Inşaallahh bitanemm herkese tektek dua ediyorummBöyle şoka can kurbanRabbim herkese tattırsın bu şoku inşallah
Oooyyyyy gelll kuzuşşşYiaaaaa sizi yiyeriiiiimmmgüccük güzel guzularıııımmm bende size sarılıyoruuummm
Ahahaha
Sabredin yaaavvv
Ama son aylarda çok işe yarıyormuş normal doğumu kolaylaştırıyomuş
Beni harekete geçirsin yeter
Aneeee sen de mi örtmensin
Yaaaa delisin
Anemmm Bi de ikisleri varmış yaaaa yerim Onları ıı
Kız ne güzel 3.de gelse hep beraber büyürler
Tabiisii öyleeeYan yana olamasakta gönüllerimiz birrr
Ooyyyy kemiklerinn sevgimdeennn ağrısuunnn eeemmmiiiiiiiOyyyyy gırdun kemuklerumiiiiii
Hahahaha bilirim benimde 4 halam var 4 dünde de 2 şer tane kedileri var allahım birini kısırlaştırmamışlar nasıl bağırıyor nasıllAaayyy allahımmm duttt halamın kedisii kaç gündürrr kedii bağırıyorr resmenn hepten canı isteyyy kukusu yanduu piştuuu heptenn yaaageliyoo yanıma totosunu bana açıyorrr dediim kızımm çük yok bendee ayy yok böyle birşeyy ya bi bağrış bi bağrış halam kısır edecek onu D u t
Ben bugün kadın doğuma gittim
Geçen demistim sana zaten
Ama ödüm koptu giderken hamilesin diyecek diye
Nasıl korkuttularsa
Neyse değilmişim yumurtam da yokmuş çok şükür
Korunuyor musunuz diye sordu beraber olmuyoruz dedim
Kocanı boşlama dedi bana
Kızzz çok kötü bebek gibi bağırıyorr hepten çıldırdıı ayy dedim yazıkk bunaaaHahahaha bilirim benimde 4 halam var 4 dünde de 2 şer tane kedileri var allahım birini kısırlaştırmamışlar nasıl bağırıyor nasıll
Ooyyy ball cumartesi alcak beni kuzuşummAğrisunnnneve ne zaman dönecen
acilll hemideKızzz çok kötü bebek gibi bağırıyorr hepten çıldırdıı ayy dedim yazıkk bunaaahalama diyom biranönce kısırlaştır geceleri bile bağırıyormuş kukusu hepten yandı piştuuu
HımmmOoyyy ball cumartesi alcak beni kuzuşumm
Ben yatçen artıkFena oldu heptennn
Kızzz çok kötü bebek gibi bağırıyorr hepten çıldırdıı ayy dedim yazıkk bunaaahalama diyom biranönce kısırlaştır geceleri bile bağırıyormuş kukusu hepten yandı piştuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?