- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Dimi ya çok mantıklı vallaSende en sorulmayacaklara sordun. Nosta bende yalnız bakıyoruz
Varsa yardım edecek bence kesin çiftTekrar uğraşma yok tek avazda Tüp bebeğin tek sevdiğim yanı bu oldu
ne acelem varsa normal yürümeyi unuttum artıkHahahahaha turp gibisin maşaallahhh kosmadaa
Gitmedievlenince gitti mi
ayy görüm o yorumunuGitmedihala kokup geliyor arada bir şeyler bide üstüne gördüğün her nesneyi yiyecek bir şeye benzetme geldi
Sabah durumlarda biri kitap paylaşmış ben onu marshmallow olarak görüyordum
Annemde öyledirrr desen eve biri bekliyo diyodu bana koşa koşaa eve geliyorum diyo evdd ne varsa diyone acelem varsa normal yürümeyi unuttum artık
Kafam şöyle benceayy görüm o yorumunu
kız koşa koşa işe gel, işten çık koşa koşa spora git ordan çık koşa koşa eve gel bacaklarım ağrıyor eve gelince yavaş yürücem diyorum olmuyorAnnemde öyledirrr desen eve biri bekliyo diyodu bana koşa koşaa eve geliyorum diyo evdd ne varsa diyo
bende baktımda benzetemedimKafam şöyle bencebiraz da şundan ohh yandan yandan
Hahahahaha öyle alışmışsın canoo demekkiikız koşa koşa işe gel, işten çık koşa koşa spora git ordan çık koşa koşa eve gel bacaklarım ağrıyor eve gelince yavaş yürücem diyorum olmuyoraz yavaş yürü etrafına bak dimi yok illa koşa koşa eve gitcem
Kaç haftalık oldun şimdi?Yaparız belki öyle bir çılgınlık
Dimi ya çok mantıklı vallaikisi de aynı anda büyür ohh miss tabi büyüyene kadar günler nasıl geçiyor onu bilemem
Kuzuumm doğma büyüme bursaliyim, ekonomik düşünüp pandemiyi firsata cevirengiller bendeHafiften Kayserilik mi var kirazlım balımHemen işi ticarete döktün vallaha öpüyorum alıncağızından
Ters takla işide düşünülesi çok beğendim denicem
Huni konusunda kesinlikle ilk alıcı ben ve yandaşımNosking olur Bebelere gerek yok biz bişi yapmıyoz onlara sırtları tok, altları pek. Bu ekonomide mama, bez alıyoz huni yok onlara
Sen naptın yarışmada peki yazamadım ama döktürmüşsün yineVe tabiki yine sana oy verdim
Kurbisim sanada lazım, ileride lazım olacakHuni miii
Bende isterim
Wuuuuuu menecerim olur musun bebeğim
Yaaaaaaaaaaaaaaaa allahimmmHunilenmeme sebep failide buraya bırakayım...
Az biraz mazoşisttir. Kendisini tırnaksız çizer ama asla ağlamaz. Karşınızda Miss Spark kepçe kulak
Eki Görüntüle 2975642
Hahaaa ana kafası işte yaa zehir gibiAman çatlakım yarım koydur mümkünse
Bölünür falan tek de riskli
Hee gıızzOooooo hayırlı işlerrr yavvv akşama sarma var heeee
Kuzuumm doğma büyüme bursaliyim, ekonomik düşünüp pandemiyi firsata cevirengiller bendeoyy size feda olsun renk renk huniler, üçer beşer verelim siz mutlu olun yeter ki
Canım mısın yaaa, verdiğin oya kurban olurum,allah razı olsun bitanemgidip bakamadım hayırlısı ınş kuzucum benim
Oyy senide bebelerimide mincir mincir ederim
Wuuuuuu menecerim olur musun bebeğim
Bu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?