Hahahah amaannn kıymetimi bilsinn ev sessiz demi dedim hemde ne sessiz diyorr 1Hımmmdaaha 5 gün var hele
Oh oh afiyet bal şeker olsunKahvelerrr kahveeesiii olsunnn nerde kahve nerdeeeeeeeeeee şenliiikkkkk dün bugün farketmezz görelimm bi kahveleriniiziiiiii
D u t @karamel Latte BlueBerry4268 @Fatmazell @bir mucizee @Elhan @ASSOSyal @kedilinick Madammor @ozo1907 @Migim @cevizli tarcinli kek
@HeLLaa @Hogwartss @AselKassandra @twinkyNosking @Mi-Ok Yun Lavinia_98
Eki Görüntüle 2981204
Hahahahah bu iyiydiii yaaaaDişi kedi bağırmasını çekin erkeğin koku bırakmasından iyidir.
Benim erkek kedim vardı bana aşıktı. Sen git kocamın yastığına koku bırakAdam 2 gün o yastıkta yattı Bide diyor kedinin kumunu temizledim ama hala çok ağır kokuyor hasta mı oldu acaba Evet dedim bana hasta
Halam babannem annem kuzuşumm@Yasna
Oh oh afiyet bal şeker olsunkimle içiyorsun bakalım
Oooo çok güzel valla çok severim.boyle genis aile ama ne halam var ne babaanne ne babam bir tek annem varHalam babannem annem kuzuşumm
Nasılsınn
Benimde babam yok kuzum vefatlııOooo çok güzel valla çok severim.boyle genis aile ama ne halam var ne babaanne ne babam bir tek annem varmassalah kuzu
Normalde 3kuruşa bakiyoduk ama diziler yok bu haftaO zaman pampaaaa
Benden sin Allah rahmet eylesin hepsine kaç yaşında kaybettin ben 18Benimde babam yok kuzum vefatlıı
Valla benimki en fazla iki gün dayanıyordu bensizliğe hemen getirecek annem gilden dur bi özlem gidereyim 2 gün kalsanda aynı olacak 1 ay kalsan da aynı derdiHahahah amaannn kıymetimi bilsinn ev sessiz demi dedim hemde ne sessiz diyorr 1canını yiyorumm resmen onunn
Ooo sende benden uçkuruş cok iyi yaNormalde 3kuruşa bakiyoduk ama diziler yok bu hafta
15 yaşımda kuzummBenden sin Allah rahmet eylesin hepsine kaç yaşında kaybettin ben 18
Hahahaha doğru dediii varlığına kıymetini bilmedikten sonra ne anlamı var böyle demiştiValla benimki en fazla iki gün dayanıyordu bensizliğe hemen getirecek annem gilden dur bi özlem gidereyim 2 gün kalsanda aynı olacak 1 ay kalsan da aynı derdi
Adam bomba yaHahahahah leventten heç beklemezdimm yaaa
Doğru dedin vallaHahahaha doğru dediii varlığına kıymetini bilmedikten sonra ne anlamı var böyle demişti
Tam 6 aylıklar bebişimSen kaç ay oldu doğum yapalı kuzu
Hahahahaha evett değişikk adamm yaa bende çözemedim onu seninle baya hep beraberdiniz alışkanlıkk işteeAdam bomba ya
Mesafesini koruyarak samimi oluyor bi değişik
Birden bir şey söylüyor mal gibi kaliyorsun
Bi kere de bana mangal yaparsınız artık bi gun demişti
Dalga mi geçti ciddi miydi anlamadim
Bu heriflerin derdi ne anlamış değilimAmaaan senin doktora ayardım biliyon biraz ısındım sankiYumurtan nası yokmuş Zamanın mı değilmiş yoksa hiç mi yokmuş Sıkıntı yok dimi kist filan
Sen asıl bombayı dinle
Geçen o muhabbetlerden sonra eş kişisi sanki bilmiş(!) gibi yanaştıDur orda devrem bugün bu travmayı atlatamam ben git öte dedim Demesin mi olsun bizimde mucizemiz
Lan ben başlı başına mucizeyim zaten tüm gün tek başıma sen ne diyon diye tuvalet fırçasıyla vurucaktım ağzının ortasına
Tamam aşkomm iyi uykulaarrrDoğru dedin valla
Ben kaçar bitanem uykhuuumm geldi
Kiz diyorum ya adam karisindan cocugundan cok beni goruyordu surekli hastanedeydimHahahahaha evett değişikk adamm yaa bende çözemedim onu seninle baya hep beraberdiniz alışkanlıkk iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?