Sende en sorulmayacaklara sordun. Nosta bende yalnız bakıyoruz
Varsa yardım edecek bence kesin çift Tekrar uğraşma yok tek avazda Tüp bebeğin tek sevdiğim yanı bu oldu
Dimi ya çok mantıklı valla ikisi de aynı anda büyür ohh miss tabi büyüyene kadar günler nasıl geçiyor onu bilemem

Annemde öyledirrr desen eve biri bekliyo diyodu bana koşa koşaa eve geliyorum diyo evdd ne varsa diyo
kız koşa koşa işe gel, işten çık koşa koşa spora git ordan çık koşa koşa eve gel bacaklarım ağrıyor eve gelince yavaş yürücem diyorum olmuyor az yavaş yürü etrafına bak dimi yok illa koşa koşa eve gitcem

Reactions: Jou
Hahahahaha öyle alışmışsın canoo demekkii

Kuzuumm doğma büyüme bursaliyim, ekonomik düşünüp pandemiyi firsata cevirengiller bende oyy size feda olsun renk renk huniler, üçer beşer verelim siz mutlu olun yeter ki

Canım mısın yaaa, verdiğin oya kurban olurum,allah razı olsun bitanem gidip bakamadım hayırlısı ınş kuzucum benim

Oyy senide bebelerimide mincir mincir ederim

Hunilenmeme sebep failide buraya bırakayım...
Az biraz mazoşisttir. Kendisini tırnaksız çizer ama asla ağlamaz. Karşınızda Miss Spark kepçe kulak

Eki Görüntüle 2975642
Yaaaaaaaaaaaaaaaa allahimmm çıldırmayın beni yaaa burnumun direği sızladı uçarak koşarak ısırmak istiyorum şuan yeminle ağzım sulandı ağzını yüzünü yidigimin bebesi

Wuuuuuu menecerim olur musun bebeğim

İş teklifini geçen sene yapacaktın. Bu saatten sonra kimseye bir faydam dokunmaz benim

Hem mıncır diye koydum birini sana

Hatta gül diye Görünce gülme geliyor bu kızda çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…