Yok ben muhasebeciyim normalde ama artık ev hanımlığına terfi ettim. Eşim özel harekat ondan dolaşıyoruz tüm ülkeyi Gurbet ellerde tek başıma birde ikiz doğurdum 3. Bana kabus olur Burdan sonra doğu var tekrar çünküm

Aaayyy allahımmm duttt halamın kedisii kaç gündürrr kedii bağırıyorr resmenn hepten canı isteyyy kukusu yanduu piştuuu heptenn yaaa geliyoo yanıma totosunu bana açıyorrr dediim kızımm çük yok bendee ayy yok böyle birşeyy ya bi bağrış bi bağrış halam kısır edecek onu D u t

Hahahaha bilirim benimde 4 halam var 4 dünde de 2 şer tane kedileri var allahım birini kısırlaştırmamışlar nasıl bağırıyor nasıll

Reactions: Jou

Amaaan senin doktora ayardım biliyon biraz ısındım sanki Yumurtan nası yokmuş Zamanın mı değilmiş yoksa hiç mi yokmuş Sıkıntı yok dimi kist filan

Sen asıl bombayı dinle
Geçen o muhabbetlerden sonra eş kişisi sanki bilmiş(!) gibi yanaştı Dur orda devrem bugün bu travmayı atlatamam ben git öte dedim Demesin mi olsun bizimde mucizemiz
Lan ben başlı başına mucizeyim zaten tüm gün tek başıma sen ne diyon diye tuvalet fırçasıyla vurucaktım ağzının ortasına

Hahahaha bilirim benimde 4 halam var 4 dünde de 2 şer tane kedileri var allahım birini kısırlaştırmamışlar nasıl bağırıyor nasıll
Kızzz çok kötü bebek gibi bağırıyorr hepten çıldırdıı ayy dedim yazıkk bunaaa halama diyom biranönce kısırlaştır geceleri bile bağırıyormuş kukusu hepten yandı piştuuu

Kızzz çok kötü bebek gibi bağırıyorr hepten çıldırdıı ayy dedim yazıkk bunaaa halama diyom biranönce kısırlaştır geceleri bile bağırıyormuş kukusu hepten yandı piştuuu
acilll hemide

Reactions: Jou
Hepinize musmutlu rüyalar hayırlı geceleriniz olsun güzel bayanlaarr

Dişi kedi bağırmasını çekin erkeğin koku bırakmasından iyidir.
Benim erkek kedim vardı bana aşıktı. Sen git kocamın yastığına koku bırak Adam 2 gün o yastıkta yattı Bide diyor kedinin kumunu temizledim ama hala çok ağır kokuyor hasta mı oldu acaba Evet dedim bana hasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…