Hahahaha ilkbaşlarda çok tuğaf oldumm yaa sonra alıştım ama son 3 haftadır ettiğimiz yokk ahhh kocişimee yazukkk yaaOffff taze mi ateşle Kızzzzz
Nankör kilolar,
Yaaaaaa erken dahaaa çocuğu nelere maruz bırakıyon yaaa
Ayy bi gaflet bastı ki sorma canoKılarsın bitanrmm benimm ooyyy allah kabul etsinn
Bitti bnim mesaibide yatsı namazımı kılarsam çok güzel olacak
Aaaaaa katiyen öyle birşey olamaz sonra suratlar bi karış iner kv min sonra soğuk davraniyon der annengili mi özledin yok bi sıkıntın mi var der ordan oğluna taşar yani asıl kp dere oradan eşime derken uzun meselee yani en iyisi ağırlamak en azından bereketi kalır
Yerinde olsam herifi boşar kahveyle evlenirdimBana kalsa hepsi benimdi altınlaaaarçoklar bir plan yapmıştım ama Adam bonkör gitti elmasım
Offff taze mi ateşle Kızzzzz
Nankör kilolar,
Yaaaaaa erken dahaaa çocuğu nelere maruz bırakıyon yaaa
Yaaa nerede yaşıyorsun senn ?
Kalk kalk kuzu hemen iki dk kıl gel bakmaya buraya simdiii bekliyorum hadiiiAyy bi gaflet bastı ki sorma cano
Amaaa 3 haftadırr ettiğimiz yok cano yaaa bakmaa
Eskisi gibi olmayy o işlerr bize sert lazım yumoş yumoş kibarcaa olmaayyyy
Yaaaa öylemii kuzum bende dedim neden yapmıyolar diyee sen duttan bence ders alll adamı bi kudurtttİyi yine yumuş yumuş oluyormuş hala. Bizde 2 metre set çektiydi adam transferden sonraDevrem napıyın ya diye gezdik 9 ay
Zonguldak bebegimYaaa nerede yaşıyorsun senn ?
Ben var severseeennnnn
Burdayim kuzumm tv bakiyozBen var severseeennnnn
Canım kuzuşuuummmmm hoşgeldin nerelerdeydin yaavvvv
Yerinde olsam herifi boşar kahveyle evlenirdim
Ohhh kuzummm sağlıcakla yaşa inşallah bebiklerinleZonguldak bebegimKömürün Denizin Yeşilin bol bulunduğu yer
Kızaamm yılbaşı haftası tatil dizi yoh birşey yohhhhBurdayim kuzumm tv bakiyoz
Tesekkür ederim canimmOhhh kuzummm sağlıcakla yaşa inşallah bebiklerinle
Yaa üç kuruş bakacaktık eşimlen yokmuş ala ala dediydik demek yılbaşı haftası oldu içinmişKızaamm yılbaşı haftası tatil dizi yoh birşey yohhhh
Film bakiyoz zaten kizzzKızaamm yılbaşı haftası tatil dizi yoh birşey yohhhh
Yerinde olsam herifi boşar kahveyle evlenirdim
Yaaaa öylemii kuzum bende dedim neden yapmıyolar diyee sen duttan bence ders alll adamı bi kudurtttD u t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?