- 12 Mart 2019
- 16.523
- 35.951
- 598
Canını yerimmmm
Tabi kuzum canım beniimmSağolasın canm beniminşallah memnun kalırız bankadan arkadaşı çok övmüş kullanışlı çok iyi diye ama
Kızzz diğeri de beni zayuflatsın şu göbeğimi bari alsınnnn
Dayanaman gııızzz öderiz Allah n izniylegeri şeyler de oluverse paraya çare bulunurda
Sağolasın canm beniminşallah memnun kalırız bankadan arkadaşı çok övmüş kullanışlı çok iyi diye ama
Kızzz diğeri de beni zayuflatsın şu göbeğimi bari alsınnnn
Dayanaman gııızzz öderiz Allah n izniylegeri şeyler de oluverse paraya çare bulunurda
Şey de ümran avcu var ya umrantoo o da sürekli reklamını yapıyo Bi tayt ama işe yarar mı bilmem kiBenimde göbüşüm çıktı baya bi tayt buldum şu fenomen şulemsi var bilirmisiniz onun markası olan tayttan karna baskı yapıyormuş ve iştah şu bu kesiliyormuş karın düzleşiyormuş falan onu alıcam bi deniyecem
Binecek başka şeeyyyVallaha insan üşeniyor ona binmeyeBen bekarken kullanmadım şimdi evde olsa hiç dokunamam Binecek başka şeyler varken hemde
Yaaaaa Çokkk fenasınnnnnVallaha insan üşeniyor ona binmeyeBen bekarken kullanmadım şimdi evde olsa hiç dokunamam Binecek başka şeyler varken hemde
Yaa görmedim ama alıp deneyeceğim biraz düzleşse yeter zaten bir kaç aya hamile kalırsam tekrar kilo alacağım hamilelikten sonra da korseyle beraber kullanırım diye düşündümŞey de ümran avcu var ya umrantoo o da sürekli reklamını yapıyo Bi tayt ama işe yarar mı bilmem ki
Yaaaaa Çokkk fenasınnnnn
O göbek eritmiyor amaaaaaa
Göbeğimden oturup kalkamıyorum o kadar rahtsız edici su içse yarar mı insana bana yarıyorYaa görmedim ama alıp deneyeceğim biraz düzleşse yeter zaten bir kaç aya hamile kalırsam tekrar kilo alacağım hamilelikten sonra da korseyle beraber kullanırım diye düşündüm
Binecek başka şeeyyy
Yok yaaaa libidom düşük bu aralar faydası yokAsıl kalori yaktıran oBenden demesi
Yok yaaaa libidom düşük bu aralar faydası yok
Veriyorum vermesine de hemen de alabilme potansiyeli var bendeGöbeğimden oturup kalkamıyorum o kadar rahtsız edici su içse yarar mı insana bana yarıyor
Sen gençsin çabuk verirsin
Oooooo sen neeediiiyoorrssuuunnnnnnSen hamilesin şuan ve uzuuun bir süre yapamıyacağın bir aktivite
Bitti bnim mesaiOoyyy iyi yaptın vallahaa kuzuuummmm
Aaaaaa katiyen öyle birşey olamaz sonra suratlar bi karış iner kv min sonra soğuk davraniyon der annengili mi özledin yok bi sıkıntın mi var der ordan oğluna taşar yani asıl kp dere oradan eşime derken uzun meselee yani en iyisi ağırlamak en azından bereketi kalırMisafir geldiğinde karnım ağrıyor diye tuvalete kaçardım ailemin evindeykenNe kendim çıkardım nede misafirler girebilirdi En son tuvalet yüzünden erken kalkarlardı Bir taşla çoklu kuş
BlueBerry4268 çok bunaldıysan dene istersen bacım
Ooo aşk böcükleri
Oooooo sen neeediiiyoorrssuuunnnnnn
Yapıyorruummm gene o sert
Kahvelerrr kahveeesiii olsunnn nerde kahve nerdeeeeeeeeeee şenliiikkkkk dün bugün farketmezz görelimm bi kahveleriniiziiiiii
D u t karamel Latte BlueBerry4268 Fatmazell bir mucizee @Elhan @ASSOSyal @kedilinick Madammor @ozo1907 @Migim @cevizli tarcinli kek
@HeLLaa @Hogwartss @AselKassandra @twinky @NoskingMi-Ok Yun @Lavinia_84
Eki Görüntüle 2981204
Kılarsın bitanrmm benimm ooyyy allah kabul etsinnBitti bnim mesaibide yatsı namazımı kılarsam çok güzel olacak
Aaaaaa katiyen öyle birşey olamaz sonra suratlar bi karış iner kv min sonra soğuk davraniyon der annengili mi özledin yok bi sıkıntın mi var der ordan oğluna taşar yani asıl kp dere oradan eşime derken uzun meselee yani en iyisi ağırlamak en azından bereketi kalır
Offff taze mi ateşle KızzzzzTrabzondayım fındık gönderem mi
Nankör kilolar,Veriyorum vermesine de hemen de alabilme potansiyeli var bende
Yaaaaaa erken dahaaa çocuğu nelere maruz bırakıyon yaaaOooooo sen neeediiiyoorrssuuunnnnnn
Yapıyorruummm gene o sert
Amaaa 3 haftadırr ettiğimiz yok cano yaaa bakmaaBu hikayede yanan ben oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?