Sormaayaaa çok berbat bi hafta olcakkkYaa üç kuruş bakacaktık eşimlen yokmuş ala ala dediydik demek yılbaşı haftası oldu içinmiş
Sanki bana canlı oynuyorlar koyun tvye izleyek yav demiSormaayaaa çok berbat bi hafta olcakkk
Hahahahaha bende ikizler isteydummm kızzzz eylülde halbuki tüpe gelcektimm ben bide doktora kesinlikle ikiz dicektimmmAman dur bacım şuan git geri zamanlarımızGeçen Cinsellik +18 'e konu açmayı planlıyordum. Koca nasıl uzaklaştırılır diye. Tüm gün ikizler pertimi çıkarıyor birde babalarıyla uğraşacak dermanım yok Ayrıca en önemlisi daha 4 aylık bebelerle 3.yü kaldıramaz bu bünye İkizler grubu patır patır patlıyo şu ara korkuyorumm
Aayyyy evett yaniii teee haftalar önce cekilmiş bi dizi yaniiiSanki bana canlı oynuyorlar koyun tvye izleyek yav demi
Off süper biri yapsada önüme koysa kuzumKahvelerrr kahveeesiii olsunnn nerde kahve nerdeeeeeeeeeee şenliiikkkkk dün bugün farketmezz görelimm bi kahveleriniiziiiiii
D u t @karamel Latte BlueBerry4268 Fatmazell bir mucizee @Elhan ASSOSyal @kedilinick @madammor @ozo1907 @Migim @cevizli tarcinli kek
@HeLLaa @Hogwartss @AselKassandra @twinkyNosking Mi-Ok Yun @Lavinia_84
Eki Görüntüle 2981204
Hahahahaha bende ikizler isteydummm kızzzz eylülde halbuki tüpe gelcektimm ben bide doktora kesinlikle ikiz dicektimmm
Senden göremedim helee bi yaaaOff süper biri yapsada önüme koysa kuzum
Sarıl banaSenden göremedim helee bi yaaa
Canımm benimm kesin di bide biliyomusunAmaaan dur yapma tüp zaten maddi manevi bitiriyor ikizde üstüne tüğ dikiyor
Sen bir doğur sonra ardından hamile kal inşallah o daha kolay
Ben bugün kadın doğuma gittimAman dur bacım şuan git geri zamanlarımızGeçen Cinsellik +18 'e konu açmayı planlıyordum. Koca nasıl uzaklaştırılır diye. Tüm gün ikizler pertimi çıkarıyor birde babalarıyla uğraşacak dermanım yok Ayrıca en önemlisi daha 4 aylık bebelerle 3.yü kaldıramaz bu bünye İkizler grubu patır patır patlıyo şu ara korkuyorumm
Hahahahah leventten heç beklemezdimm yaaaBen bugün kadın doğuma gittim
Geçen demistim sana zaten
Ama ödüm koptu giderken hamilesin diyecek diye
Nasıl korkuttularsa
Neyse değilmişim yumurtam da yokmuş çok şükür
Korunuyor musunuz diye sordu beraber olmuyoruz dedim
Kocanı boşlama dedi bana
AhahahaHahahaha ilkbaşlarda çok tuğaf oldumm yaa sonra alıştım ama son 3 haftadır ettiğimiz yokk ahhh kocişimee yazukkk yaa
Beni harekete geçirsin yeterTaze zamanı geçti kurtuldu hepisiGerçi bir bahçemiz yok ama yinede buralılardan geçiniyoz
Tayinciyiz biz burayla alakamız yok normalde
Yaaaa delisinİyi yine yumuş yumuş oluyormuş hala. Bizde 2 metre set çektiydi adam transferden sonraDevrem napıyın ya diye gezdik 9 ay
Anemmm Bi de ikisleri varmış yaaaa yerim Onları ııAman dur bacım şuan git geri zamanlarımızGeçen Cinsellik +18 'e konu açmayı planlıyordum. Koca nasıl uzaklaştırılır diye. Tüm gün ikizler pertimi çıkarıyor birde babalarıyla uğraşacak dermanım yok Ayrıca en önemlisi daha 4 aylık bebelerle 3.yü kaldıramaz bu bünye İkizler grubu patır patır patlıyo şu ara korkuyorumm
Canımm benimm kesin di bide biliyomusun
Masraf elbetki fazlasıyla oluyoorr
Ama beklemeye mecalim yoktukii böyle şok geçirdim
Yiaaaaa sizi yiyeriiiiimmmGeeellllll
İnşallah canım amin bir an önce hayırlısıyla geçseydim evime başka bisey istemiyorumBen sana başında dedim güzelliğim zaman hızlı geçsin inşallah bir an önce evine geç sende
Ne olursa olsun kaynana kayınpeder bir anne baba olamıyorResmen mutluluk baltalayıcılar Bu sene tecrübe ettim bir daha mı Allah korusun
Sen kaç ay oldu doğum yapalı kuzuBen bugün kadın doğuma gittim
Geçen demistim sana zaten
Ama ödüm koptu giderken hamilesin diyecek diye
Nasıl korkuttularsa
Neyse değilmişim yumurtam da yokmuş çok şükür
Korunuyor musunuz diye sordu beraber olmuyoruz dedim
Kocanı boşlama dedi bana
Evettt öyleymiişş kuzuuuAhahaha
Sabredin yaaavvv
Ama son aylarda çok işe yarıyormuş normal doğumu kolaylaştırıyomuş
Beni harekete geçirsin yeter
Aneeee sen de mi örtmensin
Yaaaa delisin
Anemmm Bi de ikisleri varmış yaaaa yerim Onları ıı
Kız ne güzel 3.de gelse hep beraber büyürler
Kildim geldim canını yediğimmmKalk kalk kuzu hemen iki dk kıl gel bakmaya buraya simdiii bekliyorum hadiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?