Tabi kuzum canım beniimm

Vallaha insan üşeniyor ona binmeye Ben bekarken kullanmadım şimdi evde olsa hiç dokunamam Binecek başka şeyler varken hemde

Şey de ümran avcu var ya umrantoo o da sürekli reklamını yapıyo Bi tayt ama işe yarar mı bilmem ki

Şey de ümran avcu var ya umrantoo o da sürekli reklamını yapıyo Bi tayt ama işe yarar mı bilmem ki
Yaa görmedim ama alıp deneyeceğim biraz düzleşse yeter zaten bir kaç aya hamile kalırsam tekrar kilo alacağım hamilelikten sonra da korseyle beraber kullanırım diye düşündüm

Yaa görmedim ama alıp deneyeceğim biraz düzleşse yeter zaten bir kaç aya hamile kalırsam tekrar kilo alacağım hamilelikten sonra da korseyle beraber kullanırım diye düşündüm
Göbeğimden oturup kalkamıyorum o kadar rahtsız edici su içse yarar mı insana bana yarıyor
Sen gençsin çabuk verirsin

Ooyyy iyi yaptın vallahaa kuzuuummmm
Bitti bnim mesai bide yatsı namazımı kılarsam çok güzel olacak
Aaaaaa katiyen öyle birşey olamaz sonra suratlar bi karış iner kv min sonra soğuk davraniyon der annengili mi özledin yok bi sıkıntın mi var der ordan oğluna taşar yani asıl kp dere oradan eşime derken uzun meselee yani en iyisi ağırlamak en azından bereketi kalır
Ooo aşk böcükleri

Kılarsın bitanrmm benimm ooyyy allah kabul etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…