüm benim minişim
Iyiyim şükür kizlara yetismeye çalışıyorum sen nasılsınYaa hahaha nasılsın napıyorsun
Ne güzelIyiyim şükür kizlara yetismeye çalışıyorum sen nasılsın
Kediye olan sevgimizden eşimizin de kârlı çıkmasıAllah seni huyun halana değil ablana çekmiş isiramasam da mıncıklıyorum kedi gidiklanmaktan artık dayanamıyor ısırıyor ellerimi. Eşini isirmani hayal ettim bir an niye benim aklıma gelmedi bu....
Ooo gözün aydın şimdidenNe güzelçok şükür iyiyim annemler geliyor sabah evi bi sildik süpürdük eşimle öyle bugünüde bitirdik işte
Hahahah tiktoklara daldım çay yaptım şimdideeAma napıyım elimde değil birden fazla övgüler yağıncaaguzuum nere gittin geldin bakem
Herifi tenhada sıkıştırıp öpsem gene ikna olmaz bizimkiKediye olan sevgimizden eşimizin de kârlı çıkmasıbelki böylelikle evinize kedi almak ister
Afiyet olsun bitanemHahahah tiktoklara daldım çay yaptım şimdidee
Sağol bitanemOoo gözün aydın şimdiden
Ohhh afiyet olsun guzummHahahah tiktoklara daldım çay yaptım şimdidee
Teşekkür ederim ablacım beraber olsunAfiyet olsun bitanem
Sağoll kuzum demlensin çeker atarımOhhh afiyet olsun guzumm
Att bebeğiiim beraber içmiş gibi oluruz hemSağoll kuzum demlensin çeker atarım
Olurr canım benim buarada dün sinirlendiğim kızlar vardı ya liseden aradılar beni özür diledilerr barıştıkkAtt bebeğiiim beraber içmiş gibi oluruz hem
Aaaa öyle mii çok sevindim kuzuum hep daim olsun arkadaşlığınız inşallah güzelim beniimOlurr canım benim buarada dün sinirlendiğim kızlar vardı ya liseden aradılar beni özür diledilerr barıştıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?