Şımarmaaa lenn sendeeYaaa ablaaa şımarıyorum amaaa
Aynen abla maşallah çok tatlış bir yüzü varÇok tatlı değil mi
Cok şükür yok canım benimYaaa kuzum neden kimigrenin falan var mı ?
Ama napıyım elimde değil birden fazla övgüler yağıncaaŞımarmaaa lenn sendee
Hahah sen istedin o zaman geliyor merdanelerHahhaha yine dövün beni
Yine laf den bana.
Bırakmam beni yaban ellere
Canımm hamişiiim teşekkür ederim güzel iltifatların içinAynen abla maşallah çok tatlış bir yüzü varkalbisi de öyle hissediliyor enerjisi
Tabiii kuzum hepsi öyle biraz şakaklarına masaj yap belki iyi gelirCok şükür yok canım benim
Niye bende anlamadım ki
Ağrı kesici de içmek istemiyorum çok ciddi bir ilaç, hiç öyle saymasak da..
Bak onu unutmuşum patates de çok güzel olur. Annem mutlaka kuzinede bir şey pişirirdi. Hiçbir şey olmasa nohutu islar fırınında pişirirdi. Modernleşmek ne çok şeyi almış götürmüş bizdenEskiden de böyleydi pare hep bdv ye gider iki güne Bi banlanırdı hahah bizde elimizde merdane kovalardıkama onu pataklaması çok zevkli
Ohh ohh ne güzel olurdu valla bende bu sabah soba gözünde pişen patates kokusuyla başladım günehalbuki ne soba var ne gözünde patates
Ya ben.seninyerim bebem.benimHahah sen istedin o zaman geliyor merdanelerBi daha banlanırsan duvarına gelip pataklıcam
Bende sana yazicaktım
Allah seni huyun halana değil ablana çekmiş isiramasam da mıncıklıyorum kedi gidiklanmaktan artık dayanamıyor ısırıyor ellerimi. Eşini isirmani hayal ettim bir an niye benim aklıma gelmedi bu....Eki Görüntüle 2972242
Yani çok istiyorum isirmakkkkkk.
Fatmazell belki de basım kedi görünce dişlerimi sıkmaktan agriyordur, ciddiyim ha isiramiyorum ya kafayı yicem .
Bazen eşimi isiriyorim kedi görüncenapiyim birinden çıkarmam lazim o arzumu
He ya nostaljiye gittik burnumuzun direği sızladıBak onu unutmuşum patates de çok güzel olur. Annem mutlaka kuzinede bir şey pişirirdi. Hiçbir şey olmasa nohutu islar fırınında pişirirdi. Modernleşmek ne çok şeyi almış götürmüş bizden
Neyse çıkalım nostaljiden iyi olmayacak Kestane balının diyarı Zonguldak' a selam biz muhabbete devam edelim. Misspareyi dovelim azıcık da keyfimiz yerine gelsin.bir daha gidecek misin bedeveye
Guzzuuumm görmedim mm ben küsme gel
Hahahahaha inşallah bir gün olur o zaman ne diyeyimEki Görüntüle 2972242
Yani çok istiyorum isirmakkkkkk.
Fatmazell belki de basım kedi görünce dişlerimi sıkmaktan agriyordur, ciddiyim ha isiramiyorum ya kafayı yicem .
Bazen eşimi isiriyorim kedi görüncenapiyim birinden çıkarmam lazim o arzumu
Tamam arada döver sonra öperimYa ben.seninyerim bebem.benim
Vur şöyle popuma popuma
Hadi ya kaçayım diye okudum ben onuNe izlemeye nede ekşının içinde olmaya Heç niyetim yok, benden uzak aman aman suçsuzken suçlu durumuna düşerim ben, kalsın bacım
Kaçmadım kız kaçırıyorum dedim
Yaa hahaha nasılsın napıyorsunBende sana yazicaktım
Hemsom niye selam vermeyin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?